JAG VILL BARA SOVA

Hatar tankarna på natten, de som får mig att hålla mig vaken. Kan inte somna, ligger bara o tänker, mest på det som gör mig illa. Jag vill fly, långt bort. Fast mycket håller mig kvar. Rädd att ja glider ifrån min familj men jag vill bara bort just nu. När folk frågar hur jag mår svarar jag 'bra' som ingenting, jag är glad att leendet är det enda som syns fastän insidan är död. Det kliar på huden, kliar i hela kroppen och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ångest, panik, sömnlös, tankespridd.


<3

hur vet man att den rätta är den rätta på riktig? de kan kännas så förbannat rätt fast i slutänden tar det slut igen. Ska man vänta ? för att man fortfarande känner att det är rätt? Eller var man dum som trodde de va kärlek på riktigt?
-
du ritade små hjärtan på min mage med ditt finger, det var den där kvällen som du hade sagt att du älskade mig. vi hade inte träffats länge, men jag var så förälskad i dig, och tanken på dig och mig. vi låg i sängen och lyssnade på ljudet av regn som smattrade mot fönstret och det fanns inget finare ögonblick än just det där. sen låg jag där hela natten, med huvudet på ditt bröst, handen i din. det fanns inget ställe jag hellre hade varit på än just precis där vi låg. jag kunde inte ana hur mycket vi skulle gå igenom de kommande månaderna, eller hur mycket du skulle komma att betyda för mig, det enda jag visste var att du var den perfekta bilden av dröm prinsen för mig och jag kunde bara önska att du skulle bli min. och det fanns en tid då du var de, då alla visste att du inte var tillgänglig för någon annan än mig, och jag var så trygg med dig, kände mig aldrig rädd. jag blev stark i mig själv, fick självförtroende, jag blev modigare med dig. jag blev bästa vän med din mamma, och hon kom att betyda himmel och jord för mig. du var det jag såg när jag vaknade och somnade varje dag, och det var det jag såg fram emot. du var den jag pratade med när jag hade de svårt, och du fanns alltid där. jag stöttade
 
 
dig i så mycket, och ville att du skulle ta tag i ditt liv. Jag saknade dig när du lämnade mig, och ibland gör jag nog fortfarande de. Iallafall de vi delade och känslan du gav mig. 
 
 

JUST NU

oredigerade bilder som jag tog precis, älskar rosa himmel.

FÖRLÅT

För mina tråkiga inlägg och mitt tråkiga humör. Är inne i en dålig period och har varit det i några dagar , och jag vill inte att de ska påverka en, men det gör det tyvärr. Jag ska försöka blogga så gott jag kan, och på måndag kommer nog humöret tillbaka, då löser sig mina pengaproblem , och på tisdag åker jag till Orust igen :)


-


jag vill göra skillnad i världen, men jag önskade att man kunde få ett facit på vad som verkligen går att göra och som verkligen fungerar. hur mycket hjälper jag barnen i afrika om jag skickar kläder till dom via myrorna? hur mycket hjälper jag mannen som sitter utanför nordstan och tigger om pengar ifall jag ger honom en 10a? hur mycket hjälper man med alla dessa insamlingar som alltid handlar om att ge pengar? 
-
Vill bara åka till de drabbade länderna, till de som har de svårt. Sätta ett leende på deras läppar, förgylla deras dag.  
 

TIPS

 

DUTTI TJEJ

Tja!

Snackade precis med en tjej på fb som sökte klänningar så jag skänkte 8 st klänningar till henne helt gratis! Jag kände att de bara tog plats och jag är glad att dom kommer till användning av någon annan ist för att bara hänga i min garderob eller i värsta fall slängas! Ska möta upp henne imon, sen ska ja möta upp 2 tjejer i början av nästa vecka också och då säljer jag och får betalt haha. 
-
Är verkligen i stort behov av att få ihop lite pengar, ska försöka jobba så mycket jag kan också, men jag måste få lagat min mobil och de är prio 1 just nu så jag måste få ihop 550 kr på något magiskt sätt!
 
