TASSIMO

Det var denna jag vann på Coop, rätt häftig va? Jag ville ha den i mitt rum, känns så lyxigt på något sett haha. Så nu står den här, på mitt skrivbord, och jag kan göra hur mycket varm choklad som helst.. Sen kan man ju göra kaffe o allt möjligt med tassimo, men jag dricker bara varm choklad. Tycker att den är så liten och söt också, och vitt passar ju in i mitt rum. HELnöjd 




LIVET FLYTER PÅ

Har betalt min nya älskling som är påväg hem till mig (en vinterjacka) jag skulle egentligen köpt en vinterjacka förra året pga att min är både liten och trasig men de fanns liksom inga pengar till det så de blev en kall vinter! Men nu tog jag tag i det, så i början av nästa vecka borde jag kunna sluta frysa..? Så skönt! Nu såhär på morgonen när man ligger död i sängen så har jag även beställt lite saker, älskar att nätshoppa och speciellt när det är billigt. Blev lite nya mobilskal (igår på krogen tappa ja mobilen, mobilen gick inte sönder som tur va men en pytteliten flisa gick av på skalet... mitt favoritskal jag fick av keela ju...)  sen vart det en del presenter så jag kan inte säga mer om de här! Jag har förövrigt inte berättat för er varje gång jag har beställt över nätet så jag får paket nästan hela tiden (oftast flera dagar i veckan) och jag tycker de e jätte skoj!! Någon mer som känner igen sig?
-
 

GÅRDAGEN

Godmorgon på er.. igår var jag ju och såg Melissa Horn live!! Fjärde gången, och fortfarande lika magiskt, fick liksom kämpa för att hålla inne tårarna (vet att det låter töntigt men allt va bara så fint) skulle köpt en tröja också för jag hade inte haft pengar förra gången men då sålde de inga tröjorn?! Så jag köpte en affisch istället, vacker den också! Ska försöka få den i en ram nu, sen kommer den bara stå i mitt rum för jag har så mycket på väggarna redan.. Efter Melissa Horn va de utgång med pojkarna! Träffade Joel och Victor så käkade de donken och så, sen när Jesper kom drog vi till källarn och sen italienska (jag är inte typen som gillar nattklubb så krog passade mig bättre) senare på natten va de lång kö till rockbaren så vi strunta i det och drog vi till trädgårn men de va ganska mycket inträde och de va ovärt för allt stängde efter en timme ändå. Så vi drog runt o chilla och sen tog vi oss hem. Idag mår jag som jag förtjänar.





JENSENS

Det var så längesen jag åt på jensens, helt sinnessjukt. Har alltid varit min favorit, går inte att hitta godare ju. Hade ont i huvudet oså , jag gick ifrån skolan efter jag hade gjort allt viktigt med redovisning osv. Ska käka jensens och njuta, ta en tablett eller två. Ikväll ska jag ju på den efterlängtade konserten så jag måste må bra !!




VÄRLDEN BÄSTA


Att få sånna sms på kvällen lite spontant gör verkligen hela dagen värd även om den varit seg med plugg osv. Jag tycker att sånt är så viktigt i alla typer av relationer (vänskap som kärlek), för enligt mig är det dom små sakerna som gör det stora. Som när jag och keela ska ha filmkväll hos mig och vi möts vid affären och jag betalar chips och dricka till exempel, det är inte någon stor kostnad, men jag tror att det betyder lite extra för henne att jag inte bryr mig om kostnaden, jag gör det för att kvällen ska bli lite mysigare. Eller när man köper något spontant till sin partner även om ingen fyller år. Åh Gud vad jag saknar min bästa vän, känns som vi aldrig ses längre på grund av min praktik och hennes plugg... Men ändå så arbetade vi ihop igår.. Imon tar vi sällskap till skolan, längtar redan även om jag måste upp jävligt tidigt.. Keela, jag älskar dig, och att få kalla dig bästa vän är en gåva. 





