IMORGON

Imorgon gäller det !
Jag kan förstå att motiv och placering är viktig, och det tycker jag också. Jag skulle aldrig göra en tatuering som jag inte vill ha till 100%. Men jag förväntar mig nästar att jag kommer tänka "varför gjorde jag den" om 40 år, men vad gör det egentligen ?
Jag är verkligen personen som vill kolla tillbaka på mitt liv och känna att jag gjort allt jag ville, istället för att kolla tillbaka o ångra att jag var så försiktig och rädd för att testa på saker. Så ja, de kan hända att jag någon gång under min levnadstid kommer ångra mina tatueringar, men det är också ett tecken och  bevis på att jag lät mig själv flera lite.




DÅLIG UPDATE

Hållt på med ett projekt som jag hoppas blir klart snart. Vill börja med youtube igen, saknar det! Bloggen har blivit lidande för det tyvärr.. Men imorgon satsar vi på bättre uppdatering! 




SVAR PÅ FRÅGESTUND!

Jag hade tänkt svara i en video men det blev inte som jag ville,
därför blir det tyvärr i ett vanligt inlägg!

Hur länge har du bloggat, hur många bloggar har du haft, hur många har du nu?
Svar: På bellz.blogg.se har jag bloggat sedan juni 2012 men i allmänt har jag bloggat i cirka 3 år. Jag har haft säkert tiotal bloggar genom åren men just nu har jag 3 stycken varav 1 där jag är aktiv (www.bellz.blogg.se)
-
Favorit klädaffär, favorit sminkmärke, vad hade du gjort om du vann 1 miljon?
Svar: Gina, Missäy, Cubus, BikBok. Köper inte något speciellt sminkmärke men maybelline kanske? Hade jag vunnit 1 miljon hade jag antagligen shoppat som en galning och åk utomlands med polarna!
-
Tar du betalt för en design/header?
Svar: Nej! Däremot gör jag det mot en länkning, men jag funderar på att börja ta betalt (en liiiten summa) men jag får se hur jag ska göra.
-
Vad är ditt mål med bloggningen?
Svar: Jag har inte något speciellt mål med min bloggning, jag bloggar för att det är roligt!
-
Hur länge har du gillat att fota / när köpte du din systemkamera ?
Svar: Jag har nog alltid gillat att fota! Och jag köpte min systemkamera förra året om jag minns rätt!

-
Vad gillar du mest att fota? Vad har du för kamera?
Svar: Jag gillar mest att fota människor men annars olika saker som t.ex blommor, båtar m.m. Jag har en Nikon D3100 !
-
Vart redigerar du dina bilder / filmer?
Svar: Jag redigerar mina bilder i photoshop cs5 / cs6 och mina filmer gör jag oftast på VideofyMe men nu har jag börjat lite smått att planera kommande bilder som ska upp på youtube och då använder jag mig utav AVS Video Editor 6.4 (men jag funderar på att byta)
-
Kostar det pengar?
Svar: Photoshop kostar pengar men inte AVS.
-
Spelar du fortfarande the Sims?
Svar: Sällan ,men det händer!
-
Vilken är din favoritgenre när de kommer till filmer?
Svar: Skräck, komedi och action ! Kan inte bara välja en haha..