 
 

SLOTTSKOGEN - oredigerade bilder

 

GODMORGON

Är påväg in till slottskogen med min pappa, ska fota lite, promenera lite & bjuda papi på glass :)


HEJPÅER

Äntligen har jag tid att göra något roligt, och då blir de musik och fejjan haha, gud vilket liv man har ibland. Men dagen har varit stressig även fast jag legat i sängen hela tiden i princip. Som jag nämnde tidigare städade jag och gick igenom garderoben på sådant jag inte kan ha/har plats för. Och sen la jag upp de på fejjan och tyvärr är de ju oftast så att man säljer sånt som ingen annan vill ha heller (haha) men fick sålt 2 plagg iaf, så ska försöka gå igenom lite mer nya saker jag har (och inte använder) för jag kan tänka mig att de e mer intresse på de.
-
Jag har inte ens hunnit nämna för er att jag & min bror håller på att beta av lite skräckfilmer! Först såg vi alla evil dead filmerna (som är mer komedier enligt mig, fast jag blir inte ofta rädd för skräckfilmer faktiskt) och nu håller vi på med terror on elm street och idag ska vi beta av 5an och 6an!
 

ANDAS

Precis städat rummet plus plockat en jävla massa kläder ja inte vill ha längre,
Trots att vissa plagg är skitsnygga måste ja tyvärr försöka sälja vidare dom till någon, eftersom jag har för mycket kläder och inte har tid att använda allt..


DAGENS OUTFIT

Transparant skjorta - Gina / shorts - cubus


GODMORGON

Käkade precis lite frulle (lunch) och nu ligger jag i fåtöljen och kollar master chef, just för att jag inte kan laga ett skit haha, men jo de kan ja ju. Dutti tjej !
-
Vet inte exakt vad som händer idag, ska se om ja kanske kan fixa en sak och även träffa nån vän? Jag uppdaterar under dagen, puss '


PAKET

Känns som julafton rätt ofta nu för tiden, känns underbart haha! Men fick två paket idag och i dom låg min Michael Kors plånbok och min VS body mist "pure seduction"


DUMMA TANKAR

De finns något jag fundera på, som jag fortfarande kan komma på mig själv över att undra, något jag inte riktigt förstår. Man kan säga att man är kär i på riktigt, ni vet? Seriöst förhållande/aldrig varit såhär kär någonsin/dör utan dom vid sin sida/kommer aldrig sluta älska dom. Sen finns det en teori som säger att man aldrig slutar älska någon som man älskat på rikigt, någon som man va säker på var den rätta. Och för 3 år (2010) sedan var jag säker på att jag var kär på riktigt, hade en seriös pojkvän och vi hade ett bra förhållande väldigt länge, jag var övertygad om att han var den jag skulle dela livet med och gud vad jag älskade honom. Förra året (2012) bröt vi upp, antar att man inte hade samma känslor kvar efter att ha hållt ihop i några år (vi var på G väldigt länge innan vi tog det till nästa level). Jag saknade honom så sjukt mycket och de tog ungefär 7-8 månader innan jag kände att "fan Bella, ta dig i kragen och ryck upp dig. Det är sol ute, gå ut, lev lite och börja ät igen." Och i detta nuet när jag sitter här och skriver, minns jag knappt vad vi hade, klart jag kommer ihåg vilken bra kille han var och jag vet att vi älskade varandra oändligt. Men om de nu va äkta kärlek , skulle den inte alltid funnits kvar då? Nu är det inte så att jag saknar honom på det där sättet, vi har gått vidare & jag har haft ett seriöst förhållande efter honom, jag mår bra & jag tror att han mår bra också, det är iaf vad jag hoppas! 
-
Det jag ville komma fram till efter allt de här babblet, är att jag har haft 2 seriösa förhållanden, ett höll väldigt länge och de andra knappt hälften så länge. Jag vet inte om de kändes starkast med mitt senaste förhållande bara för att de var närmast inpå, men jag tror på riktigt att det var mer rätt med honom fast vi egentligen var så fel för varandra. 
-
Jag vet inte om jag är bra på att vara singel, jag har alltid sagt att jag är förhållande typen men samtidigt kan jag ibland känna att jag mår bättre som singel, fastän att jag egentligen trivs mer i förhållande - konstigt va? Kanske bara inte hittat en kille som gör verkligheten bättre än drömmen.
 