PLUGGA

Ikväll är jag sådär tråkig med bloggandet JUST för att jag pluggar. Imon är det redovisning om epoker och jag och min grupp har nog fått den konstigaste.. Medan andra fick typ medeltiden och sånt fick vi 90talister , alltså inte 1990 som ni säkert tänker utan 1890. Det enda jag kan glädjas åt är att de e svenska arbete och mycket skönlitteratur ska med i redovisningen, då får vi tagga Selma Lagerlöf o alla andra författare som härjade då... Men jag måste erkänna att jag hellre hade varit med polarna nu eller kollat film.. Skulle egentligen göra lite engelska arbeten jag ligger efter i, men jag har helt enkelt inte haft tid. Melissa Horn imorgon <3


Saknar stockholm

TORSDAG

Tja! Idag är det torsdag.. Vilket innebär att det är skola imorgon, och jag ser INTE fram emot det... Men jag får njuta av att det är praktik idag också, har jag nämnt hur mycket jag absolut ÄLSKAR min praktik? Vill aldrig att den ska ta slut. Slutar 21.15 och jag ska vägen om affären och hämta ut ett paket också, undra vad det kan vara.. Spännande! Sen måste jag också hämta ut en vinst, hur otippat är de inte att jag av alla vinner en tävling liksom? Jag visar er när jag har hämtar vinsten, antagligen till helgen! Ni får ha en super bra dag min hjärtan



 

SEG

Idag har det varit praktik och efter det var de jobb! Pappa och brorsan e i Skåne på konsert så jag är ensam för andra kvällen i rad. Fick ångest igår och jag känner att den börjar komma men jag försöker ta det lugnt ! Måste vänja mig.. Förövrigt ser jag fram emot dagarna som kommer! Fredag är det ju Melissa Horn konsert <3 längtar som tusan!! Efter de blir det utgång med boyyysen. På lördag ska jag ut en sväng med pappa också, mysigt med lite familjetid!




TISDAG

Pappa och brorsan ska på konsert ikväll så blir ensam hela kvällen.. Gillar inte att vara själv men jag ska försöka fördriva tiden någorlunda. Tänkte att jag eventuellt kunde köra en ta-hand-om-mig-själv kväll, sen kolla på någon bra film! Imon börjar jag 12.30 och det är höstfest på praktiken så jag ska inte ha arbetskläder eller något, jag tror att de kommer bli kul! 






GOKVÄLL!

Idag har de ju inte vart någon uppdatering alls, dåligt gjort.. Jag jobbade till 13.00 och sen gick jag raka vägen till mamma - tänkte att jag skulle vila pga att jag inte fick någon sömn alls inatt (höll på o somna 1000 ggr på praktiken haha) MEN jag börja spekulera i vad jag ska köpa till min bror och min pappa i julklapp och tiden bara sprang iväg, jag satt med min brors julklappar i ca 3 timmar - jag hoppas verkligen att han blir glad! Sen la ja massa varor i "kundvagnen" som de så fint heter när man nätshoppar, så jag har saker klara till keela, pappa o brorsan (samt lite till mig haha) så när jag får mina pengar går de fort! Hade tänkt plugga lite men guuud vad jag vart trött nu, har sån jäkla huvudvärk också.. har ju iofs bara käkat 2 mackor idag.. Så jag får skjuta fram de tills imon, de viktigaste är att jag har fått något gjort innan fredag då det är skola igen!
-
Åhh vad ja saknar sommaren när jag tänker tillbaka på den, de va verkligen den bästa sommaren..
Och här väger jag ju faktiskt +12 kg mer än jag gör idag - vet dock inte om det bara är jag som ser stor skillnad?!

