2013 LISTA

Såg en tjej som hade lagt ut denna listan & jag kommer ihåg att jag alltid satt
och svara på sådana när jag var mindre, så jag kände nostalgi!
-

under 2013 har jag:

Druckit alkohol?
 - ja.
Rökt? - ja.
Snusat? - nej.
Varit full? - ja.
Rökt vattenpipa? - ja.
Däckat? - njae.
Kysst en främling? - nej.
Fått ett sugmärke? - ja.
Gjort ett sugmärke? - ja.
Har haft oskyddat sex? - yes.
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - nej.
Kysst en Kille i klassen? - nej.
Gjort något dumt? - ja.
Gjort något som du ångrar? - ja.
Strulat med ditt ex? - ja.
Fixat dig i timmar? - nope.
Gråtit inför mer än 10 personer? - nej de tror jag icke.
Smygit ut? - behöver inte smyga
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - ja.
Sovit bredvid någon av samma kön? - ja.
Sovit brevid någon av motsatt kön? -ja.
Lekt med någons känslor?- nej
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - ja.
Gråtit dig till sömns? - ja.
Gråtit framför någon du älskar? - ja.
Har haft sex ute i skogen? - HAHA jag tror de.
Kysst en kille? - ja.
Vaknat av att du gråter? - nej, hur fan vaknar man av att man gråter?
Skrikit ord som hora och slampa till någon - nej tror jag icke.
Mått bättre eller sämre av alkohol? - Jag dricker inte för att må bättre.
Slagit någon på skoj? - ja.
Blivit slagen på skoj? - ja.
Lärt känna över 10 stycken nya människor? - ja, de skulle ja tro.
Gått bakom ryggen på någon? - nej
Varit på sol semester? - nej
Badat i havet? - ja!
Har haft snöbollskrig? - nej.
Sett en hel fotbollsmatch? - nej.
Inte sovit på en hel natt? - ja.
Varit på sjukhuset? - nej
Sovit i över 12 timmar? - nej
Sett en film mer än 10 ggr? - Ja fast inte alla gånger i år just.
Lärt känna någon via internet? - ja, massor
Velat dö? - jaae.
Fått ett IG? - Har inte de betygssystemet ;) men ja..
Åkt buss i över 10 timmar - nej 
Varit ute en hel natt - ja.
Blivit tagen av polisen - tagen och tagen, blev stoppad men fick gå
Svikit en vän - nej de hoppas jag inte?
Visat röven för en kompis farmor och farfar? - HAHA nej, men de låter som något jag skulle göra.
-
 

SKOOOLA

Snart börjar engelska 6, och förövrigt har jag skrivit klart provet i matte och jag vill inte ens veta hur det gick.. Ringde CSN , för o fråga varför jag inte hade fått mitt studiebidrag men eftersom jag är 18 måste jag lösa in en avi på banken.. 




GODMORGON

Började 8.40 och i eftermiddag har jag för övrigt matteprov vilket känns väldigt roligt! Vid lunch ska ja träffa en tjej från bloppis också, sälja ett iPhone skal! Slutar runt 15.30 idag .. Rätt lång dag men det funkar!






BILDER IFRÅN HELGEN

Jag har tyvärr inte tid för att redigera alla bilderna.
 
 

PÅVÄG HEM

Godmorgon.. blev lite sent morgon inlägg men har varit lite upptagen hittills. Åt såfort jag vaknade, duschade och bädda o städade. Sen spelade jag o pappa minigolf och sen begav vi oss till färjan. Men nu sitter jag i bilen påväg hem & jag uppdaterar senare! 