POMPEii

 
 

DAGENS PLANER

ska på möte senare + äta ute, sen måste jag även hämta ut ett paket som har kommit ! Men just nu ligger jag och kollar på O.C, och hade tänkt göra det ett tag haha.


SOVER HOS EMMAA

Jag och Jimmie sover hos Emmaa inatt, och nu ska vi precis kolla film.. Mysigt !!


BRA DAG'

Dagen har varit grymt stressig men jag har ändå haft det bra. Först in till stan och köpa en present till keela (ja vet, hon fyller i december men ja börjar plocka på mig saker redan nu!) och sen fort hem för o möta upp en tjej men i sista minut sa hon att hon skulle bli 20 min sen och jag hann inte så jag sa att vi får ses imon ist så promenerade jag hem i värmen. Sen mötte jag upp pappa och vi gick för att hämta ett paket till mig som har kommit. Och det var min MK väska !! Nu väntar jag bara på min MK plånbok , så förväntansfull!


ORUST DEL 2

 

INKÖPT

Skön college tröja, riktigt snygg på!
Gosig tjock-tröja med luva
Rå balla leopars shorts
Två likadana linnen fast i olika färger
Snygga underkläder ifrån Gina
 

HEMMA

Shoppade för typ 7-800 hundra haha, , jag är verkligen shopping beroende. Visar sen !


GODMORGON

Bjuder keela på jensens , och sen ska vi gå lite i stan, mysigt !


-

 

I PAKETEN

I paketen låg en Chanel sminkväska och ett stich skal!


GODNATT

Kom hem runt 12 och mötte Linus, Nico och Gabriel! Sen hängde även Lukas på och jag gick precis hem , uppdaterar imon innan jobbet och fixar även lite tidsinlägg! Bland annat om ett paket som kom idag,


ÄNDRADE PLANER

Jag kommer sälja på Håkan Hellström i Grebbestad ikväll istället !


GODMORGON

Förlåt att de inte blev världens bästa uppdatering igår, och de kommer tyvärr bli ännu sämre idag. Jag ska åka iväg och jobba i Karlstad av alla ställen(?) & imon jobbar jag utanför Ullevi (hemstaden) så hoppas ni står ut med lite halv trasig uppdatering !
-
Förresten så är jag hos min mamma, och hon ringde och behövde mig inatt av personliga skäl. Så jag gick över till henne och kom inte i säng förrän runt 04.00 haha ..


ORUST DEL 1

 
 

INKÖPT IFRÅN ORUST

Lite krims krams som alltid är bra att ha, sen köpte jag jätte fina ljushållare också men dom ligger kvar i bilen så ni får bild på dom imon haha..
 

PAKET

Hade 3 paket som väntade på mig när ja kom hem, underbar känsla! Hämtade ut mina Marc by Jacobs örhängen och mitt juicy armband !


LITE BILDER FRÅN ORUST


KILLAR

Killar kan vara riktiga jävla svin, visst kan tjejer också vara det men nu riktar jag mig till killar. 
1. Ni är inte tuffa för att ni varit med 100 tjejer och de kommer inte göra dig mer omtyckt (förutom av fjortisar)
2. Jag kommer definitivt inte ligga med dig bara för att du legat med resten av hela Sverige.
3. Nej jag vill inte skicka naken bild, nej jag vill inte se dig runka i cam och NEJ jag är inte intresserad av en kille på 30 bast.

Så trött på sånt, hur tänker vissa killar? Sen finns de alla dessa killar som fan inte kan bestämma sig. De får en att tro en sak, och gör en lyckligare än någonsin och sen helt plötsligt har något hänt och ingenting bli de samma igen.. Som när jag var i Skåne så träffade jag en kille och vi klickade direkt, några dagar senare åkte jag ner dit igen och vi träffades fast allt var annorlunda. Sen meddelar han att han fortfarande inte kommit över sitt ex. Åh gud, grabben? Du va sjukt fin, verkligen. Men jag hade uppskattat om du inte lekte med mig första gången vi träffades då. 
-
Som jag skrev, tjejer kan vara lika mycket svin som killar.
 