-
Favoritfilmer?
Svar: The place beyond the pines, the prestige, the nootebook, save haven, dear john, the next three days osv.
-
Favorit skomärke? Hur många skor använder du nu?
Svar: Jag diggar converse mycket, och jag använder 4 par skor nu. 1 par vita converse, 1 par marinblå låga converse, 1 par gröna palladium och 1 par svarta johnny bulls!
-
Hur länge har du sminkat dig?
Svar: Jag tror jag började med lite mascara i 7an
-
Har du pojkvän? Är du kär i någon? Drömkillen? Big no-no hos en kille?
Svar: Jag har ingen pojkvän och jag är inte kär. Drömkillen i utseendet vet jag inte om det finns någon direkt men ett + för bruna ögon! Men annars ett fint leende och fina ögon. Till personlighet ska drömkillen vara charmig, snäll, omtänksam, rolig, generös. Big no-no hos en kille är när han beter sig annorlunda när han är med mig själv och när han är med mig + vänner, eller en kille som är snål som faen.
-
Hur många piercingar har du? Vilken gjorde minst ont - ondast? Vil du ha någon mer piercing och hur länge har du haft de piercingar du har? Gillar du tatueringar och har du någon själv?
Svar: Jag har 7 st i öronen (5 st "vanliga" hål i öronsnibb/öronkant, 1 helix och 1 tragus.) Sen har jag en piercing i naveln och en i tungan! Piercingarna i öronsnibb/öronkant + naveln gjorde minst ont, sen gjorde inte helix så ont heller. Tungan gjorde lite ont och tragus gjorde ondast (personlig åsikt.) Jag är rätt nöjd med mina piercingar nu och funderar inte på fler men man vet ju aldrig.. Piercingarna i öronsnibbarna har jag haft sen jag var mycket liten, dom i öronkant gjorde jag i 6an tror jag (alla i öronen förutom helix och tragus har jag gjort själv eftersom vissa växte igen och jag inte pallade betala för nya) helix gjorde jag i 7/8an naveln gjorde jag när jag gick i 9an (3 år sen) men tungan och tragus gjorde jag förra året! Jag älskar tatueringar och jag ska göra min första på fredag, taggad!
-
Spelar du något instrument? Är du vän med någon kändis? Hur mycket pengar får du i månaden? Hur har du råd med allt du köper?
Svar: Jag har spelat gitarr i 9 år men förutom det är jag inte så begåvad när det kommer till instrument haha.. Och vän med någon kändis? Näe de är jag nog inte, funfact är dock att jag umgick med länghopparen Christian Olssons lillasyster Maria när jag var mindre!
Hur mycket pengar jag får i månaden? PASS Men jag har råd med sakerna jag köper pga studiebidrag och jobb!

 
(Några av bilderna jag har tagit...)

FRÅGESTUND

ställ massa frågor, spelar ingen roll om du är anonym eller inte, det finns alltid någonting man undrat :) 

UPDATE: ask : ask.fm/bellaolofsson
Fb: Bella Olofsson


RÄDD FÖR KÄRLEKEN

Jag är rädd gör att leva ensam resten av mitt liv, aldrig få gifta mig eller skaffa barn.. Men framförallt är jag rädd för att vara ensam. Enda sen jag var liten tänkte jag att det finns en person för alla, jag ser många som är ungefär i min ålder som har varit tillsammans med någon i flera år, vissa är förlovade. Om 5-7 år är de la daga att skaffa sitt första barn också.. Men de känns som ja kommer leva ensam, som att de inte finns någon där ute för mig. Dessutom känns det som att de sker fler skilsmässor än vad de e par som håller ihop, men man ska la inte gå runt och behöva oroa sig? Men samtidigt har man hört frasen "jag kommer aldrig lämna dig" flera flera gånger. Jag trodde ju att jag hade träffat min man i livet, men det varade inte länge. Och han var den killen av alla jag varit tillsammans med som fortfarande är den där killen jag trodde var den rätta, och jag har ändå haft längre förhållanden än så. Men är de det enda som väntar på mig? Lite halv seriösa förhållanden som håller i ett halvår ? Var är min Prince charming ?




JAG HAR BLIVIT INTERVJUAD

Grafisk Design Tar Bloggar Till Ny Nivå

-

Isabelle Olofsson är en 18 årig student som brinner för grafisk design, ett intresse som uppstod för två år sedan. Sedan dess har hon designat bilder till hundratals personer för deras bloggar, och har börjat göra sig ett namn på riktigt.

-

Det var i samband med att Isabelle läste kursen Marknadsföring A år 2011 som hon blev introducerad för programmet Photoshop, och att hon utvecklade ett intresse för att designa bilder digitalt. Det finns andra program som man också kan designa i, men Isabelle påpekar att det var just hur hon blev introducerad för Photoshop som avgjorde att hon fastnade för det. Isabelle brinner även för att blogga på internet, och därför föll valet på att designa såkallade headers, då de används på i princip alla bloggar. Det gick därmed att kombinera två intressen på ett smidigt sätt.