GOD MIDDAG

Åh va gott det var !! Nu ligger jag i soffan och låter magen få vila lite för jag är jäääätte mätt! Just nu går Simpsons på tvn och senare tror jag att ja o pappa ska kolla på Batman som börjar 21.30








TELL THEM I WAS HAPPY

Hej! 
Nu ligger jag i sängen och vilar lite för att orka va uppe lite längre ikväll, igår fick jag verkligen kämpa för att hålla mig uppe till runt 01.00 för jag blir alltid så trött av havsluften osv. Ikväll ska jag och pappa äta på restaurangen som finns här, kommer givetvis bilder och inlägg senare, men vi går nog om nån timme eller så. Har i alla fall fixat mig redan så jag slapp göra de i sista sekund, ska dock byta kläder! 




PROMENERAT

Nu har jag och pappa promenerat en HALV MIL , så nu var de gött att vila benen. Har fått några fina kort också, men dom kommer upp när jag är hemma igen.


Just nu

GODMORGON

Har ni sovit gott ?
Det har jag , dock vakna jag flera gånger för att de va så varmt! 
Nu äter jag frukost , och idag blir det nog lite minigolf samt promenad. De e jätte fint väder hittills och kameran hänger med !




LIFE HAPPENS

Förutom mitt rage-inlägg nedan så mår jag riktigt bra idag! Jag vill inte att denna dagen ska ta slut för jag ler så himla mycket! Känslan när man är kär, fast inte i en annan person. Utan i sitt eget liv. Jag kan inte hitta något fel i mitt liv just nu, jag är nöjd med allt jag har. Mina underbara vänner, den finaste familjen man kan tänka sig, jag sitter i ett hus precis vid havet just nu och har saknat att vara här. Det är här jag hör hemma, i stan är de bara rykten, falska människor och hat. Jag vill inte ändra något. 


Today. Och såhär har jag sett ut hela dagen.

SLÄNG ER

Så trött på människor som säger till mig att jag inte klarar någonting, släng er - på riktigt. 
Jag hamnar lätt i försvarsläge när någon "hoppar" på mig sådär, och nu är jag riktigt trött på de. 
"Du kan inte laga mat, inte städa, diska, tvätta, du har dålig hand om ekonomi och hur ska du någonsin klara dig själv?" 
2 ord , FUCK YOU.
Jag har lärt mig att göra de jag har behövt göra, alltså har jag inte lärt mig tvätta för jag har aldrig behövt? Och JA det är klart det är bra inför framtiden men då lär jag ju mig det då, eller ? Så sjukt trött nu, skönt att åka ifrån stan och åka ut där ingen har något o säga. Dålig hand om ekonomi ? Jag har 1050 kr att röra mig med per månad så hur snett kan de gå? Visst jag kanske borde vara en sån där bitterfitta som håller på pengarna tills jordens undergång men jag gillar att spendera pengar på sånt jag tycker är kul. Så låt mig? När jag skaffar jobb kommer min budget se HELT annorlunda ut och då får man planera efter den. Sån jag är nu, måste inte påverka framtiden. Det betyder inte att jag alltid kommer vara så här. Jag kommer lära mig mat, ekonomi, tvättning osv NÄR JAG BEHÖVER. 

Sorry för långt inlägg men ville bara skriva av mig för e så trött på skiten. 




PÅVÄG

Till Gullholmen ! Kommer hem på söndag men de kommer bli uppdatering under tiden också! 





INKÖPT FRÅN STAN

Blev inte så mycket speciellt, mest lite nödvändigheter! En gosig filt och gosiga strumpor är ju ett måste när de börjar bli såhär kallt.




VINTERJACKA

Nu börjar det bli riktigt kallt och jag behöver verkligen en ny vinterjacka. Jag har kollat ut en som jag ska beställa, och jag hoppas att den e lika fin som på bild ! 


Dagens shopping som jag visar er sen!



JENSENS

Åh va gott med lunch nu, käkar på favoritstället, JENSENS!




GODMORGON

Klockan ringde vid halv 9 och då var det bara att gå upp. Nu har jag precis duschat och lyssnar på lite musik. Ska göra mig i ordning nu för att sen åka till stan, ska försöka komma till banken först också!
 