 

SAKNAR HUVUDSTADEN


Saknar Stockholm otroligt jävla mycket, det var så himla fint där. Det var första gången jag åkte dit och jag kan lova att det inte var sista! Ska eventuellt upp dit i höst igen, men har inte så mkt info om det än, så vill inte berätta för mycket. Alla minnen och känslor som skapades där, så starka.

INKÖPT

Dessa 3 tröjor köpte jag av en tjej för några dagar sedan, till bra pris också, de gillas! Dock är de mobilbilder.
 
 
 

THE BODY SHOP

The body shop har grymma body butter, själv har jag mango som luktar sjukt gott och jag tycker att man blir len direkt. Dock kostar de lite mer än vanliga body butter du kan hitta på t.ex H&M men jag tycker att det kan vara värt! 
 
 

INSPO

 

FRAMME

Framme på Orust nu!


Mys


RIGHT NOW


Käkade godaste maten på länge, lax som låg i jätte god sås och potatis, pappa vet vad jag behöver ♥
Ska möta upp Keela sen när hon är klar för hon ska sova här eftersom vi åker tidigt imorgon!  Can't wait, längtar till havet, solen och den friska luften! Och de skadar allvarligt inte att åka ifrån Göteborg ett tag..
 

INKÖPT

Dåligt ljus på bilden till vänster men två armband ifrån Ur&Penn, till vänster: med kors och till höger: en kedja med ett lite speciellt fästa (den bilden blev dock suddig så visar någon annan dag)
 
Mötte upp en tjej i stan och köpte en skinnjacka av henne, har redan en skinnjacka (som även är i bättre material) men jag slog till för ja tyckte den va fin med "skärpet" samt att jag betalade LITE extra och fick en fiorucci påse/väska på köpet! 
-
Köpte 3 tröjor igår som jag inte hunnit visa er, men de kan ja ju visa som tidsinställd när jag är på Orust!
 

PÅVÄG HEM

Från stan med keela, och när jag kommer hem ska ja fota många nya saker ja köpt !


KONSTNÄR

Ta rubriken med en nypa salt, hade tråkigt så jag började måla lite. Har alltid älskat drömfångare, och vad de står för. Blev ganska nöjd och tycker de blev finare att den inte är perfekt, för de gör den lite mer speciell? tycker jag iaf haha! 
 
 

CUBUS


Hittade dessa fina & BILLIGA sakerna på Cubus, det är en sån affär som verkligen går i perioder. Ibland älskar jag deras kläder och ibland tycker jag att de har skit fula kläder haha. Klänningen finns i andra färger och mönster och går för 149 :- och armbandet finns även i "guld" och "silver" och går för 99:-
 

THE PLACE BEYOND THE PINES

 
 

IMORGON ÅKER JAG TILL..?

 

TA BORT ALLT ONT


-


Detta låter jätte cheezy men jag gjorde den här till mig själv, typ som en push. För jag går verkligen upp och ner i perioder & just nu har jag hamnat någonstans i mitten tror ja? Den kan va bra att ha ifall man behöver lite pepp
 

INKÖPT

Jag behövde nya hörlurar då både mina stora WESC lurar och mina små lurar har börjat glappa, så jag köpte först bara stora lurar men sen hittade jag även små som va skit billiga och antagligen jävligt kassa men rosa är rätt, och jag är kär i mina stora lurar, helt otroligt snygga och grymt ljud!
Köpte även en sak till Keela men hon läser min blogg så dumt att visa vad jag köpte här haha
 

NOM NOM NOM


IBLAND ÄLSKAR JA MITT JOBB

Kom precis hem från Malmö! Godnatt


INKÖPT

Och nu är jag påväg till Malmö !


PAKET FRÅN KINA !

Igår fick jag ett paket , och det var ett mobilskal som jag beställt åt keela ! Och de ska även komma fler skal osv


JOBB

Igår jobbade jag ju på Ullevi och de va rätt mycket folk haha , det förstår ni säkert! Idag ska jag åka till Malmö där gyllene tider spelar idag på Malmö stadion, jobb jobb jobb ! Men jag tycker det är himla kul'
-
Bilden har inget med texten att göra men när ja var med Keelas släktingar så. Fick vi "tjej öl" och de tyckte jag var rätt kul hahah !


