FIXAT OSS

Ikväll ska vi äta på Texas Longhorn för Oskars storebror fyller år, yay!


VI ÄR HEMMA

Vi kom hem sent igår, käkade en hämtpizza och sen somnade jag haha. Det har varit en väldigt härligt resa, att bara släppa allt i Sverige , precis vid landsgränsen.Vi var vid christiania och det var jätte tuff upplevelse och de va färgglatt överallt med hästar ritade på husen m.m , folk som tog droger överallt. Men Förövrigt så åt vi på fin italiensk restaurang och sedan åt vi även på hard rock café! Vi kom inte in på pubarna men det var 16 års gräns på allohol och cigaretter överallt annars. Det var väldigt ovanligt så jag och Oskar var tvungna att dra till 7 eleven bara för att handla cider och han skulle ha cigg haha! På hard rock café behövde man inte heller vara 18 så det var rätt speciell känsla ! Men det var en rolig resa ! :D BILDER FRÅN SYSTEMKAMERAN KOMMER PÅ MÅMDAG!


HEEJ!

Kunde starta min dator en snabbis så jag passar på att blogga, #bloggnörd.
Allt är färdigpackat och jag väntar bara på att mitt resesällskap ska komma och hämta upp mig ;)
Kanske bäst att börja ta på sig och fixa sig! :D

LITE SEG UPPDATERING

Förlåt om det inte blir lika många inlägg! Datorsladden är hos Oskar och jag är ju hemma...! Fick även jaga en mobilladdare igår men de hittade jag tillslut !! :) nu har jag iaf packat allt , tror ja ! Kommer nog ta med en kudde , älskar att ta med min egen kudde :D


SEG DAG

Allt har verkligen gått snett idag.. Min LV väska gick sönder vid ena handtaget så nu har jag lagat den med silvertejp (det ser riktigt fint ut..!) sedan fick jag F på ett prov men det var väntat eftersom jag var sjuk när det var genomgångar om det. Men jag har jobbat på väldigt bra i skolan trots allt, har blivit klar med så mycket ! Fick sluta lite tidigare som sagt! :)
-
Höjdpunkten på dagen var när jag fick träffa keela som äntligen kommit hem från Stockholm!!! Och nu är de min tur att lämna henne :( fick världens finaste Hello Kitty halsband utav henne - och att det var från henne gjorde det ännu finare) hon är verkligen så himla fin, visst är hon?
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja packa !!!!!


SLUTA LITE TIDIGARE

Vi fick gå lite tidigare från vår 3 timmars lektion för min grupp var klar ! Sitter på bussen och ska möta upp Amanda en stund , mysigt nu innan jag åker!! Sen ska ja hem o försöka städa så gott de går och packa !!


UTVECKLINGSSAMTALET

Var ju på utvecklingssamtal förut.. och det gick väldigt bra! Kul att höra från sin handledare att det märks att jag mår mycket bättre nu, än vad jag gjorde innan! Innan hade jag en F varning i svenska för att jag inte hade lämnat in 3 uppgifter men dom skrev jag klart och lämnade in redan dagen efter jag blev tillsagd så hon har nu tagit bort min F varning, hoppas pappa är stolt över mig nu! Sedan fick jag tyvärr en F varning i mitt karaktärsämne Kommunikation BARA FÖR att jag missade 1 enda litet mini prov när jag låg hemma och spydde som ett djur...... Men får omprovstillfälle i maj så då ska jag ge järnet!

LET'S GO DEEP

Nu är det kväll, alltså är det nu jag är splittrad av 1000 olika känslor. Förr kunde jag gå till en person som lyssnade på allt jag hade o säga och hon dömde mig inte. Jag är mycket lyckligare nu än vad jag var i mitt tidigare förhållande, det är jag absolut. Kan inte minnas förra gången jag hade en bättre kille, för det har jag aldrig haft. Jag är inte självmordsbenägen längre, i alla fall inte lika ofta som jag var innan. Jag skär mig inte längre, eller har i alla fall inte gjort på väldigt länge nu. Jag är mycket gladare än vad jag var innan, det ser till och med mina lärare och de påpekar det gärna också. Jag är nog väldigt glad, men det är lätt att glömma när man mår dåligt och är ledsen en period.