GODNATT

Imorgon väntar annat, mycket att se fram emot! Ska gå upp rätt tidigt för att åka in till stan och shoppa lite, sen när jag kommer hem behöver jag genast packa osv, för på eftermiddagen/kvällen åker jag till gullholmen tillsammans med pappa, har sett fram emot det jätte länge! För er som inte vet är det en liten ö vid Orust (västkusten) och de är där jag alltid tillbringar mina somrar (alltså på Orust och inte på gullholmen). När jag var mindre var vi på gullholmen varje år men nu var det ett tag sen!


Säger godnatt med ett leende på läpparna <3

SNART MAT

Ååh ska bli så gott med lite mat... 
Första inlägget jag gör från nya mobilen för övrigt, känns helt okej! 
Imorgon är jag ledig (som jag säkert nämnt tidigare) så jag drar in till stan med Bestie och shoppar lite! Bland annat lite till min bror som fyller 22 år imon !!


Just nu


MIN ÄLSKLING

Welcome home baby, soooom jag har längtat! ♥
 

INSPO








LYCKORUS

Jag har eventuellt 2 paket som SKA komma idag, man vet ju dock aldrig med posten, men jag HOPPAS - i can't wait! Sen har jag 2 andra paket men de kommer inte komma än.. Men alla shopping galna tjejer där ute som läser de här , ni vet ju hur de känns ? Vill bara hoppa högt!


Just nu ..!

MIDDAG

Sååååå gott




NELLY TÄVLINGEN

KLICKA HÄR

SPONTANT KÖP

Åh de e så här det ska vara, bara se något på internet och bara klicka hem det. Innan fick ja låna pappas kort, och betala honom kontanter och nu känner jag mig jätte spontan.
Kolla runt lite på internet och såg en sida man kunde beställa ifrån (innan 17.00 så skulle man få leveransen dagen efter) och jag köpte givetvis något till min bebis, som förövrigt borde komma imon! 




MEMBERS

Kommer ni ihåg att jag för ett tag sedan bloggade om en hemsida som heter members? Och jag bad er bli medlem HELT GRATIS, och det skulle vara superkul om vi kunde bli fler! Man får massvis av erbjudanden VARJE DAG på MÄRKESVAROR och det kan vara rabatter upp till 80% 
Sugen? tryck då HÄR och bli medlem idag, helt gratis.
 

GISSA VAD JAH HAR BESTÄLLT ?

Haha det kan ju vara vad som helst... Men det kommer om 1-2 dagar så jag visar er direkt ! Jag är ÖVER lycklig, om man ens kan säga så!



KVÄLLSTANKAR

Är det såhär det är? Livet? 
Man känner vad man känner, vill det man vill, tänker det man tänker och gör det man gör. Man mår bra, man mår dåligt. Man älskar och man blir sårad. Sen då? Mitt emellan så lever man bara, och sen när allt är slut? Då försvinner man. Jag är rädd för att vara ensam, för då kommer ångesten och paniken. Jag är rädd för att dö, det skrämmer mig. 



BÖRJAR BLI DUKTIGARE NU

Ni kanske inte tycker att det är värsta stora grejen att vara duktig i skolan.. eller? Jag har i alla fall aldrig varit den som pluggat till prov eller läst på inför glosor och gjort mina läxor. Jag har aldrig lagt energi i skolan, det har varit tråkigt. Jag var sjuk för ungefär 2 veckor sen, kom inte iväg till skolan en enda dag. Och förutom det så har jag alltid haft mina perioder då jag mått dåligt psykiskt och inte kunnat komma ur sängen. Det har påverkat skolan, visst har det de. Men nu har jag varit i skolan varenda dag sedan den veckan jag var sjuk (och det är olikt mig) och jag har gjort alla uppgifter som jag legat efter med, jag har lämnat in massor och redovisat det som hamnat bakom. Känner mig duktig nu, trots att de e lätt som en plätt för er, right? 
 