-

Vad är skillnaderna på när du designar för dig själv, och när du gör det för andra?

- ”När jag designar för mig själv utgår jag från vad jag gillar. Färg och humör påverkar, och ibland fortsätter jag bygga på sånt jag redan har. När det gäller design för andra så är deras önskemål viktiga, och vi försöker komma fram till något som båda blir nöjda med.”

-

De flesta som designar har ett såkallat trademark, något som utmärker dem, och något som ofta förekommer i deras verk. I Isabelle’s fall så är färgen rosa återkommande, något som hon är medveten om.

- ”Färgen rosa är kanske inte så unik då så många personer använder den, så jag får sticka ut med min personlighet istället.”

-

Grafisk design är ett väldigt brett område, men det finns svårigheter som man stöter på. Isabelle lyfter fram situationer där man ska designa för andra personer som ett exempel på när svårigheter kan uppstå. Hon menar att det kan vara svårt att hitta den där balansen där både hon och ”kunden” blir nöjda, och att det ibland kan finnas väldigt specifika krav som gör hennes arbete mycket svårare. Ett annat problem är hur man bäst utvecklas, då man oftast hittar något man gillar, och kör på säkra kort när man ska göra nya designer. Detta är Isabelle medveten om.

- ”Ibland så känns det säkrast att göra det som jag vet att jag är bra på, men jag uppskattar även utmaningar. Hade jag aldrig tagit utmaningarna så hade jag inte varit så bra som jag är idag.”

-

Hur många personer har du designat för?

- ”Jag har tappat räkningen, men det är hundratals.”

-

Avslutningsvis så har även Isabelle några tips till nybörjare som vill börja med grafisk design.
- ”Det viktigaste är att man blir bekant med verktyget man arbetar med. Oavsett om det är Photoshop, GIMP eller andra program så måste man lära sig hur det fungerar, och hitta ett som man trivs med. Var inte rädd för att söka efter information, mycket finns på internet, och man kan hitta guider både i text och på video.”

Jimmy Olofsson

 

REFUNDER

PENGAR TILLBAKA PÅ ALLT DU HANDLAR

 Vill du ha möjligheten att få pengarna tillbaka på allt du handlar oavsett vilka rabatter som finns? Gör som mig, bli medlem på refunder helt gratis!
Klicka HÄR
 
 
 
 

TIDIG JULKLAPP FRÅN KEELA

Jag och keela bytte varsin julklapp nu, var lite tidigt men vi ska ändå ge varandra fler saker på julafton! Hon vet verkligen vad jag tycker om och behöver. Mitt iPhone 5 skal jag haft har gått sönder och att jag fick ett nytt med ett motiv jag älskar är ju bara för bra för o vara sant ! 




LOCKAR HÅRET


GRATTIS KEELA

Min bästis har fått jobb så tänkte gratta henne, jag vet att du läser detta keela , du är grym <3
Sen fick jag en fråga om vad jag jobbar med och jag jobbar med att öka trivsel och trygghet bland främst ungdomar i mitt område fast även andra målgrupper. Idag jobbade jag när barn fick komma in och pyssla med mera , det är blandade arbeten!






JOBBET KALLAR

Godmorgon! Klockan ringde för tjugo minuter sedan och jag ligger och tar det lugnt med varm choklad. 10.00 börjar jag jobba och idag jobbar jag cirka 2 timmar så får göra mig i ordning snart. Jag kommer givetvis uppdatera senare idag men just nu finns det inte mer att säga, ha en bra måndag!




GODMORGON

Har ni sovit gott ? Jag sov över hos Amanda med Keela och Philip inatt och hade en trevlig kväll, hoppas att ni också hade de. Kom hem för en stund sen och ligger bara i sängen o kollar tv. Idag är jag helt slut i både kropp o huvud så vi får se om jag får gjort något idag. Ha en trevlig söndag allihopa!




JOBBAT

Nu har jag jobbat klart och även hunnit med att äta lite. Precis färgat håret på keela och hon ska strax skölja ut det! Sen ska vi till Amanda o hänga där en stund, förövrigt har jag inte mycket planerat! 




