VART ÄR DEN DÅ?

Skulle ta en cola och fick denna, vet inte om det var ödet direkt men de va lite sent för de.. Men en vacker dag!

MIN BABE

På senaste tiden har jag fått någon slags förälskelse i Stitch - ser ni inte hur söt han är? När jag var i Danmark för ett tag sen så hittade jag en Stitch mugg i en Disney affär och jag ångrar lite att jag inte köpte den.. Ni vet ju hur jag är som samlar på muggar ;) köpte ju en mugg med den populära mustaschen ist ;)


GOOD DAY!

Idag åt jag för första gången på 3 dygn..!!! för mig är det stort, trots att jag knappt får i mig någonting.. Men det är en start mot bättre mående och idag mår jag faktiskt mycket bättre än tidigare dagar. Kanske är det just att jag fick i mig mat, eller så kanske det är att jag varit med människor som faktiskt gillar mig och bryr sig om mig!

DANISH - ÖVER NU


MONDAAAAY!

Som jag skrev igår så kom alexander och sov över här, och vi kollade på berättelsen om Pi (som jag såg på bio för ett bra tag sen) och den filmen är bara så himla fin och så jäkla bra!! Imorse fick han åka hem när jag skulle till skolan, hade bara 2 kortare lektioner och sen skulle jag ta sällskap med Emil hem så jag var tvungen att följa med till matsalen och sen fick jag och chrille kolla på medans emil spelade biljard med några andra grabbar och självklart var min beundrare daniel där också..!? :P Nä men det har varit en helt okej dag..!

NU DRAR VI ETT STRECK ÖVER DET HÄR

om det är så som han säger, att han älskar mig. då kommer vi ses igen och kanske till och med bli tillsammans. men det är så mycket som måste läka och så mycket som måste sägas för att det ens ska kännas okej igen.
han valde någon annan framför mig, någon som han brukade tycka om lika mycket som han påstod att han tyckte om mig. han slutade höra av sig och när han hörde av sig var han dryg och känslokall. han slutade sakna mig och det gjorde att jag slutade sakna honom.
han spelade någon han inte ens var, han låtsades vara mycket tuffare än han var innan. Jag gav han allt men han kastade det i ansiktet på mig. Jag brydde mig alldeles för mycket om honom och jag gjorde allt för att få honom att må bättre. 
Droppen var när han sov med sitt ex och de två skrattade åt mig där jag satt och grät i telefonen...
Du var de bästa som hände mig,och så skulle det ju alltid vara.
Du är det absolut bästa som hänt mig, men också det sämsta - jag känner en sån smärta som jag inte ens visste existerade.

BILDBOMD : fuck feelings


SÖNDAGSÅNGEST

Söndag igen.. jävligt kul.. -.- Jag är så jävla lyckligtlottad som går så kort tid i skolan på måndagar..!
Idag vad keela här en sväng och vi hann prata ut om saker som hänt medans vi inte varit med varnadra och vi städade mitt rum :) Hahah jag är så glad att ja har en kompis som tar tag i mig när jag själv inte har ork till det.
Det kändes att man inte ätit på 2 dygn när man städade, fy fan va skakig man var... men det gick och nu är rummet fint :D
-
Snart kommer alexander hit och han ska sova här, och sen kallar skolan imon 09.00 till 12.05 trorja!
 

GODMORGON


OZ


BIO

Hej!
Idag ska jag gå på bio med mysigt sällskap, skönt att komma ut och göra något..!
Igår träffade jag amanda och vi drog och träffade linus och gabriel , drog hem till linus och laddade ner en kärleksrulle och kollade på den , det var jätte skönt att komma ut och träffa människor :)
Jag och amanda kom hem rätt sent, runt 3-halv 4 på morgonen men det var värt det, så det blev lite längre sovmorgon för mig :P
 

LOCKIGT

Såg en bloggerska som visade hur hon lockade håret med plattång (jag har aldrig fattat en bra teknink så har använt locktång) så jag testade och de krävs nog lite tålamod och lite mer arbete men jag är ändå nöjd ;)
När pappa kommer hem ska jag dra ut och senare ikväll blir de film-mys med sällskap!