KINA MAT




YOU HAVE TO GO THROUGH THE WORST TO GET TO THE BEST

 

NÄRA & KÄRA BLIR BARA MÄNNISKOR

Har ni tänkt på det någongång? Hur en nära vän eller någon man tyckte så himla mycket om bara blir en människa. Man brukade dela allt men helt plötsligt säger man inte ens hej när man ses. Man visste allt om varandra men helt plötsligt vet man ingenting. Jag tror på att allt händer av en anledning, men ibland kan jag bara inte förstå hur de ska vara menat att vissa människor man verkligen älskar ska försvinna ur ens liv. Har du någon gammal vän som du inte ens hälsar på nu? Jag har många sådana. Gamla klasskompisar, vänner, folk man tyckte om. Nu är de som främlingar, och man fick inte ens en förvarning på att de skulle bli såhär i framtiden, och det är inte kärlek som gör ont, det är smärtan över att förlora någon man inte var beredd på att släppa. 


FILM

Kollar film med Keela , kommer inte ihåg vad den heter just nu men den är helt okej. Imon måste jag städa & plugga en del..


FILMAT

Hej på er!
Har varit och filmat lite med Jacob och Mikaela , vi ska som sagt göra en film vi ska visa upp på MR dagarna i Stockholm, vi åker i november och de kan va bra att börja i tid!



HEY

Hade så lång skoldag igår så hann inte med och skriva och efter var jag ganska trött! 
Vad händer idag ?! Jag ska möta upp lite polare och planera lite, kan eventuellt börja filma ett projekt redan idag eller imon !



DE DÄR MED JOBB

Jag har aldrig haft ett jobb, visst har jag arbetat i sommar en del men inte utöver det. Nu är jag 18 och vill stå på egna ben, har pratat lite med folk jag känner, så jag kanske får ett jobb med lite tur. Det ser så bra ut på CV:t , det skadar ju inte att fylla på lite jobberfarenhet!


GODASTE LUNCHEN

1Med risk för att låta konstig, så måste jag erkänna att den godaste lunchen är nudlar. 

När jag kommer hem efter en skoldag (utan att ha ätit) så njuter jag av att äta nudlar. Favoriten är självklart kycklingsmak men räkor och biff fungerar också. Just nu sitter jag och äter nudlar och ska plugga lite engelska inför imon, eftersom jag ska på möte sen och efter det träffa kompisar får jag plugga nu!
En till rolig fakta om mig och nudlar är att jag måste dricka mjölk till nudlar det är bara inte samma sak utan mjölk till. Så om jag inser att mjölken är slut, så äter jag inga nudlar. Hahah visst är jag lite knäpp?
 

DET BÖRJAR BLI KALLT

ROSA TRÖJAN HITTAR DU HÄR /
GRÅA TRÖJAN HITTAR DU HÄR

REPOST : NELLY TÄVLING

VAR MED OCH TÄVLA PÅ NELLY.COM OCH VINN SUPERBRA PRISER.
Klicka HÄR

-

Jag saknar minnena, och ibland lukten.
Jag saknar hur jag mådde då, hur lätt allt kändes.
Allt är mycket lättare då, på sommaren.
Just där, vid havet.
Jag saknar att dra med mig kameran ut & fånga ögonblick.
Skulle jag gå ut nu, skulle jag inte fånga något alls.
 

Rapunzel of Sweden

Använder du löshår eller skulle du vilja börja? Rapunzel of Sweden är otroligt duktiga på just detta & de finns förutom i Sthlm även i Gbg (vilket är superbra.) Ett helt set med clip-on kostar endast 790:- vilket är ett väldigt bra pris ifall man jämför med vissa som vill ha mer än 1000:lappen. På deras hemsida har de även olika erbjudanden t.ex att om man handlar för 500:- så får man en gratis produkt ! 

KLICKA HÄR
 
 

BANKKORT

Ååh jag fick hem mitt bankkort idag, så himla fint.. Är kär i det på riktigt!
Skolan gick bra, redovisade 2 saker och det är även en del till på fredag, men imorgon är det rätt lugnt tror jag. Just nu kollar jag när brorsan spelar samtidigt som jag kollar igenom lite papper och även ska fixa lite till bloggen!