KÄNN INGEN SORG

Jag och Mikaela kollade på "Känn ingen sorg" och för o va ärlig är jag lite besviken. Alla mina vänner som har sett den sa att den va jätte fin och bra och dom grätade osv, men jag tyckte den va typ.. OK. Men för er Håkan lovers så äre bara o se, hoppas ni blir mer nöjda än jag.. 
-
 

GOMIDDAG

Äter middag med bästis, mamma sover borta inatt så vi ska ha sleepover. Vi käkar lasagne, och för o va ärlig så är de min frukost. 




NEVER LET ME GO

En av de finaste filmerna jag sett, men samtidigt så otroligt hemsk. Första gången jag såg filmen så kunde jag inte sluta gråta, jag tycker verkligen att den är värd att se!

Den handlar om 3 kompisar som går på ett isolerat internat, de dom inte vet är att dom växer upp för att sedan ge organ till behövande, det är redan planerat att deras liv inte ska vara allt för långa. Det är mycket kärlek och sorg i filmen, och den är svår att beskriva för de som inte har sett den. 
 
 
 

LÖRDAG

Skönt med helg så man slipper sätta klockan på morgonen.. Trots att jag inte har några direkta planer idag så gjorde jag mig lite fin. Blir partaj ikväll, men lägger in något tidsinställt. Vad gillar ni att läsa för inlägg? mode/musik/filmtips ?? 
-
 

KILLAR

Jag förstår mig verkligen inte på killar ibland. Varför ska man börja gilla någon när man ändå blir sårad? 





LÅNG DAG

NU är jag hemma, äntligen! Slutade runt 16.00 istället för 16.30 för man fick gå när man var klar med matteprovet och jag hade ingen aning om att vi hade de såååå jag kommer få göra om de... MEN jag fick typish på nationella engelska MUNTLIGT och på referatet jag lämnade in igår (har jag för mig) så fick jag A. Lång dag men nu förtjänar jag helg, ska umgås med min bästis hela kvällen & dessutom blir det hemmapizza till middag... ♥ Bloggade inte så mycket igår sorry men jag jobbade på kvällen och sen kom Hanna och hade sleepover med mig, det var jätte mysigt. Vi kollade film och pratade lääänge om allt mellan himmel och jord - sååå mycket gossip haha.
-
 
 

VAD ÄR DE MED MIG??

Jag vet inte vad som har hänt med mig, men jag är mycket tröttare än vanligt. Innan så kunde jag inte somna förrän 4-5 på morgonen och jag hade riktiga sömnproblem. Sen började det gå över till att jag kunde somna 1-2 på natten som jag gör nu för tiden. Men nu har det gått så långt så jag somnar varje gång jag kommer hem från till exempel praktiken eller skolan. Och jag förstår om man somnar efter man arbetat de första dagarna för det är så nytt och mycket att ta in, men nu är jag inne på min tredje praktikvecka och skolan har jag gått i hela mitt liv haha, så jag vet inte varför jag är så trött?! Idag sov jag i alla fall några timmar efter jag kom hem, och jag börjar jobb om lite mindre än 2 timmar. 
-
 

NATIONELLA

Hade som sagt nationella i engelska imorse, började 8 och var klar på typ 50 minuter. Sen åkte jag hem och handla lite och nu kollar jag på OTH som vanligt och har precis ätit lite frukost! Ska arbeta senare 18.00-20.00 tror jag, och eftersom mamma inte sover hemma inatt så ska jag eventuellt få en annan sovkamrat <3 




TIDIG MORGON

Godmorgon på er, har ni sovit gott? Det har jag. Mammas säng är så skön så jag sover alltid så bra haha. Hade satt 5 olika alarm 06.00-06.20 så att jag skulle hinna med bussen strax innan 07.00 eftersom det är nationella idag! Och mamma ringde och väckte mig 05.50 så jag gick upp! 
Nu har jag plötsligt väldigt lång tid på mig (skönt) så jag dricker oboy och kollar tv.Jag tror förövrigt bara att NP håller på i ca 2 timmar idag (man kan ju ändå gå när man vill) men vi får se när jag är hemma!
-
 