NATT

Nu är det natt, och mörkt. Men framför allt ensamt. Ljudet från min tv hörs svagt i bakgrunden men när jag tänker efter så hörs det inget alls. Livet är en enda stor stressfaktor, ångesten kryper under huden. Utåt är jag som vem som helst, men inuti har jag ett handikapp, de där som gör att det gör ont att vara ensam. Att bli lämnad är det värsta som finns, både känslomässigt men också för att mitt liv ska gå ihop - jag klarar inte av att vara ensam. Nu menar jag inte matmässigt eller liknande, det kan ja få att fungera, men psykiskt så tär de, ångesten och paniken kommer tillbaka. Jag har sömnproblem men är jag med någon annan kan jag somna direkt, det är då jag är lugn..då jag är mig själv. 




JOBBAT

Nu har jag slutat jobbet och har precis börjat äta min middag, kollar lite på tv och så kommer kvällen fortsätta.. Är så trött nu för tiden haha.. Har fått mina presenter av bästa Amanda också så jag visar dom imorgon! 






MR-DAG

Idag är det MR-dag (mänskliga rättigheter) på vår skola och vi har lyssnat på lite olika föreläsningar om bland annat olika organisationer och också två killar som berättade om sitt liv  och hur de som före detta kriminella och drogmissbrukare vill komma ut i samhället nu och förändra sina liv. Slutar runt 14.00 och sedan ska ja möta upp keela o sedan jobba!




HELT SLUT

Förlåt för dålig uppdatering men nu ligger jag bokstavligttalat i sängen helt slut. Var och kollade in min praktikplats efter skolan, känner mig rätt så taggad för att slippa skolan ett tag, men det är såklart alltid nervöst! Börjar vecka 45 och håller på till och med vecka 51! Har sprängande huvudvärk och har redan sovit en stund sen jag kom hem, ska försöka somna lite tidigare idag också.




GODIS FRÅN USA

En kompis bjöd på godis ifrån USA, ungefär som en halstablett med smakerna grönt äpple, vattenmelon och typ apelsin(?) jätte god ?




GODNATT

Ska inte sova riktigt än, men ville ändå skriva ett inlägg. Var med när Bestie bokade klipptid förut idag vilket fick mig att sorgligt nog tänka på mitt risiga hår, så nu har jag klippt topparna lite så det är mjuuuukt och lent igen, jag är verkligen inte personen som skulle lägga 400 på att klippa mig 2 gånger i månaden eller vad det nu än är som rekommenderas... Jag har ändå lärt mig att klippa mitt hår så det funkar för mig än sålänge, en vacker dag kanske ja är så oberoende av pengar att jag klipper mig hos frisör 4 gånger i månaden haha..




LÅNG DAG

Det var inte jätte längesen jag kom hem och dagen har känts otroligt lång. 
Jag har inte haft så lång skoldag men efter det åkte jag och keela in till stan och satt och väntade på ett möte i 1 1/2 timme (vi vet dock hur man underhåller varandra) och sen blev det inte så mycket till möte för en kompis fick allergisk reaktion och ambulans kom, kändes läskigt men jag hoppas hon mår bättre. Men vi fick visat filmen vi hållt på med ett tag nu och hon älskade den! Nu är det snart middag för min del, och jag vill bara säga fy va lycklig jag är ändå.




PLUGGA..

Nu måste jag ta tag i mig själv och sätta mig ner och plugga inför matte provet imorgon, jag klarade det inte sist och nu får jag en extra chans... Jag vet inte om det kommer göra mig klokare då matte inte är något som är logiskt i min värld... men något positivt är att jag har fått en bra praktikplats (tror jag) och jag får jobba med finaste Hanna i min klass (dock jobbar vi på olika enheter) MEN praktikplatsen ligger jääätte nära mig! 
 
 

MAKE IT PERFECT

Livet är alldeles för kort för att slösa onödig tid på onödiga saker. Så varför vänta med allt man vill i livet ? Vissa saker är ganska relevanta att vänta med tills man är myndig givetvis, men tillåt dig själv att leva lite. 
Vänta inte på att varje bra ögonblick ska komma, jag har lärt mig att göra mina egna ögonblick. Som när jag tar ett kort spontant med kameran och fångar ett helt ögonblick. Det är ballt. 