Fall down seven times stand up eight



SKOLFOTO

Ska snart ta foto med klassen och sen ensam foto. Efter det ska jag till gamlestan på möte, och det blir lite stressigt! Måste hem & plugga massor också , faan. 
Seriös tjej haha

TÄVLING PÅ NELLY


KLICKA HÄR 

TREVLIG MÅNDAG

Bion var bra & vi käkade lite på donken , gooott!
Nu avslutar jag helgen & imon blir det skola igen !



REGN

Godmorgon på er, är det bara här det ösregnar ? .. 
Ska på bio idag som jag nämnt tidigare (snabba cash lll) och det är ju passande när man ser vädret. Bloggare lite senare med outfit o sådär





SCHYSSTA BYXOR

De blåa byxorna hittar du HÄR / De gröna byxorna hittar du HÄR /
De vita byxorna hittar du HÄR / De svarta byxorna hittar du HÄR

18 ÅR & 1 DAG

Sitter just nu hos Keela och kollar på film & dricker lite bärs. Är super trött ifrån gårdagen i guess, vaknade väldigt tidigt imorse.
Kolla vilket gulligt bemötande jag fick när jag kom hem till Keela, de sjöng för mig också! 



MIN FÖDELSEDAG - DEL 2

Den fina tårtan som Jacob gjorde (Mikaela hjälpte också till) med hallonsylt, choklad, banan, marsán, mandarin osv , suuuuper gott. Sen bakade även Mikaela kladdkakemuffins för hon vet att det är min favorit! Och det kommer jag sitta och mumsa på länge ♥
 
 
 
 
 

MIN FÖDELSEDAG - DEL 1

 
 
 
 
 

PRESENTEEER

Här är korten jag fick! Blir så glad för varenda en.
Blev tårögd av pappas kort för han hade kallat mig underbar,
och jag blev tårögd av Mikaelas för hon skriver så fina texter.
 
Här är presenterna jag fick från pappa, brorsan, farfar, faster & kusin : 
Här är presenter från mammi + fina örhängen ifrån Harri:
 
De här fick jag från Mikaela:
(jag fick "forever pink" av Mikaela, den andra är gammal)
Och detta fick jag av Sara:
Ett skärp som jag veeeeerkligen ville ha, är helt kär i det.

Jag är så glad för ALLT som jag har fått. Min födelsedag var helt perfekt, 
med mina vänner, god mat, bra musik, roliga spel och massa skratt.
Tack! för alla presenter & fint umgänge, skulle inte vara detsamma utan er♥
 
 
 

TACK

Tack till alla som kom igår speciellt , ni gjorde kvällen magisk. Känns konstigt att säga att jag är 18, vilket jag väntat på i flera år. 
Jag kommer snart lägga upp massa bilder på allt jag har fått & senare även bilder vi tog igår, det blev en del. Får se om jag delar upp det i flera inlägg eller i ett o samma !






KVÄLLENS PLANER

Egentligen stod krogen på toppen av listan men jag har all tid i världen att gå på krogen & alla mina vänner har inte hunnit fylla 18 så det blir att vara med mina fina vänner. Jag kommer vara hos min mamma eftersom hon bor själv och de e lite mer "plats" än hemma hos pappa även om pappas lägenhet är större haha. Men jag kommer bjuda på tacos (hallå, alla älskar väl tacos?) och lite chips o sånt där. Men även om jag inte drar till krogen så kommer de bli en jäkligt rolig kväll, det vet jag. Och jag ska inte dricka FÖR mycket eftersom jag gärna vill komma ihåg min speciella dag!
Förra året när jag fyllde 17 så kom Jerry från Skåne ner, och det gör han även i år. Can't wait !
 