LEDIG

Eftersom ja var ledig idag drog vi ut en stund (jag och keela). Vi träffade Albin och sedan drog vi till centrum och kollade i en affär som har flyttat till en större lokal så hittade jag denna jätte söta ljushållaren och jag var tvungen att köpa den... En sak ni kanske inte visste om mig, jag är besatt av söta ljushållare och att tända ljus på kvällen, så mysigt ! Kan inte få nog heller så även om hela rummet redan har nog med ljus så hittar jag alltid ett nytt ställe att ställa de på...


SEBBE

Först vill jag bara poängtera att jag är ledig imon - för jävla gött!!! sovmorgon ;)
Kollade nyss klart på filmen "sebbe" och kan säga att det var den skummaste filmen jag någonsin sett... fast ihop med några fler som t.ex. apflickorna, har ni sett den? gör inte de..

VART SKA JAG IDAG??


JUST CHILLI'N

Hade nationella idag, remember? Och jag skrev klart uppsatsen på typ 40 min men satt ändå kvar en stund och kollade igenom osv, jag är nöjd men jag vet redan att jag inte kommer få bättre betyg i svenska om man jämför med förra året . meeeeen som jag sagt tidigare - jag kan få det tidigare betyget..!
Har varit hemma en stund, har käkat och kollar lite tv just nu.. hade tänkt diska så jag har fått det gjort också , inte så jätte roligt :(
Bild i repris, tycker att den e lite rolig :P

min fina älskling


Sådär känner jag mig lite nu, dubbel..eller försöker i alla fall vara det.
Jag vill vara på flera platser samtidigt, eller i alla fall finnas där för dig medans jag måste göra annat.
Jag ser att du är trasig, att ditt liv bara är i en enda stor röra.
Jag försöka läka och hela, jag försöker finnas till.
Du sa att du visste att det inte är lätt att vara med dig, och jag kan nog hålla med.
Men det är dig jag VILL vara med, det är jag så jävla säker på.
Du är den där pusselbiten som fattades, du är den där biten som gjorde allt bra igen.
Jag vill få dig att må bra, jag vill läka dig.
Samtidigt måste jag vara stark och inte allt för känslig. Jag måste vara glad och inte grinig.
Jag måste låta dig andas fast samtidigt inte släppa dig helt. Jag måste älska dig utan att kväva dig.
Du är den där personen som jag älskar så himla mycket, och just nu känner jag mig dubbel.
Eller åtminstoende vill jag vara det.

GÖR MIG FIN

Okej det var lite o ta i... Men jag kör lite lyx idag eftersom jag varit så duktigt idag!! Ska måla mina tår babyrosa och njuta av min hallon yoghurt, den har varit slut typ överallt så det var första gången på säkert 5 månader som jag hittade en sån!!!


THEY TELL U TO BE YOURSELF AND THEN THEY JUDGE U FOR IT.


NATIONELLA

Hade nationella idag och det gick hyfsat. Jätte segt att ha massa lektioner efter bara eftersom alla var så himla trötta och slappa i huvudet, jag fick inte jätte mycket jobb gjort, fast lite ändå!


OSKAR <3

De e sant, vi är tillsammans igen.
De kanske va så att vi behövde lite tid, men jag håller fast vid vad jag alltid har sagt.
Är vi menade för varandra så kommer vi hitta tillbaka till varandra, och det har vi gjort.
De kanske kommer vara tufft ett tag, men vi kommer vara tuffa tillsammans.
Älskar dig bebo och nu kommer 4 månaders bilder i efterskott p.g.a det!

VECKANS SCHEMA!


Denna veckan är rätt jobbig men vet ni en bra sak, förra veckan var den sista veckan som var helt enligt schemat! Ni kommer märka framöver att jag kommer vara ledig JÄTTE mycket och annat gött, men en vecka som jag INTE ser fram emot är vecka 20....
Jag vet inte riktigt vad som händer mer än att jag måste dra till matsalen klockan 16.00 eller 17.00 och göra nästintill 4 prov (läxförhöret var mer eller mindre ett prov) ... Och som grädden på moset slutar jag alltid 12.00 på måndagar och jag har ingen aning om hur ja ska göra, ska jag vänta i skolan så många timmar..? åååh de suger..