GODMORGON

Nu är det iofs inte ens morgon längre men morgonen var hemskt. Somnade sent, vaknade precis så jag hann kasta på mig kläderna och små springa till bussen + att det regnade...




TACK JONAS! ♡

Haft strul med mobilen och fick hjälp av bästa Jonas som kan allt med datorer och mobiler. Så nu har jag fixat problemet (egentligen var det Jonas) och har även uppdaterat till iOS7 (lite efter men har inte vågat innan haha)




HEMMA

Det var jätte mysigt i stan, så gott med frukost ute - känns lite lyxigt att göra någon helg. Vi stannade inte överdrivet länge men vi handlade lite påvägen. Ikväll blir det varma mackor till middag och jag ääälskar det, så sjukt gott, så det ser jag fram emot! Sen måste jag och polarna klippa lite i filmen också, den ska vara klar att visas på tisdag och vi har knappt börjat.. Woops!




FIXAR LITE

Min bästa vän Keela fyller år i December så jag håller på o slå in de presenterna som jag redan har köpt och håller på med ett fyndig kort också.. svårt sånt där. Svårt att slå hennes presenter o hennes kort till mig, allt var så himla fint.. men jag kommer nog lösa något bra till slut! 
 
Just nu...
Jag bloggar senare, ska iväg på bio och sådär ikväll men de blir uppdatering innan eftersom vi ska käka någonstans ute innan, puss.♥
 

MORGON JOBB




MAT




FASTNAR INTE PÅ BILD

Idag fastnar jag verkligen inte på bild, men en positiv sak är att det äntligen är helg! Har kollat på två filmer idag och ätit lite smått (så är fortfarande lite hungrig) men jag och brorsan ska käka ute sen så de blir goooott! Ligger och lyssnar på Melissa Horns nya skiva och den e så obeskrivligt bra, jag uppdaterar mer senare ! 
 
 

HEJDÅ PAPPA

Sitter i bilen och ska följa med pappa till flygplatsen, han åker till London idag! Egentligen orkar jag inte.. Vill hem till sängen, men jag bara måste säga hejdå till pappa, kommer sakna honom oändligt..




FÖRVÄNTANSFULL

Tror att jag har närmare 10 paket (om inte mer) som är beställda, har dock inte beställt allt idag utan de senaste dagarna. Så när jag får hem allt hade jag tänkt göra en video och visa er! 




ROOM TOUR


TORSDAG

Godmorgon på er, idag är det torsdag och snart helg!

Imorgon ska min pappa åka till london så jag och min bror blir ensamma i helgen, och vi ska på bio på lördag kväll! Jag brukade alltid gå på bio rätt ofta innan men nu var de ett tag sen så det ska bli jääätte skoj! Förövrigt då? Har spenderat morgonen med att beställa ännu ett par saker, sen har jag kollat lite tv osådär. Som vanligt hör jag av mig imorgon ♥
 
 

SAKNAR ER

Jag kan helt ärligt erkänna att jag saknar er så det gör ont. De som inte haft djur vet inte hur det känns, den där tomheten man känner och den ständiga smärtan? Den är verklig, och den följer med mig. Och jag kunde ha djupa konversationer med er trots att ni antagligen inte lyssna, men det kändes bättre då, allt kändes bra. Och jag saknar att vakna upp och de första jag gör på morgonen är att se era nyvakna söta ansikten, det gör ont att kolla upp och allt är bara borta. 
Jag skulle ta tillbaka er om jag kunde, jag skulle gör vad som helst.
Kommer föralltid att sakna och älska er.






GODMORGON

Detta kallar jag sovmorgon , att börja 9.00 .. Så nu sitter jag på bussen påväg till skolan och idag händer inget speciellt alls, men jag bloggare senare!




MITT NYA SKAL

Detta fina mobilskalet fick jag hem idag! Och dessutom 9 st till så jag ska sälja vidare det till de som vill ha! Älskar det




BESTÄLLT

Hej!