GOMIDDAG & OTH




SNYGGA NAGELLACK FRÅN O.P.I

Jag vet, det är inte alla som är sugna på att lägga 150 kronor på nagellack, jag är precis likadan. Jag köper alltid märket Depend för 20kr/st för att det är billigast helt enkelt, men om vi tänker långsiktigt är de ju bättre att köpa något lite dyrare och samtidigt lite större nagellack med bättre kvalité, då blir det värt det. Jag tipsar om nagellack från märker O.P.I som jag tycker är riktigt bra! Det är också mycket omtalat så jag tror nog att ni har hört talas om detta märket. Min favorit är det vinröda nagellacket för jag tycker att vinrött är riktigt snygg, dessutom på hösten/vintern. Och om ni är modeintresserade så har ni antagligen redan hört att vinrött är vääääldigt inne nu i höst/vinter!
-
 VINRÖDA / BLÅGLITTRIGA / MELERADE / VITT

PARADISE HOTEL

Kollar ni på Paradise Hotel? Eller tycker ni inte om dokusåpor? Jag brukar ALDRIG kolla på paradise hotel, jag gjorde de för flera år sen sist, jag har tröttnat lätt. Men jag tänkte att jag ville börja följa de, för jag älskar drama och sånt, tycker det är himla skoj att skratta åt vissa patetiska människor på TV också - så kul är jag haha.. Finns inte så mycket att skratta åt än,tycker faktiskt att det är bra! Och igår kom stockholmstjejerna in i huset och Paow är med! Älskar Paow, tycker att hon verkar skit skön och hon är rå ball med sina tatueringar och att hon kör sitt egna race och det är den största anledning till att jag kommer följa PH framöver!
-
 

MELISSA HORN

Idag slog det mig att Melissa Horn konserten är nästa fredag, den 29/11. Jag ser verkligen fram emot det och hoppas på att få köpt en tröja också eller något! Lyssnat sönder på hennes låtar och lite på killen som är förband, verkar riktigt bra! 




LAX & POTATIS <3




PLUGGA..

Sitter och pluggar medan ni läser detta, detta är alltså tidsinställt. Tyvärr blir det ingen rolig uppdatering när man pluggar så jag får göra något roligt inlägg sen när jag är klar! Ska skriva ett referat om facket, visst låter de kul? Har redan börjat förbereda maten, och hämtat ut paketen så jag är i bra fas med dagens schema! Så jag förtjänar en lugnt kväll, eller hur?
-
 

PAKET

Slutade tidigt och nu sitter jag hos mamma, dricker cola och tittar på tv. Jag har lite paket att hämta ut (standard nu..) så jag hade tänkt gå och göra det strax. Har hämtat ut massa paket nu det senaste, älskar när man får saker och så har man beställt så mycket så man undrar vad det kan vara! Sen måste jag även plugga lite, som jag kanske har nämnt tidigare har jag haft jätte hög frånvaro i skolan och har en del F-varningar så jag måste jobba ikapp. Sen har jag även lovat mamma att förbereda maten lite, så snäll som jag är. 
-
 

SKILLZ I PHOTOSHOP

Som ni vet håller jag på mycket med photoshop! Och har gjort massor av headers bland annat sen gör jag alla mina skyltar i ps cs6. Jag har fått många förfrågningar när jag gjort en header till någon annan ifall jag kan redigera deras ansikte, egentligen kanske det inte är så himla fel, men det är ju inte så de ser ut. Jag brukar aldrig vilja redigera någon annan, jag redigerar aldrig bilder på mig själv. Visst, har man jätte mycket finnar t.ex kanske de inte e så himla roligt, men jag drar mig MYCKET för att redigera. Och jag redigerar hellre bilder på mig än någon annan isåfall. Men jag gjorde om en bild på mig själv lite snabbt där jag tog bort lite skavanker (dock hade jag knappt några på den bilden) men sen tog jag bort mina smilgropar och även mina leverfläckar. Jag har en leverfläck precis över min överläpp som ni antagligen redan har sett, och det är min signatur lite, hört att jag är så himla fin i den vilket jag tyckte va lite roligt!
-
Den till vänster är redigerad och till höger är orginalbilden.
 Ovan : Orginalbilden
Redigerad.
-
Som ni kanske märker är det inte så jätte stor skillnad eftersom jag inte hade så mycket skavanker, men det var den bästa närbilden jag hade på mig själv och därför valde jag den. Ifall jag istället tar någon random närbild och fixar till den så kanske ni ser skillnaden lättare. Observera att jag tagit bilden från google. Bilden till vänster är ORGINALBILDEN och bilden till höger har JAG redigerat i photoshop!
 