LINSER

Gud va svårt det var att få in linser !! + att de sved som fan när man fick in dom haha, helt sjukt. Men jag såg rätt läskigt ut tyckte min kompis haha!


NYTT

Sitter vid heden med keela och Lovisa och snackar lite för vi fick lite fritid ! Köpte två ansiktsmasker, linser ifrån en tjej och sen sålde jag min fjärrutlösare till en annan tjej!


GO MUSIK SOM PEPP INFÖR JOBB!!

 

GODMORGON

Godmorgon på er ♥ jag ligger och kollar på OC och försöker piggna till lite, sen ska jag ta en lång dusch och pyssla om mig själv lite, sen in till stan och möta upp en tjej som jag ska köpa en sak utav. Får se om jag får sålt min fjärrutlösare till tjejen som inte kunde sist också , vi får hoppas! Ikväll jobbar jag även vid Ullevi som jag skrivit innan. Puss
 
 

SUMMER '13

Jag tog på mig mycket denna sommaren, fast egentligen inte mycket alls. Jag tog på mig mer än vanligt, och för mig är det stort. Jag jobbar kanske inte mycket jämfört med andra som sommarjobbet HÅRT i 3 veckor, men jag har ett extra jobb som inte bara varar i sommar. Och jag kanske inte har ett överarbetande jobb, men jag sliter på kroppen. Min rygg är trasig, pga att jag stått så mycket. Jag är hes för de gånger jag ropat så mycket. Jag har rest till flera olika städer på mindre än 1 vecka och jag gillar mitt jobb skarpt. Jag tog på mig att göra denna sommaren st, tjäna pengar på egen hand, vara med massa vänner, knyta nya band, göra saker jag kan titta tillbaka på o skratta åt. Men jag är stressad, och jag är det konstant


FANFANFAN

Jag har försökt att blogga, verkligen!! Men förlåt, jag ska inte försvinna, inte än !
Igår jobbade jag i Helsingborg på ännu en gyllene tider konsert , och jag fick reda på det rätt hastigt och påväg dit fanns ingen täckning och påväg hem så var mobilen död samt att jag hade lyckorus! Jag hade pirr i magen och log bara jag tänkte på den där killen.. :)
Idag skrev jag ett långt inlägg på mobilen som självklart inte kunde läggas upp pga dålig täckning & jag var påväg ut i skogen med keelas familj på deras släktträff & jag har haft en väldigt rolig dag med öl, vin, drink , grillad mat, kakor, kubb spelande och massa tjöt! 
-
Imon ska jag jobba på Ullevi!!!!!! Känns rätt stort, hahaha nä men gud vad töntig jag är haha. Jag ska iaf jobba där och de positiva är att vi samlas mycket senare eftersom det är på hemmaplan så jag hinner blogga!!! Och det är ännu en gång gyllene tider, haha gud. Så nu har jag precis kommit hem och jag är dö-trött. Ska kolla lite film osv, planerar även mina gaddar lite med min polare som ska göra dom i September! Livet känns underbart, lyckorus till max, godnatt & puss på er fina ni!
 
 

NYTT


Tycker att den luktar skit gott, den är lite mer fräsch + lite blommig än söt och jag har alltid haft lite mer söta dofter men tyckte ändå att den funka !
 