ELLOO

Vart pyttelite mellanrum mellan inläggen, men jag har faktiskt inte hunnit blogga!
Tror inte att de e någon nyhet att jag älskar hallon soda, så förut när jag var i affären med killen så hittade jag världens sötaste 33cl burk med just hallon soda!! (fanns ju frukt soda osv också ...) och nu kommer framförallt keela svimma av , men det var PREMIER dricka... shit , läskigt att ens säga de själv. Ja jag erkänner, jag köpte sån dricka. Och ta inte illa upp ni som brukar köpa de - min familj har alltid gått före kvalite före kvantitet.
Kan inte blogga från mobilen för appen är jätte kaos, så de fick bli en jätte dålig cam bild men när appen funkar igen ska ja visa igen, jääätte söt!

ÄNNU MERA GIFS


HUVUDSTADEN


Tillbakablickar från när ja va i Stockholm, saaaaknar!

2 FINA KLÄNNINGAR FRÅN GINA

2 st super fina klänningar ifrån gina som jag nästan dör för. Gud vad jag använder de uttrycket ofta nu påtal om kläder, allt som har med kläder eller andra inköp att göra "dör jag för" haha..
Men de hade varit perfekt till studenten men tråkigt nog kanske jag har en annan storlek då eller så hittar jag något snyggare då, det är ju ändå ett tag till!
Klänning ett hittar ni HÄR för 349:-
Klänning två hittar ni HÄR för 299:-

SÖNDAGSÅNGEST


Nu är det söndag igen :( Ni vet den vanliga söndagsångesten som brukar komma? den smyger sig på nu...
Vad ska ni göra idag då ? Idag är det ju i alla fall min ta-hand-om-mig-själv dagen och jag har redan utnyttjat det till max!
Jag har kört med hårinpackning och ansiktsmask ! lite senare HADE jag tänkt att promenera eller ta en springtur i skogen men får se hur det blir med det.
Jag har som sagt en svenska uppgift efter mig men jag skulle tvivla på att jag gör klart den idag, men allt kan ju hända... på något sätt kanske jag får för mig att plugga kan vara kul , haha.

HAHA


Jag kan verkligen inte le med tänderna... jag bjuder på den ;)

FINASTE VÄNNERNA


Åhh va fina vänner jag har som är så stöttande, och Johanna? jag uppskattar det till 500% om de går. Mina vänner är nog de bästa vännerna man kan ha, och att jag får ha er i mitt liv är en gåva.♥
 

BLÖ

Hej!
Igår var jag med Amanda i stan och shoppade lite. De enda vettiga jag fick köpt va la sockar från gina, hahaha. Men dom va söta - så jajajajajajaja .
Nä men nu e de lite chilli'n mode med keela och sen får vi se vad som hände ikväll!

GODMORGON!

Hade mysigt nattbesök, hatar att sova ensam. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men jag får hitta på något så jag håller mig sysselsatt!


CHILL'N


 

Bjuder på lite bilder direkt ifrån webbkameran! Lockade mitt hår imorse men de har är bara lite vågor kvar haha, för efter jag lockade det så råkade jag somna ;$ sov bara typ 2 timmar inatt så jag är fortfarande dö trött, ett under att ja kan hålla upp ögonen - men de sviiiiiider!
 

YEEZY TAUGHT ME

Converse
 
Converse by beellaa featuring a rhinestone bracelet

GIFS : ONE TREE HILL!


GIFS !

Lite senare kommer en gif bomb med enbart klipp ifrån one tree hill  - bästa serien någonsin! <3

GODMORGON!

Hej!
Stannar hemma från skolan idag pga personliga problem, helst inget jag går ut med på bloggen - iaf inte än..
Har precis duschat och nu kollar jag på tv och kollar lite kläder osv på nätet (se men inte köpa...) 
Uppdaterar senare !

GINA

 
Den går för 299:- på Gina, jag är kär.. Ryggen är så otroligt fin (rätt öppen) men fick tyvärr ingen bild på de!

DAGENS OUTFIT

Rätt dålig bild men ja tror att ni klarar er! Och jääääklar va blåsigt det var ute idag :( notera äpplet i min hand!!!' Försöker va lite nyttig, igår var ju första gången ja tränade i skogen på länge, och ja tränade dessutom i 2 timmar så HURRA!