 

TONÅRSBOSSEN

Fick sluta tidigare så nu är jag hemma och ska kolla på tonårsbossen som börjar nu. Jag tycker de e helt otroligt va de finns ungdomar som spårar helt om de får massa cash. Dock vet jag att jag gärna hade tagit emot massa pengar att shoppa för, dock inte om de va hela föräldrarnas lön för då måste jag få ihop alla andra kostnader.
-
 

REA PÅ NELLY

 
Brukar ni kolla in nelly's rea? Jag tittade igenom den precis och det fanns riktigt snygga saker! Och till bra pris dessutom, det är ju perfekt? Jag valde ut lite favoriter och som ni ser på bilden så har jag en tröja som jag tycker är lite snyggare, den föll jag för direkt! Jag vet att det börjar bli riktigt kallt ute men för er som ska på fest eller bara ska fira någon högtid kanske vill ha någon billig och skitsnygg klänning? Såklart tipsar jag om det också!
-
 Allt är från NELLY och tryck HÄR för att komma dit, passa på att fynda nu tjejer och killar!

GODMORGON

Sitter och kollar på tv medan jag äter cornflakes, är inte typen som äter frukost men jobbet kallar 12.30 och jag måste få i mig något. Slutar som jag tidigare nämde 21.15 (tror jag) och då blir de bara att ta de lugnt, kommer antagligen vara ganska trött. Jag sover hos mamma enda till torsdag för jag börjar tidigt tis/ons/tors och mamma bor närmre! Nog pratat om jobb, har ni sett den nya komedin "The heat" ? Den gick på bio för ett tag sen och har precis kommit ut så man kan tanka ner den, och jag tipsar starkt om den! Har sett den flera gånger nu inom loppet av bara några veckor, och jag tycker den är skit roligt! Det är min typ av humor så det är ett starkt tips!
-
 

3 SNYGGA TOPPAR FRÅN MAD LADY

 Ville tipsa om 3 snygga toppar ifrån mad lady som jag hittat!
Alla ligger under 200kr vilket jag tycker är riktigt bra! Två av topparna ligger just nu på REA till och med,  kan det bli bättre? Min personliga favorit är linnet med korset på!
-
Tryck HÄR för att komma dit

LIFE GOES ON

In three words I can sum up everything I've learned about life : it goes on.

Det är så sant, allt i livet går vidare med tiden, det är bara så det är. Man kan säga att tiden inte läker alla sår, och så kan det mycket väl vara. Men oavsett så går livet vidare, hur ont man än har. Fått ditt hjärta krossat? Känt någon som mist livet? Det gör ont, man säger att det är hjärtat som är krossat men det gör ont i hela kroppen. Psyket är helt fucked up. Men tro mig när jag säger,  livet blir bättre. Processen är förjävlig, nästan outhärdlig. Men den smärtan du känner? Det är ett tecken på att det var äkta. Jag kan ärlig säga att jag varit med om mycket, trots att jag "bara" är 18 år. Jag har fått mitt hjärta krossat gång på gång av samma person, jag har blivit sviken av min mamma, sviken av massor av folk. Jag har sett livet passera när jag förlorade allt jag hade. Jag har mist mycket, de kändes som jag var ensam fastän jag var mitt bland en folkmassa av vänner. Så jag förstår dig, jag vet hur det känns. Men livet går vidare.
-
 
 

HEJ!