TANKAR

Jag tror att det är så, att om man verkligen älskar någon så försvinner inte den kärleken, den kommer alltid på ett eller annat sätt finnas där & den personen kommer alltid vara speciell på ett sätt. Jag älskade en kille för flera år sen, och vi var tillsammans i hela 1 ½ år, och det tog slut i början av förra året fast det känns som 100 år sen. Han var min ungdomskärlek om jag ens kan kalla det de, han var min första seriösa. Jag älskar honom, trots att jag inte kommer ihåg hur det var. Och vi sa att vi skulle vara vänner & vi har försökt, trots detta funkade inte det fast ingen av oss har känslor för varandra.
-
Sen har vi ju mitt senaste ex som fortfarande sitter, som fortfarande gör ont ibland. Jag är rädd att erkänna det för jag tror att det blir svårare då.. Vi var visserligen bara tillsammans i 5 månader men jag visste direkt att han var min stora kärlek den 9 december 2012 när vi sågs för första gången precis utanför min lägenhet. Och med honom gjorde jag saker jag aldrig trodde va möjligt & speciellt inte i min ålder. Jag stöttade honom i så himla mycket & tog ledigt från skolan för att följa med honom på en sak som han behövde stöttning på. Vi bodde ju ihop, i flera månader och det känns fantastiskt att jag faktiskt varit sambo med någon redan som 17 åring! Förlovning & barn pratades de om, och tatuering osv, vi var super tajta men jag tror att man är upptagen med att vara så där lycklig så kanske man inte tänker på att de kan ta slut. Jag tog honom förgivet, att han alltid skulle stanna för att han LOVADE mig det. Och han tog mig förgivet & testade min gräns med. Jag älskar honom fortfarande & han kommer alltid ha varit en del av min familj, och snälla ni, ni måste förstå att de finns en skillnad när jag skriver att ja älskar honom och att vara kär i honom.
-
De jag vill komma fram till är att jag tror verkligen på de bilderna visar. Ifall två personer verkligen hör ihop så kommer dom hitta tillbaks på ett eller annat sätt. Och ifall två föredetta älskare inte kan vara vänner så älskar de fortfarande varandra eller så har de aldrig gjort. Och de e vad jag tror på, att allt händer av en anledning.
 
 

VILKEN LUKTAR GODAST? KAN TÄNKA MIG 2 ST

 

TIPS


Vill bara spara på era ppengar & tipsa er om att INTE köpa denna! Jag personligen tyckte iaf inte att den var god för fem öre... de va passionsfrukt o något trorja?? Men jag är dock sugen på att testa den med banan !!
 

GODMORGON

Har varit vaken ett tag & kollat lite serie och hade strax tänkt käka lite lunch. Just nu lyssnar jag på melissa horn & myser med min lilla gulliis
Just nu
 

GRYMT


ALLT KLART

Nu har jag bestämt vad jag ska göra för tatuering i höst (dåligt o göra på sommaren eftesom den inte får vara i solen osv) och jag får göra tatuering redan nu för min pappa men som sagt, det är ett val jag gör själv.

Jag vill inte avslöja vad jag ska göra, för jag vill att de ska bli en överaskning men jag kan avslöja att jag ska göra 2 saker för min polare är inte så dyr så tänkte passa på! Och båda tatueringarna betyder otroligt mycket för mig , så nu väntar jag bara på att det ska bli september :)
 

ÄNDRADE PLANER

Jag måste redan göra lite förändringar i kalendern som jag la upp i morse, haha. 
Jag har blivit inkallad att jobba på onsdag i Malmö denna gången & jag har för mig att det är Iron Maiden som spelar ? om jag inte minns fel haha! Jag tar med mig min bästa vän keela, det är kul att kunna hjälpa kompisar som också behöver pengar! 
 

STAN

Godmorgon! haha.. Var i stan med keela idag & skulle egentligen möta upp en tjej som jag skulle sälja en sak till men hon skulle jobba så det blev inte av..! Men vi käkade lunch på jensens som är standard & sen kikade vi i lite affärer. Jag hittade inte så mycket men samtidigt var jag inte ute efter så mycket speciellt förutom en laddare till mobilen! 
 

DENNA VECKAN

Det kommer komma till många saker senare, och jag kommer antagligen träffa någon kompis varje dag så att ni inte blir oroliga över att jag inte skrivit i så mycket haha!
 

WOAH

Faktiskt fått lite färg när jag varit borta! Ska strax ut med Hanna, Gabriel och Linus o ja vet inte om ja orkar fixa mig alla, jätte trött haha!


NY HEADER -IGEN!