WORK OUT

Nu ska jag upp i skogen och springa äntligen, nu känns de som att de e tillräckligt "varmt" och jag drar med mig killen ut, de kan han behöva, hehe! Skriver senare ♥

SVENSKA MÄSSAN

Klassen åkte till svenska mässan idag och de va så tråkigt så jag trodde att jag skulle dö... Men men, sen drog jag hem vid 2 och har bara legat avslagen i sängen och degat, nu funderar jag på att läsa lite ur den där jäkla boken så jag kan komma  någon vart, igår somnade jag med boken i handen i princip. . . .

NU KAN JA PUSTA UT!

Nu har jag skickat in lite arbeten och kan äntligen chilla lite, egentligen inte men de känns skönt att lägga plugget åt sidan just ikväll! Jag hade verkligen ingen aning om att de kunde va så jävla mycket plugg på BF liksom, de ska ju va chill linje? De verkar tydligen bara vara på min skola som de e så mycket plugg på BF också... :( 
Nu är de egentligen bara en uppgift i svenska som jag ska lämna in (lämnade in den men blev ombedd att göra om) och sedan är de en läsuppgift som ska redovisas någon gång efter alla nationella i svenska så jag har varit och lånat mig en bok på biblioteket idag - STORT!
Hade tänkt lägga mig i sängen och läsa lite nu så att jag äntligen kan göra en uppgift med övriga klassen och inte hamna efter, och den andra svenska uppgiften får jag ta itu med någon annan dag. Nationella läs är på tisdag nästa vecka och skriv på torsdag - för er som va intresserade! Nä nu får ja sluta snacka om plugg :(

JAG VILL HA .........

Åh... nu DÖR jag bokstavligttalat.... jag vill verkligen HA detta, NÄSTAN så att jag skulle kunna äta leverpastej för att få de... - men bara nästan!
Fan va jag hatar att ja fyller sent på året och hittar en sån jävla bra sida redan nu!! Denna sidan har kläder, parfymer, hudvård, sport&fritids saker, elektronik, ALLA mobiltillbehör + ALLA nagelgrejer du kan tänka dig + piercings m.m. Nu lägger jag upp bilder på allt JAG vill ha därifrån, och ingenting ligger över 100 kronor förutom Victoria Secret (just denna doften låg på 139 men jag vet inte riktigt vilken ja skulle vilja ha)



 
 
HÄR hittar ni sidan

KILLENS GADD


Kom på att jag har glömt att visa er att min pojkvän tatuerade sig nu i helgen som var! Han har alltid kallats "lilleman" så jag tycker att den symboliserar rätt mycket och jag vet att han är supernöjd och de förstår jag - den är dö snygg! Snart är de min tur, höhö... ;)

JÄÄÄÄTTE FINA KLÄNNINGAR IFRÅN NELLY!


 
Jag vill äga varenda en av dessa klänningarna, vill inte behöva välja bort någon av dom... Önska mitt studiebidrag kunde vara så mycket mer än tusen lappen..... Nu är jag kär, och lite smått irriterad över min ekonomi... 

ONE TREE HILL


En bild ifrån förra sommaren, var en del med Sara då.
Idag hade jag ingen historia pga att flera skulle göra omprov så jag drog till stan vid 11 och bjöd älsklingen på lunch, Jensens som vanligt - hur gott är inte de då? ;)
Just nu håller jag på att ladda ner hela säsong 1 (one tree hill) och hade tänkt ge mig in på hela 10E GÅNGEN som jag ska se one tree hill & kan ni fatta att min pojkvän aldrig sett one tree hill (mer än något enstaka avsnitt) så det blir väl så ja ska spendera min kväll :D 

CUBUS


Kläd collage

DASH
 
DASH by beellaa featuring jane norman

HUR DU LYCKAS !


PLANER FÖR SOMMAREN


HEJ!

Har inte uppdaterat på evigheter, så tänkte bomba er med lite inspo och hoppas att min blogglust kommer tillbaka! :D



UPDATE

 

HAR TRÅKIGT'

Såhär kul har jag på naturkunskapen !