MITT BRÄNNMÄRKE

Varning för känsliga läsare, det jag kommer visa er är inte så himla mysigt.
Jag tror inte att jag berättat för er att jag för en vecka sedan brände mig på min locktång, det blev en rätt allvarligt skada och skorpan som blev var rätt otäck. Idag bestämde jag mig (Gud vet varför) för att dra bort denna skorpan för jag trodde ändå att det hade läkt bra under!! Resultatet blev att de började blöda mycket och jag hämtade papper so inte räckte så fick springa till sjuksyster som fick hjälpa mig.


BEHÖVER HÅLLA ORDNING

Jag är i periodvis en väldigt stökig person och ibland håller jag ordning på allt väldigt bra och effektivt. Jag önska att jag kunde vara det sistnämnda lite oftare ibland. När det handlar om skolarbeten så är jag rätt slarvig det kan jag medge, men sen när det handlar om mina skrivböcker och arbeten på datorn så är jag väldigt noga med att ha struktur och fint. Mitt skåp kanske inte är det finaste och jag kanske inte städar mitt rum lika ofta som jag borde, men jag har ändå den kollen jag behöver - fast ibland hade det varit bra med mer koll. Jag har redan en kalender i skolan som jag visserligen bara använder från och till. Jag skulle behöva en fet kalender där jag kan lägga in varenda steg jag tar för att inte glömma bort läxor/redovisningar/prov/kompisar ja ska träffa..

LITE NERVÖS


HEJDÅ KEELA

Hoppas du har det bra i Sthlm så hoppas jag att vi ses när du har kommit hem !! <3


GODMORGON

Slutar 12 som vanligt idag och sedan ska jag hem till killen och baka !


PÅSK PLANER?

Vad ska ni göra på påsk? Alla verkar ha lov olika veckor, jag har i alla fall lov nästa vecka! På torsdag ska jag, pojkvännen och hans mamma till Danmark och bo på lyx hotell, ska bli skönt att komma bort från Sverige lite, och bara få vara för oss själva! På söndag kommer vi hem och då ska vi ut och äta på fin restaurang för att Oskars bror fyller år då, yay! Sedan börjar ju lovet (tekniskt sätt) och jag har lite planer...spännande.. ;)

HETA FILMER PÅ BIO JUST NU


Bilder från igår: ÖVERNATTNING HOS KEELA

Jag & Oskar sov hos Keela inatt och det var jätte trevligt! Gick och la mig senare än jag gjort på länge, men vaknade ändå väldigt tidigt. På något sätt är det skönare för man får mer ut av dagen. Vi kollade först på breaking dawn part 2 , och jag käkade lite lasagne och vi tjötade massa gossip som alla tjejer gör? Sedan kollade vi på 27 dresses och käkade kladdkakemuffins! Sedan var jag himla trött och vi somnade runt 1 , halv 2! Imorse så åt vi våfflor till frukost.. Eftersom Keela åker till Sthlm imon så firade vi våffeldagen lite tidigare! 

JAG BÖRJAR BLI STOR

Vet ni vad ni vill med ert liv? Jag har alltid haft en plan på vad jag vill bli och sedan bytte jag ut den planen mot en ny, och sedan byttes den ut 208487 gånger till på vägen. Jag vet inte längre vart jag befinner mig och vad jag ska göra med mitt liv när jag växer upp och sanningen är att jag i princip redan har växt upp. Jag var tvungen att växa upp väldigt tidigt i min familj för att jag har alltid tagit näst intill allt ansvar som egentligen mina föräldrar borde ha tagit. Allt det där ansvaret och att leka "förälder" hemma fick utslag sedan när jag var bland kompisar där jag leker 5 och kan fjanta mig så mycket och jag skämmer ut allihopa, det är ingen som kan se på mig ute på gatorna att jag var förälder hemma och fick ta allt ansvar och bära på alla bördor. Jag är lite sån, allt har två sidor. Jag kan vara mamma, men samtidigt är jag ett barn. Jag fyller 18 i år och får göra näst intill vad jag vill, jag får ett stort ansvar som jag redan är beredd på att ta, för att jag är van. Jag blir fri. Fri, vad är egentligen det?