Det vad inte jätte längesen jag gjorde en ny header faktiskt men de va lite småsaker jag inte va nöjd med så jag fixade till dem nu + att jag bytte ut lite bilder med mera! Nu är jag riktigt nöjd, visst blev den fin?
-

Gamla
Nya
 
 

UDDEVALLA TRIP 06/07-13

Jag vet att jag inte uppdaterat mycket alls och jag ber om ursäkt. Jag var så trött efter att ha jobbat hela kvällen och sen skulle jag upp tidigt och iväg lika fort, och jag hade tänkt mobilblogga men helt plötsligt tog pengarna på mobilen slut och jag kunde inte fylla på just då. Nu är jag hemma, haft ett bra dygn med fint sällskap trots att näst intill alla förutom jag bara gnällde o va bedrövliga haha. Jag klarade mig ifrån att gnälla, positiva bella !
Här är iaf lite bilder :) De var mysig på kvällen då jag och Viktoria satt och tjöta med hennes föräldrar, skrattade, drack vin & öl och kollade på solen som gick ner!
 
 

SOMMARTIDER HEJ HEJ, SOMMARTIDER


Ses vi på Marknadsplatsen i Halmstad ikväll? Oavsett så hoppas jag att ni får en trevligt kväll så ska jag göra mitt bästa här, och så kommer jag antagligen mobilblogga på vägen hem samt när jag är hemma (och jag hoppas att jag inte är allt för däckad för jag vill inte att ni ska påverkas.) 

I BILEN

Jag & Hanna sitter i bilen påväg ner till Halmstad , go musik dunkas i bilen också!


NU GÄLLER DET

 
 

UPP TIDIGT

Jag är människan som alltid har velat jobba men aldrig vågat ta steget, för rädd och för osäker. Innan sommarlovet lovade jag mig själv att ta de utmaningar som kom mot mig, ta itu med dom & göra något bra utav det. Jag har som mål att tjäna pengar detta året, jag vill ha pengar till att åka utomlands med mina vänner nästa år eventuellt. 
-
Tre olika tjejer ska totalt köpa kläder & annat av mig för 220 kronor så jag tjänar bra på bara de + ska försöka bli av med mer. Sen har jag även med hjälp av kontakter fått jobb som jag ska på imorgon och jag är nervös men hoppas på en bra kväll! Jag tar med mig en kompis och tillsammans med andra ska vi åka ner till Halmstad och jobba på Gyllene Tiders konsert! Jag kör verkligen YOLO på de här...!!!
 

JONAS ALASKA

Melissa Horn har nu kommit ut med att det är Jonas Alaska som ska vara förband på hennes turne i höst!
Jag var tvungen & lyssna lite och låten October är riktigt fin! 

TATUERING


Kollar runt lite på tatueringar & typsnitt, kan knappt vänta tills jag har en/några själv! Pappa har sagt att jag får tatuera något litet (eftersom jag snart fyller) men jag vill helst tatuera mig när det är höst/vinter och då kan ja lika gärna göra de efter jag fyllt 18 + att jag hittar försäkra mig om att jag verkligen vill! Jag har flera olika förslag som kommer o går, och en text format i ett hjärta är absolut ett av dom, men de är inte de första jag ska göra, TROR JAG. Just nu funderar jag (som jag gjort ett tag) på en text jag vill ha på insidan överamen och det ska vara ett kursivt typsnitt, så jag snackar lite med en tjej jag känner & kollar priser o lite sådär. Sen är ju drömfångaren ett måste - som jag själv anser symboliserar min kamp som jag haft i mitt liv.
 

INKÖPT


Det här är vad jag fick med mig ifrån stan förut, en Dove kräm som även ger lite färg gradvis, och 2 ansiktsmasker! Sen köpte jag även godis på 4gott (jag har aldrig varit där innan hahah) GODIS ÖVERALLT!!! Och sen köpte jag med mig en godis påse till keela som kämpar på sitt sommarjobb - go keela!
 
 

STAN

Åt lunch med Jacob i stan och nu har vi stannat på espresso house för en liten fika! Fick köpt lite nödvändiga saker dom jag visar jag sen!