BORDE FÅ PRIS

Förlåt om bloggningen idag hittills bara har innehållt plugg , plugg och mera plugg!
Men jag borde helt seriöst vinna ett jävla pris för att jag har då fan aldrig pluggat såhär mycket på så kort tid, vad händer med världen? Jag har nog aldrig gjort såhär många powerpoints som jag gjort under dessa 2-3 dagarna. Nu är jag helt slut, har skrivit ett arbete, gjort en powerpoint och ännu en powerpoint så hoppas att redovisningarna imon blir helt OK! 
Nu hade jag tänkt stänga av skoldatorn och sätta på en film o mysa med min kille, godnatt på er! <3
Gammal bild

HEM OCH IVÄG

Kom hem för en liten stund sen! Och ska snart iväg igen på ett möte.
När jag kommer hem ikväll (runt 8) så måste jag sätta mig och göra 2 powerpointar för imon är de 2 redovisningar, i grupp tack ochc lov ! :) På fredag är de matteprov också, har lust o spy på denna veckan..
Men EFTERSOM jag gjorde NA idag börjar jag 12.30 på torsdag!

PAUSE I ALLT PLUGG

Väntar på historia lektion och sen har jag bara naturkunskap kvar sen! Höll ju nationella tal förut,
Tror att det gick bra fast de blev nog lite kort då ja alltid panik pratar när ja ska prata inför grupp :p


ASK.FM

Är du medlem på ask.fm ? Det spelar ingen roooooll, du kan spamma mig med frågor ändå!
Du kan vara anonym så om de e något du velat veta om mig , passa på!
Du hittar mig HÄR!

SUCK

Hatar dessa depp perioder jag har. Inte haft på över 3 månader men nu äär de tillbaka. Antar att allt är över, orkar inte ha de såhär. :(
 
// Tjejen som inte ler längre.

KLAR!

Nu har jag suttit i 4 timmar och skriver klart de där jävla talet och gjort en hyffsad powerpoint, jag är jätte nöjd! När ja spelade in mig själv pratade ja dock olika snabbt varje gång ,de ska vara 4 minuter så hoppas ja sätter det imon!


HEMMA!

Va i skolan idag och de kändes precis som ja tidigare skrivit.. De va hemskt... all denna ångesten :(
Men nu är jag hemma och hade tänkt skriva klart mitt nationella tal som ska hållas imon... tur att jag fick B på det förra året och antagligen kan använda de betygen om jag failar totalt imon....
Måste diska idag också, känner inte för något egentligen, men jag prioriterar faktiskt plugget först så... vi hörs sen! :D
Gammal bild... :P

NATTI


Ska krypa ner i sängen med mobilen! Ungefär som på bilden ;) Nattiii

VI SES IKVÄLL.. HOPPAS JA


Drar ut med Amanda nu en stund, jag ska köra lite moppe  - så håll er inomhus om ni inte vill dö....
Vet inte vad vi ska göra förutom de men vi hittar alltid på något roligt! :D
Uppdaterar mer senare! puss

CAM-BILDER!


Om  en liten stund ska ja käka middag, brorsan lagar hamburgare med pommes, mhhmm! ♥
Jag har saknat mitt hem, mitt stökiga rum, mina husdjur och min säng. 
Nu är rummet städat, ena husdjuret är skadat och min säng, den är som den alltid har varit. 
Trots att just detta handlar om min säng så måste man inse att man inte får ta för givet saker.
En dag kanske allt vänds upp och ner så har du aldrig riktigt hunnit njuta av de som nu gått förlorat, 
jag ska tänka på de jätte mycket nu, jag ska ta vara på de jag har runt omkring mig. 
 

SKOLA IMON...

Imon börjar skolan och jag mår alltid så jävla dåligt precis innan man ska tillbaka till skolan, idag är en sån dag!... Har sån otrolig ångest så jag har lust att ta ledig imon för att inte behöva gå till skolan och träffa människor. Och jag har tal som måste skrivas, jag har en uppgift som måste lämnas in. Jag är så stressad o känner den där otroliga ångesten så jag vet inte vart ja ska ta vägen. Längesen ja mådde såhär kasst, trodde ja var fri från allt de där. Så jävla kasst att behöva ligga hemma SJÄLV och gå igenom de där.. Nä men hej söndag, jag har längtat efter dig. . . .


TODAY'S

Godmorgon!
Idag blir det BARA att ta det lugnt och ät upp allt godis man kan hitta, hahah död tjej här asså... Allvarligt talat så måste jag skriva klart mitt tal också och börja öva/ta tid... Talet ska hållas på tisdag och jag är livrädd 2 be honest.


???

Vad är meningen att man ska göra när man vill tusen saker och känner att man knappt klarar att ta hand om sig själv.