Såg att pengarna ääääntligen hade kommit in på mitt konto så jag de va skönt (efter allt tjöt på CSN hehe..) Och jag passade på att beställa lite saker som b.la. en hollister tröja, sminkborstar, en vinter jacka och lite lösögonfransar som går åt! Idag fick jag även mitt iphone skal som jag längtat, visar bild senare!
 
 

HEJ!

Det här är första gången jag bloggar från datorn på jäääätte länge, och jag ber om ursäkt för de (ifall ni tycker de är bättre inlägg ifrån datornOch jag tänkte bara dela med mig av lite inspo såhär på måndags kvällen sen ska jag fortsätta läsa lite ur Fifty Shades of Grey !
 
 
 

WHATS IN MY BAG


VERNISSAGE

Var en sväng förbi Mias vernissage, och det var jätte fint och de va kul att hon fick sålt så mycket.










GODMORGON

Sitter på samhällslektionen och ska skriva referat ifrån gårdagens föreläsning. Slutar 12.40 idag och det känns skönt att inte behöva vara i skolan så länge. Mår dåligt ifrån gårdagens händelse och vill bara ha helg..




VISAR PRODUKTER & SMINK


R.I.P FINA PUFF

Min bror smsade mig när jag satt på lektionen och skrev att puff hade dött.. Jag började gråta direkt och tog första bästa buss hem.. jag kan inte förstå att du är borta..
Så ledsen över att du är borta, vet inte vad jag ska göra utan dig? Du var den jag snackade med om djupa saker o trots att du inte svarade så kände jag dig, du gav så mycket utan ord. Och alla de där stunderna du tuggade på kläder, sladdar eller mitt hår - det kommer jag ta med mig som ett fint minne. Inga tårar i världen kommer få dig tillbaks, men jag vill tro att du kommer tillbaka. Men nu får du äntligen träffa din syster i himlen , och även Snuttan. Ni var 3st och nu är det vara en tom bur.. Känns så tomt utan er... Och ni förstår inte hur mycket jag saknar er.. Vila i frid Puff, och ta hand om din syster Piff och Ta även hand om Snuttan. Jag älskar er till rymden o tillbaks biljoner gånger om.





ATT LYCKAS

Är inte det en av de bästa känslorna i världen? Man går in för en sak och kämpar tills man lyckas och sen kan man säga helhjärtat att man klarade det, och man har all rätt att vara så förbannat stolt över sig själv. Ingen kan ta den lyckan ifrån dig, den stoltheten. Var den du vill vara, och kämpa för de du brinner för. Låt ingen trycka ner dig genom att säga att du inte klarar det, för då ska du bara bevisa för dom att du klarade de.




NY JACKA

Hej!
Förlåt att det har varit en del dålig uppdatering men jag har inte så mycket att skriva om, och eftersom jag knappt använder datorn just nu för att jag är hemma sällan och när jag är de så ligger jag halv däckad i sängen så blir det mest mobilbloggning! MEN  nu har jag kommit hem från mötet och jag tänkte visa upp min nya jacka, jag älskar den! Ska strax över till Amanda så ni får ha det så bra.





BRA PRODUKTER JAG ANVÄNDER

3 bra produkter jag använder till håret.
1. Frizz control från WELLA
2. Instant nourishing spray från PANTENE
3. Saltwater spray från H&M


INKÖPT




MÅLAT NAGLARNA

En kort video ifrån när jag målade naglarna imorse.


STÄDAT

Har hjälpt pappa att städa lägenheten och jag ska ta tag och städa i mitt rum snart med.. Det är bara att komma igång. Just nu kollar jag på the social network och har precis ätit nudlar. Jag måste plugga sen också, jag orkar inteee...




HADE EN JÄTTE TREVLIG KVÄLL IGÅR





MAMMA

Är hos mamma nu, ska äta smörgåstårta lite senare!




GODMORGON




KANELBULLENSDAG




FREDAG

Hej! 
Inte blivit någon uppdatering för jag slutade skolan 16.30 och har varit mycket idag, fick F på matteprovet tyvärr.. Så dagen har varit rätt dålig. Nu kollar jag tv och äter knäckebröd som vanligt ! Uppdaterar senare 




ÅRETS SKOLFOTO

Bilden vart helt okej, fast tycker jag blev rätt ful.
Man kan välja mellan 3 bilder, men denna va klart bäst..
-
 

HÄRLIGT!