Visst va de längesen? Jag ber om ursäkt för det. Men för att vara ärlig så har ni inte missat mycket alls, jag har mestadels haft fullt upp med praktik och jobb. Åkte till Stockholm i torsdags för att hålla seminarium och även gå på andra på MR-dagarna (mänskliga rättigheter) Jag var där med Join the Club (är referensgrupp för dem, jobbar med mänskliga rättigheter på fritidsgårdar) och jag diggade verkligen tröjorna vi fick, så snygga! På fredag eftermiddag så fick vi lite shoppingtid och jag fick egentligen inte med mig så mycket hem, 2 tröjor och 2 bh annars va de bara typ godis, dricka och andra behövligheter. Sen bowlade vi på kvällen också, discobowling. Har inte bowlat sen jag var 7 år typ, men det var roligt! Kom hem i lördags och har tagit det väldigt lugnt, imon är det praktik som gäller igen! 12.30 - 21.15 om jag inte minns fel. Har så mycket jag vill skriva egentligen, eftersom jag inte bloggat på en evighet (känns de som) men de får vi dela upp i olika inlägg för jag vill inte skriva en hel roman! 
-
 Bild från Sthlm

Seg

Nu är jag helt seg och ligger och fryser med en filt över mig i mammas soffa och kollar på tv! Äter lite choklad o dricker mjölk också, äter inte godis så ofta längre så de är gott när jag väl äter det.. Hoppas på o friskna till snart så jag kan ge 110% i skola, på praktik oh på jobbet!




GODMIDDAG

Såhär såg min förmiddag ut 


Varm choklad, astma medicin, nässpray, halstabletter m.m och de förklarar la mitt mående.. Nu sitter jag på jobbet, började 12.30 som igår och slutar 20.30 så ska ja sova hos mamma för jag börjar tidigt imorgon!




RAST

Hej!
Nu sitter jag på praktiken (eller jobbet som jag kallar de) och just nu har jag rast så jag passar på att blogga ! Slutar 21.15 ikväll och hade bara tänkt ta det lugnt, brukar bli så att man är väldigt trött efter första dagen på jobbet haha..




ÅNGEST

Jag är trött på mig själv, att jag vänder mig hit när jag mår dåligt. Det känns fel av mig att uttrycka hur jag mår på min egna blogg, hur sjukt låter inte det? Nu känner jag av ångesten värre än jag brukar, och de kryper i hela kroppen när paniken uppstår. Man ringer en vän i hopp om att man kan få umgås lite och glömma bort den där ångesten. Men då blir jag påmind om att andra har ett eget liv, och jag måste vara själv ibland, för de finns inte alltid tid för att någon ska umgås med mig. Jag kommer klara de, eller hur? Jag intygar mig själv de iallafall. 




GODMORGON

Hej! 
Min uppdatering på sista tiden har verkligen varit kass, jag vet. Men jag gör verkligen ingenting som är värt att blogga om egentligen, och sen är jag lite krasslig så jag har ingen ork till att fixa massa snygga skyltar i photoshop samt att göra något avancerat blogginlägg. Uppdateringen kommer nog inte bli så mycket bättre på ett tag, och sen kommer de bli en hel del jobbinlägg nu framåt när jag börjar praktisera imorgon och 7 veckor framåt! Men vi hörs när vi hörs, brukar det inte vara så? 




MYSIG LÖRDAG




Har de mysigt såhär på en lördag! Nu blir det att göra hemmagjord pizza 





GODMORGON

Har varit i stan och ätit frukost med familjen, och nu ska vi försöka få tag på någon djuraffär som säljer gerbiler! 

Dagens outfit 





I DID IT!





RSS 2.0