BRA DAG

Va i stan och käkade på jensens förut med keela , de va ett tag sen! Efter det kollade vi lite i affärer och jag köpte bara 2 st ansiktsmasker! Keela köpte byxor , kom att tänka på att jag också behöver det! Just nu har jag inte ett enda par hela byxor :(
Bilderna är från när jag tog ego pics i provrummet förut :p


..


Idag när ja kom hem så diskade jag och sen var idéen att jag skulle städa rummet men var helt slut i kroppen. 
Humöret för tillfället är blandat, jag mår både bra och dåligt. Jag önska att jag kunde få allt jag vill här i världen, som när man träffat en person som man tycker mycket som man önska kunde vara så där bra HELA TIDEN. Alla har ju brister, det har ju jag också. Men jag antar att man har otroligt höga förväntningar på folk som man litar på och tycker om.Jag saknar nu när jag lämnat, men samtidigt vill jag ha en tuff mur och låtsas som att jag inte saknar honom alls och att sova utan honom kommer vara en bra sak för oss båda. Jag vet inte vad som händer, och den ovissheten suger.

-

jag ska förklara dig med ord som inte finns,
jag ska älska dig med kärlek som inte räcker till,
jag ska lita på dig, finnas för dig, lyssna på dig och öppna mig för dig.
Jag ska lova att aldrig någonsin lämna dig, jag ska aldrig någonsin svika dig.
jag ska inte såra, ska inte ljuga och ska inte ta upp gamla bråk.
e jag en bra tjej då?
Jag ska låta dig hänga med dina polare, jag ska inte tröttna på din eviga frånvaro.
jag ska tycka att allt är okej som egentligen sårar mig.
jag ska göra allt för dig, allt för dig.

GOODMORNIN'


Godmorgon! sovit gott? jag har inte sovit alls inatt faktiskt, oroat mig och legat ledsen - inte bra.
Funderar på om jag ska åka hem idag eller inte, har rätt mycket packning o de är jobbigt att ta på bussen :( tog ju med mig datorn och så denna gången för att kunna uppdatera er lite bättre!!
Förövrigt så är det rätt fint väder, så vi får se vad jag hittar på, puss.

NATTI


Middagen var jääääätte god, de blev fisk me räkor och ris. Hallonpaj till efterrätt så nu är jag määäätt!
Kommer nog inte göra något mer inlägg för ikväll, men sov så gott så hörs vi imon! :)
 

BORTBJUDNA PÅ MIDDAG

Idag blir de middag hemma hos kompisar till killens familj, ska strax iväg men blir nog uppskjutet lite för oskar är iväg som alla andra timmar på dygnet.
De finns fördelar och nackdelar me att vara i ett förhållande. Jag känner mig otroligt ensam i ett förhållande för 2 , samtidigt kallar vi oss sambo.

UTFLYKT

Jag åkte med killen o hans familj till Marstrand, det var väldigt fint och påminde mig om Orust litegrann, kände mig som hemma! :) Sen åkte vi tillbaka till fastmarken igen ;) för vi skulle äta och det fanns inget öppet på Marstrand. Vi käkade pizza och sen drog vi hem igen. Nu hade jag tänkt kolla på en film eller nått, bara ta det lugnt!
 

SVAR PÅ KOMMENTAR : återigen

La upp ett svar på tal igår och fick respons på mitt inlägg utav samma person, så är lika bra att fortsätta mitt svar på tal eftersom personen ÅTERIGEN är anonym.
: Jag förstår TYVÄRR inte riktigt vad du menar med att ja e elak som kallar fejk för LV, antar att du menar att ja kallar LV för FEJK. Men det är ju så? Det är ju en LV kopia, så varför kan ja inte kalla den för fejk när det är precis vad den är. Det finns kopior av alla möjliga märkesväskor. Det finns kopior på LV, Gucci oooooosv. Det är fejk, så de är precis vad jag kallar det. Och btw, vem är jag elak mot när ja skriver det? Den som valde att kopiera LV väskorna? Eller är jag elak mot dig som verkar ta illa upp? Jag förstår om du vill påpeka att mina väskor inte var äkta, för det finns en del människor som är noga med att poängtera, det är även jag i vissa sammanhang så jag förstod att du inte ville vara elak bara att poängen du försökte göra var väldigt lame , tror inte de e så många människor i min ålder och som lever i samma situation som mig som har 2 äkta LV väskor. Så snälla rara anonyma person, ska vi föra denna konversationen vidare? GÄRNA! du är välkommen att maila mig eller skriva till mig på facebook, du hittar båda delarna i OCH under min meny till höger. HEJ SVEJS
Jag ber dig, SNÄLLA skriv till mig. Skulle älska att se hur denna konversationen slutar!