Nu har jag varit på arbetsintervjun, den första jag någonsin varit på dessutom. Och jag får besked imorgon, såå taggad.

Ikväll ska jag, keela och Jacob som håller på med filmen till Sthlm gå till vår fritidsgård och intervjua en vi känner där så vi får lite mer material till filmen, sen ska vi även filma lite annat smått. 
 
 

VUXENPOÄNG

Var på banken rätt länge för att reda ut vart mitt studiebidrag ut är och efter ett tag löste det sig, får de säkert om typ 2 veckor eller nått, känns surt. Annars har jag köpt knäckebröd haha.




FRUKOST


Kolla vilken fin tårta , så sjukt god vad den också. Man kunde inte få nog men jag lovar att jag bara tog en liten bit...
För att istället äta riktigt frukost, ni vet hur galen jag är i knäckebröd , såå gott !





HUR JAG SMINKAR MIG

Riktigt dåligt ljus men har velat lägga upp videon länge, kan komma en med bättre ljus om ett tag


I LOVE STOCKHOLM

 
Är jag töntig med rubriken? Fast det är sant. Kan inte hjälpa att de låter töntigt, jag är förälskad i vår huvudstad.
Förra året var jag i Stockholm för första gången i hela mitt liv (jag veeeet, men det är sant) och den 14:e november ska jag dit igen, och det känns otroligt kul, jag är taggad till 1000 och jag är helt upprymd. För den staden är så himla bra. Enda nackdelen jag uppfattar är att en del stockholmare är lite dryga i tonen, men jag är inte kär i människorna där, jag är kär i staden. Kan man va de?

NYBÄDDAT




GAMMAL BILD

Jag älskar att kolla på gamla bilder, det är verkligen sjukt hur man utvecklas och förändras. Kan till exempel kolla i gamla skolkataloger flera gånger om för att se hur alla runt omkring en såg ut då och hur de ser ut nu.
Denna bilden är visserligen inte såå gammal, men i alla fall 2 år gammal för jag kommer ihåg att jag var tillsammans med mitt ex Jacob! Jag tycker faktiskt inte bilden är så hemsk som jag kan tycka om andra bilder på mig själv, den är rätt charmig.. haha.
 
 

FISKBEN

Vad tycker ni om min fiskbensfläta? Det roliga är att jag bara kan göra på mig själv .. Haha 




MELISSA HORN - OM DU VILL VARA MED MIG

Idag i posten fick jag min efterlängtade nya skiva ifrån Melissa Horn som släpptes idag!! Lyssnar på skivan nu och kan inte vara annat än riktigt nöjd. Hon kan inte beskrivas med någon annat ord än bäst. Att få den signerad av henne var toppen på i:et.
 
 

ONSDAG

Nu är de onsdag och mitt i veckan, men imorgon är jag ledig och sen är de bara skola på fredag. Efter skolan ska jag städa och fixa hemma. Och vet ni vad jag ska göra imorgon? Gå på min första arbetsintervju!




GODMORGON

Mys tröjan är på!




HOLLYWOOD FRUAR

Hej!
Ligger och kollar på svenska Hollywood fruar och har ätit lite knäckebröd, har fått en extrem dille på de. I förrgår åt jag 8 stycken, igår 6 och idag 7! Haha men de är jääätte gott. 
Förövrigt är jag riktigt seg och trött idag, men ska pyssla om mig själv lite. Ska snart ta en lång dusch, köra hårinpackning och ansiktsmask. Det behövs verkligen!




MÅLAT NAGLARNA

Biter du också på naglarna ? Det är inte speciellt snyggt men ifall du målar naglarna så biter du automatiskt mindre.. Det fungerar iaf på mig!
Självklart är de inte lika snyggt som när jag har lösisar men de blir vad man gör de till! När ja får mina pengar ska jag försöka få gjort naglar! 




IDROTT

Nu ska ja ha sista lektionen som är idrott och sen slutar jag! Senare ska ja på möte och det betyder att äta ute, yay




RSS 2.0