HEEEJ

Ville passa på att göra ett inlägg nu när jag har tid, för att ni inte bara ska få tidsinställda! Har städat lite hos mamma och duschat o sådär. Keela är här nu och jag har öppnat hennes paket nu, blev så glad så jag kan inte ens beskriva med ord. Har fått så mycket fint, känner mig så bortskämd idag ! ♥ Vid sju kommer alla gäster och de blir lite tacos och sådär, men jag tror inte att de blir så mycket mer uppdatering men kan bli lite tidsinställd kanske !
 
 

HAPPY INSPO - GO CRAZY

 

MIN KLÄNNING

Min födelsedagsklänning! Jag kommer ihåg när jag såg den första gången och blev kär direkt, ni vet så där kär som man bara kan bli i kläder/skor osv. Jag var super rädd för att den inte skulle passa osv eftersom det var så konstiga storlekar men jag blev jätte lycklig när den passade! 
 

IT'S MY BIRTHDAY !

Äntligen! Sooom jag har längtat. Är det nu jag är vuxen? För jag känner mig inte särskilt gammal trots det kan jag göra vad jag vill nu. Inga föräldrar som behöver skriva på massa papper, jag kan vara med och påverka i valet om vilket parti som ska styra i vårt fina land. Jag kan komma in på krogar utan falsk leg (never tried that, i promise) och jag kan köpa saker man annars inte får när man är under 18. Det är väl till och med 18 års gräns på huvudvärkdstabletter haha? Nu ska det firas med mina fina vänner!
 

SNABBA CASH

Hade ett erbjudande att gå 2 st för 160:- och det tvekar man ju inte direkt på , speciellt när jag älskar snabba cash. Men det gällde bara måndag-torsdag & eftersom jag har studiedag på måndag fick det bli då. Vem blir min dejt tror ni ? ;)


GILLAR DU ATT LÄSA TIDNINGAR?

Jag är en sån tjej som älskar att läsa tjejtidningar som t.ex frida, SOLO,  och naturligtvis även veckorevyn! Jag tycker att de har mycket intressant att komma med, det är visserligen en lite dyrare tidning men den är även mycket "tjockare" och har även mycket mer att läsa och det är inte bara om mode, utan lite blandat. 
Passa på att ta del av höstens bästa erbjudande! 3 nr av VeckoRevyn + 2 st nagellack i höstens hetaste färger från OPI + trendig kuvertväska i beige och svart för endast 99 kr (+ porto 29:50)! VeckoRevyn är Sveriges största forum för unga kvinnor sedan 77 år tillbaka. Tillsammans med Veckorevyn.com ger VeckoRevyn det bästa av shopping, kläder, smink, skönhet, kändisliv, relationer, sex, kärlek och karriär – bland mycket annat.
-
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET
 
 


FASHION FOR LESS

 
Jag har hittat en jätte bra sida med massor av kläder till både lågt och högt pris!
Just nu är det även rabatt så varför inte passa på o fynda? 
Klicka HÄR för att komma till hemsidan

HUR FÅR MAN FLER LÄSARE?

När jag hade frågestund för ett tag sen så fick jag en fråga om hur man kunde få fler läsare, och jag hade inte ett jätte bra svar förutom att kommentera andras bloggar! Nu har jag kollat runt lite och verkar ha hittat en hemsida som hjäper dig med allt sånt! Såhär står de "Du besöker bloggar och får då besökare till din blogg, enklare än så blir det inte. Här handlar det inte om att köpa någon fejkad trafik. Vi är riktiga människor med riktiga bloggar, vi som är en del av bloggbubblan, vi besöker varandra." 
-
Tyvärr kunde jag inte bli medlem själv för det fungerar tydligen inte på BLOGG.SE och de tycker jag va tråkigt men för er andra - det är helt gratis och det skadar inte att testa! Klicka HÄR
 
 

REPOST

bilden är tagen & redigerad utav mig.

ÄLSKAR DETALJERNA I MITT RUM

 

3 SNYGGA TRÖJOR UNDER 200:-

 
Är de inte jätte snygga? Jag skulle gärna ha alla tre i min garderob om jag fick bestämma.
Passa på o köp dem till super bra pris!