REPOST: godnatttiii


SVAR PÅ KOMMENTAR

Fick en kommentar på inlägget om min LV "samling" där det stod "fejk tyvärr." Och är inte någon som brukar svara på anonyma kommentarer då jag inte finner att min tid borde läggas på de som inte ens vågar nämna sina namn. Men det kanske mer är om det är en elak kommentar. I alla fall så ville ja i alla fall slänga in ett litet "svar på tal" angående kommentaren.
-
JA! De är fejk, är det så konstig egentligen? Jag är 17 år , tjänar inget på bloggen och har ingen större inkomst förutom 1050 kronor i månaden då jag pluggar som de flesta andra. Är tanken att jag borde ha råd med 2 äkta LV väskor ? I dont think so. Jag bryr mig inte något STÖRRE om det är fejk eller inte då jag tycker att de väskor ja har är jävligt snygga !!! Så WOW din lilla anonyma, du ska få dig ett diplom ifall jag någon gång faller söka upp dig (ip adress 4 the win) och det handlar inte om att jag inte kan ta kritik utan att kommentaren var så in i helvete onödig eftersom det är NO SHIT att dom är fejk.


MINA NAGLAR

Är väldigt nöjd! Körde på fransk manikyr och stället låg mitt i stan så va väldigt bra!! Är inte van vid såhär korta naglar när jag har "fejk" naglar så de är trots allt ovant med "korta" naglar ;) men det är en perfekt längd då man kan göra allt i princip!!


ÄR OCH FIXAR NAGLARNA!

Hej! Detta är ett tidsinställt inlägg för att ni ändå ska få veta vad jag är och gör just nu!
Jag och Hanna är på nagelsalongen och fixar naglarna, så att man kan ha lite fina naglar :D
Uppdaterar senare med bilder så får ni kolla på lite bilder ifrån google sålänge!


 

MIN LV SAMLING

 
Här är min lilla söta LV samling av väskor, i den mer "väsk" formade väskan (inte bagen) fanns det även en liten typ av plånbok och en lite större typ av "sminkväska" så den är säkert perfekt när man reser. Till Danmark hade jag med mig bagen och det funkade bra! 
 

IM SORRY!

Jag har fått in flera mail ifrån olika tjejer som önskar en design eller en header och jag har tänkt ta på mig massa tid för att sitta med just era designer eftersom jag vet hur viktigt det är med en fin design som bloggare.
Sanningen är att jag tyvärr inte har tid eller ork just nu. Nu har jag lov och är inte nära datorn lika mycket som jag brukar vara och jag känner inte heller att jag vill planera mitt lov EFTER hur många designer jag MÅSTE göra. Nästa vecka har jag nationella prov i svenska och är antagligen rätt upptagen då också. Vi får se, men jag kommer lägga upp just denna bilden igen utan ordet tyvärr över hela bilden, när ni ser den DÅ kan ni maila mig igen så hoppas vi på bättre resultat!

DANMARK 2013

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MUSTASCH

Har aldrig fattat hur det stavas (rubriken) men jag kör på de så får ni rätta mig om jag har fel :) denna muggen köpte i alla fall jag när jag var i Danmark! De som känner mig vet att jag har en stor förälskelse när det kommer till koppar, trots att jag inte använder allihop, men jag försöker variera mig nu! Förutom denna så köpte ja lite till pappa o brorsan osv , sen köpte jag mustasch strumpor !!! Dom är så söta :)


UPDATE FROM MY HOUSE!

Vi har precis kommit hem till mig och vi ska spendera natten här, det var längesen!
Har ju varit iväg i Danmark och sedan varit hemma hos killen lite så har saknat pappsen och brorsan. 
En av mina gerbiler har blivit sjuk och jag tror inte att hon har så långt kvar... :(

FIKAR

E på espresso house med keela och har handlat lite som jag kan visa er senare !


RSS 2.0