ÄNGEL

kolla vilken fin tröja jag köpte häromdagen! Visst är den fin? Känner mig som en liten ängel :)


GODMORGON


3 MÅNADER

Lite sent inlägg, men bättre sent än aldrig. I onsdags hade vi 3 månader (20:e)
Vill bara säga till dig Oskar, att jag älskar dig mer än jag någonsin gjort tidigare och du får mig att älska mig själv, att älska mitt liv.
Du är verkligen mycket mer än bara min pojkvän för du är allt för mig, och du gör allt MED mig. 
Du är min bästa vän, du är min pojkvän. Du är min sambo och du är min själsfrände. De finns inge bättre än att vakna upp jämte dig, och starta dagen därifrån. Du har gjort jorden till en perfekt plats att leva på.♥
 

3 absolut favoriter!


BLOGGTORKA

Hej på er!
Shit.. ni som läser detta är verkligen trogna läsare som aldrig tappar hoppet, jag har ju inte uppdaterat sedan 1857.. känns det som.. Ja precis som ni märker så är det rätt stendött när det handlar om att uppdatera. Orsakerna till detta har ifrån början varit att jag inte riktigt haft den tiden eller tillfället när jag och min pojkvän förflyttat oss mellan 2 olika bostäder väldigt ofta. Sedan har skolan satt rätt höga krav på mig och jag har varit helt slut i både kropp och själ.. Tråkigt nog har jag även varit jäääätte sjuk :( ! Först var jag magsjuk och ville inget hellre än att dö i princip och nu på senare har jag blivit väldigt förkyld och hade även lite feber i början av veckan, så går det när man står modell i Slottskogen i bara klänning.... S-V-I-N K-A-L-L-T.. Men gud vad det alltid blir mycket text när jag ska sumera.
-
Vad händer i framtiden? Blir det mer bloggning? Som jag har berättat så mååånga gånger innan så har jag en sån fantastisk bild och ett mål av hur jag vill att min blogg ska se ut och hur det ska vara för er läsare att läsa, jag vill att ni ska komma in på min blogg och bara dö i allt jag skriver och älska varenda litet inlägg och framför allt att ni ska kommentera och ge synpunkter men också att ni ska återkomma till bloggen varje dag.
-
En dröm är 4-5 inlägg per dag som handlar om olika saker (mode-musik-film-tips-skönhet-vardag-kärlek-vänskap) jag vill ge er mer att läsa än "hej jag kom nyss hem från skolan, helt död. hejdå" för det är inte därför jag skapade varenda blogg jag någonsin haft. Jag ber om ursäkt från djupet av mitt hjärta då jag gång på gång fått höra från både vänner och läsare att jag aldrig uppdaterar längre, och nej jag vet , jag är ledsen för det. 
-
Jag vill inte lova någonting, för det värsta jag vet är folk som lovar en massa och sedan inte håller det, ett tomt löfte som gör mer skada än vad det borde göra. Jag har en massa inspiration i kroppen och hjärnan som jag nu vill förmedla, jag känner i detta ögonblicket att jag bara vill kasta ut massa inlägg på bloggen som ni kan dö lite i. Jag hoppas verkligen med allt jag har att det håller i sig och att ni inte ska vara besvikna på mig. Jag vet hur man känner när man går in på en blogg om och om igen och det aldrig händer något, jag vill inte vara den typen av blogg. 
-
Jag vill skärpa mig, vill ni se mer av mig? Jag har en stor rädsla för att ni inte ens vill läsa min blogg, trots att ni går in här näst intill varje dag fortfarande med hopp om att jag ska ha skrivit något. Jag känner inte att jag vill blogga mer NÅGONSING ifall jag inte har er med mig, det är ni som gör bloggen TILLSAMMANS med mig, det är inte bara jag i det här. Denna bloggen är även er , och ni bestämmer nästan mer än vad jag gör... Det vet ni va? För det är ni som får bestämma innehållet, och typen av design. Varje gång man har gjort en ful design så får man ju höra det menar jag, jag är rätt nöjd med min design för tillfället , nu är det bara innehållet kvar. Och att ni tillsammans med mig ska göra detta till en sån bra blogg som det bara går! 
-
I love you guys! <3

Sjuk

Fyfan... Inte sovit på hela natten, sjuk som få!!'