1. hittar du HÄR / 2. hittar du HÄR /
3. hittar du HÄR

Och glöm inte att bli medlem på members, en hemsida som erbjuder massa grymma erbjudanden för dig som är medlem, och det bästa är att det inte är någon medlemsavgift. Bli medlem redan idag! Det finns erbjudanden upp till 80 % Klicka HÄR för att bli medlem.
 

GALET




ENTOURAGE

Åh va trött jag är i hela kroppen..febern har gått ner som tur är men halsen är fortfarande inte bra så jag blir hemma imon också tyvärr. Har lite skolarbete efter mig men det är sånt man får ta igen.


-

 

LYCKLIG

När jag kollade posten tidigare imorse så såg jag ett brev med mitt namn på. När man inte är myndig står det alltid "till målsman för ..." Som ni säkert vet. Men detta var mitt första brev utan målsman!! Trots att det bara var ifrån comviq så blev jag super glad haha. Lite töntigt jag vet, men jag blev ännu gladare när jag öppna och de stod "grattis på 18-år dagen!" 


WORLD WAR Z

Ligger och kollar på World war Z just nu, senare hade jag tänkt fixa lite inlägg och bara ta det lugnt. Jag gör verkligen allt för att bli frisk just nu! Bara 2 dagar kvar nu


MEMBERS

-
Bli medlem GRATIS på MEMBERS som är en sida med massa erbjudanden på olika märkesvaror. Det finns både en MAN flik och en KVINNA flik så man kan hitta något som passar alla. Just nu är det b.l.a rabatt på REPLAY , ICHI, REECCA STELLA FOR NELLY, BURGMEISTER, PEARL FOR GIRLS och MASSA MER.
Det är erbjudanden upp till hela 80 % så bli medlem idag och fynda massor!
KLICKA HÄR

SNYGGA KLÄDER TILL BRA PRIS

1. cardigan hittar du HÄR / 2. rosa tröjan hittar du HÄR / 
t-shirt med kors på hittar du HÄR / boyfriend jeansen hittar du HÄR
 

ÄNNU FLER BILDER IFRÅN SOMMAREN

alla bilder är tagna utav mig, och alla är oredigerade

3 SNYGGA KLACKAR UNDER 500:-

 
Pris: 298:- skorna hittar ni HÄR
Pris: 419:- skorna hittar ni HÄR
 

Pris: 498:- skorna hittar ni HÄR
 
 

JUST NU - MYS

alla bilder tagna av mig, redigerat i photoshop cs6

TIPS PÅ SNYGGA HÖSTJACKOR TILL BRA PRIS

Pris: 479:- ni hittar den HÄR
Pris: 599:- ni hittar den HÄR
Pris: 559:- ni hittar den HÄR
 
Pris: 439:- ni hittar den HÄR

NELLY.COM

 
KLICKA HÄR för att komma till nelly's rea! fynda massor ♥

DET ÄR SVÅRT ATT GLÖMMA NÄR HAN GAV SÅ MYCKET ATT KOMMA IHÅG

 
 

MQ

Just nu kan du få 15 % rabatt på hela MQ's sortiment. Uppge koden "111888" Klicka HÄR
 
 

ENTOURAGE

 

Vid de här laget vet ju alla att jag älskar tv-serier? Och efter att ha kollat på OTH 9 gånger + OC så ville jag se något annat, och min bror + andra vänner tipsade om Entourage och till en början var den bara okej, men ju mer man tittar destomer gillar man den och nu är jag helt fast och har sett snart 2 säsonger på 2 dagar...
 

SJUK

Har jätte ont i halsen, huvudet och jag tror att jag har feber , och när jag har feber har jag även ont i mina leder. Känns lagom kul när jag fyller år på fredag men det finns inget som stoppar mig nu! Vilat hela dagen och bara kollat serie (efter skolan) och så blir det nog imorgon också tyvärr.