DAGEN

Jag, Emanuel, Isac och Gustav åt på en Thai vid heden som jag och Emanuel ätit på innan , jätte god mat :) vi gick i lite affärer också ock hade trevligt. Tyvärr drog vi till ett museum också och ja vet verkligen inte varför.. Sen åkte jag hem och de va en lång vandring för de va kontrollanter överallt , + att mitt knä är förstört så jag haltade fram genom all trafik.. Brorsan fick hämta mig halvvägs för då hade benet gett med sig totalt.. :( nu ligger jag i sängen & kollar tv med keela !


DAGENS OUTFIT


ONSDAGS-PLANER

Imorgon runt 12 ska jag möta upp Emanuel i stan & han ville ha med mig som smakråd på killkläder - han är så söt♥ Sen vet jag inte rikigt vad som händer mer , men jag kommer vila mig från träning och jogga på torsdag ist..! Kollade på Evil Dead 4 med brorsan nyss också , ja blev förvånad över att den inte va så läskig men vi ska kolla på de gamla filmerna nu några kvällar i rad, och av någon anledning brukar jag skrämmas mer av äldre skräckfilmer..... :(

HÅRD DAG

Känns som alla vänner e borta nu när de jobbar, så mitt nya uppdrag är att hitta massa nya vänner också som prioriterar att chilla hahah. Nu på kvällen tog jag en lång promenad med Emma på typ 2 timmar & vi pratade verkligen om allt, så jag har redan bestämt att jag ska våldgästa hennes hem nästa vecka för hon jobbar inte då!
Måste ännu en gång påpeka hur duktig jag varit idag som först joggade i 1 ½ timme + dag 1 AB CHALLENGE +  Promenera 2 timmar!!! 
 

HELT DÖD

Va och joggade i skogen i 1 1/2 timme och nu precis när ja kom hem så gjorde jag dag 1 av "ab challenge" nu ligger jag på golvet av ren utmattning och ska hoppa in i duschen nu!


MITT OBEY LINNE HAR KOMMIT

 

ETT PAKET HAR KOMMIT ;)


GODMORGON


MÅSTE MAN HA EN STIL?


Måste alla människor bara ha en stil? För jag själv tycker att det är fint med massa olika stilar och kan variera mig själv jätte mycket. Jag kommer ihåg en gång i 9an när en tjej som jag inte gillade kom fram till mig riktigt bitchigt och sa "vad är de med dig? ena dagen klär du dig som en fjortis och andra dagen som ett emo" och jag blev så sjukt provocerad och irriterad. Men de va sant, kanske inte just så starkt som hon fick det att låta men vissa dagar föredrog jag ett sött linne och andra dagar föredrog jag en metallica tisha. 
Samma gäller när det kommer till killar, vad jag kan "tända" på. Haft en del kompisar som sagt till mig "jag vet inte riktigt vilken din typ av kille är" och det vet nog inte jag heller. En annan barndomskompis säger till mig med jämna mellanrum när vi går på stan att killar hon pekar ut är min stil fast i själva verket finner jag dom inte intressanta överhuvudtaget, men de kanske e svårt när jag själv inte vet riktigt vad jag gillar?
Jag tycker skate killar är skit hett, och samtidigt tycker jag att mer lediga killar är snygga. Snobbiga killar med snygga märkeskläder är också snyggt. Snapback bak o fram - farfarströja - vanlig tisha & jeans - skjortor . 
-
De jag ville komma fram till är att man inte måste ha en o samma stil, byt gärna! Jag kan trivas i mjukis som fan och orkar inte bry mig om någon stirrar för att det är "inget man går ut i" men andra dagar så skulle jag aldrig ha på mig mjukis ute och har hellre jeans och en söt blus. & ibland kör jag snapback och ett oversize linne. Jag klär mig i de jag trivs i - det borde alla göra.
 

NYTT PROJEKT!

 

♥ TILLS DÖDEN SKILJER OSS ÅT ♥

 

IF YOU REALLY LOVED ME THEN, YOU STILL LOVE ME.


INSPO


MIN KAMERA

Ville bara visa er min lilla älskling när ja ändå hade plockat isär henne, hon sviker mig aldrig.


TA-HAND-OM-MIG-SJÄLV-DAGEN

 

RSS 2.0