FUNDERAR PÅ LIVET

I år fyller jag 18 år , och det är stort!
Vad vill jag med livet, vad vill jag ska hända? Det är det här jag har väntar på hela mitt liv, att bli 18, att bli myndig! Jag fyller visserligen rätt sent på året (september) men det finns så mycket jag vill hinna med. Jag vill tatuera mig, det är något jag har bestämt och jag vet redan vad jag vill göra. En drömfångare! Mainstream tänker ni då, jag vet. Men jag har en tanke bakom det. En drömfångare sätter man upp för att förhindra bad dreams, right ? Och jag tänker att jag har varit med om mycket hemskt i mitt liv och jag kopplar ihop dessa på något sätt, att jag ska skyddas från allt det där jag har varit med om. Sen när man är 18 får man ju gå ut på vissa klubbar, det måste man ju göra bara för att? Jag är inte den där fest typen och har aldrig varit heller, visst har jag druckit , men vem har inte det? Jag kommer inte vara tjejen som bara festar i flera år. Året man är 18 kommer det nog bli lite så, just för att fira , just för att leva. Men jag vill inte tappa kontrollen om mig själv, jag vill kunna ha mitt liv ändå. Jag har en underbar pojkvän som jag hoppas jag kan vara med så länge det är möjligt, jag har inte sovit utan honom sen vi blev tillsammans (förutom 2-3 nätter) och det här är det enda förhållandet som här varit på detta sättet, visst det är inte mitt längsta förhållande hittills men det är det mest mogna och bästa jag haft. Nästa onsdag ska jag gå min första kurs på körskolan tillsammans med min pojkvän, fick de i påskpresent av hans fina mamma som ville att vi skulle göra detta tillsammans. Jag är rädd men samtidig förväntansfull, hela uppspelt över att få börja köra. Det blev som ett slag i ansiktet, är jag påväg att bli vuxen nu? Eller är jag redan det? Sen har jag mina absoluta favorit tjejer som jag hoppas att jag aldrig förlorar. Mikaela, Amanda och Sara tänker jag på i första hand, ni anar inte hur mycket ni betyder för mig o jag ser er verkligen som mina bästa vänner!
-
Det är sånt här jag funderar på denna fredags morgonen, vet inte om ni orkade läsa allt men hoppas ni får en bra dag!


HEY!


JENSENS

Om någon timme ska ja gå upp ur sängen och börja fixa mig för ja ska möta keela i stan och käka lunch på jensens! Käkade ju middag där med Mitt hjärta och Sofia min klasskompis häromdagen och det var svindyra om man inte käkade på lunchtid. Betalade närmare 400 för mig oh min kille , men det är väl ändå okej pris om man betalar för bara 1..! Sen drar jag nog med keela till Mölndal så hänger vi la där ! Igår va ja hemma en sväng för första gången på länge, och Gud vad jag har saknat dom !


Shopping!

I torsdags fick jag mitt studiebidrag vilket betyder köp-upp-det-så-fort-du-kan
Köpte en tröja från missäy och 3 armband där ifrån. Sen köpte jag en tröja från tessie också! Sen köpte jag nagellack och gelé m.m för att kunna göra gelénaglar på mig själv !
Sen köpte jag 3 par trosor och en present till Papi !


HELG

Har pluggat så ja kan spyy denna veckan & idag var typ första gången jag verkligen jobbade duktigt på matten eftersom vi jobbar med ekvationer nu och sånt kan jag! :) Efter skolan drog ja hem till killen som vanligt, innan spenderade vi veckodagarna hos mig och helgerna hos honom fast nu e vi alltid hos honom typ... men saknar min familj <3 ikväll ska vi äta tacos :)
bildbrist...

RSS 2.0