WANTIES FRÅN GINA

 
 
 

MORRO'N

Hej!
Sitter på bussen till skolan, första lektionen var inställd så det betydde sovmorgon! Behövdes för jag kom knappt upp nu heller haha.. Hade tänkt fixa lite roligare inlägg till er senare, puss.


FOODPORN


MISS SUMMER

 

Ibland saknar jag känslan av att fortfarande ha dig


<3


DAGENS


ILLAMÅENDE

Slutade 13.40 idag istället och det uppskattades, imon har jag en ännu kortare dag dessutom så det känns bra. Har dock läxa till imon men jag kan de mesta redan så ska bara kolla igenom lite snabbt ikväll. Är fortfarande hos min mamma och har tryckt i mig mat så nu mår jag JÄTTE illa, har nog aldrig blivit såhär illamående pga "mättnad". Ska kolla på idol sen vid 20.00 och Keela är påväg hit för att kolla med mig, trevligt.


LYX

Pappa kör mig till skolan idag , yayy! Annars hade jag behövt gå till bussen om tio minuter o jag vill bara dra mig lite till i sängen.... Men jag börjar 9 idag och slutar cirka 15.30 ! Sen ska ja hem och äta middag hos mamma.


TA'RE LUNGT

Fick jätte kraftig huvudvärk förut så har inte ens orkat blogga, sorry. Skolan gick bra, körde lite orientering på idrotten! Påvägen hem mötte jag upp mamma och åt på kinarestaurang till lunch/middag - såå gott. 
Har varit på möte o sådär, fixade precis en till header till en tjej! Nu ska jag kolla lite tv och spela lite sims som den nörd jag är.
 
 

JAG TYCKER ATT DE ÄR FALSKT

Jag orkar inte göra svar på tal längre, men de blir ju lite så när man får anonyma kommentarer tyvärr..

Snälla anonyma, om du vet att jag skulle bli ledsen av att just DU skriver sådana saker till mig, så är de ju antagligen för att du är min vän? eller någon som betyder för mig, och därför inte vill såra mig - eller har jag fel? Men varför såra mig i sådana fall? Eller du kanske inte riktigt förstår hur jag menar.. Men jag uppskattar MYCKET mer om någon skulle säga "du kanske ska jobba på de här" osv, än att bara kapa mig rakt av? Som min bästis sa häromdagen "du har en fin röst, men jag tycker att du låter bättre när du inte försöker så mycket. När du sitter där med gitarren i handen och har börjat spela in så försöker du nog lite för mycket", och jag tror nog att de e så, men självklart är de kanske inte en "godkänd" ursäkt. Men snälla, skriv till mig! På facebook eller vart som helst egentligen. Skulle va kul o se vem du är - om du nu vågar. För du har ju redan sårat mig, så kan va kul o sätta ett ansikte på de där.
 

FAVORIT I REPRIS


ÄR DE BARA JAG?

Eller känner ni också att ni vill ha en massa saker när ni inte har pengar? För mig är de ofta så att jag hittar massa jag vill ha, och ibland när jag väl har pengar så hittar jag inget .. ? Fast jag är väldigt duktig på att slösa pengar ändå haha. Hoppas på att få lite pengar när jag fyller år eftersom studiebidraget inte kommer förrän i slutet av månaden..
Härliga bilder ifrån i somras, ta mig tillbaka.

DUKTIG TJEJ

Är lite tidigare på skolan och tar tag i lite plugg!


LYCKLIGARE NU


<3

Jag vill ha ett förhållande där alla säger "shit , är de fortfarande tillsammans?" Jag vill ha ett förhållande där man VET vart man har varandra, man kanske inte måste vara med varandra 24/7 men man ska känna sig trygg oavsett om han är med någon annan. Jag vill ha ett förhållande där man är öppna och ärliga, ett förhållande som håller. En kille som är trogen, rolig, charmig och ärlig. En kille som kastar vilken tjej som helst för mig.


-

The only person you need in your life is the person who needs you in theirs.
 

RSS 2.0