bio mys med familjen!

Följer med pappa och brorsan på Bond, sitter på MAX just nu, mums !


Läser lite


Pluggheezt

Pluggar klart min analys om Östersjön i naturkunskap och har precis skickat in den till min lärare, måste plugga på ett förhör som är imon men tror att jag har rätt så stor koll ändå :) så nu gosar jag ner mig i sängen och äter kakor och kollar på oth! Senare blir de möte inför Stockholms resan!


5 dagar kvar till Sthlm!


Klippt mig !!!

Ni anar inte hur slitet mitt hår var!! Var tvungen att klippa rätt mycket för att få bort de värsta, hoppas ändå att de växer snabbt för ja e inte van vid kort hår :o


Bilder från bion i fredags!

Var på paranormal activity 4 med Amanda i fredags, dom är MYCKET läskigare på bio ju! Och denna var bättre än alla de tidigare och läskigare, tyckte iaf jag !


Gårdagens!

 
Igår bjöd Amanda mig på bio, vi såg paranormal activity 4 och den är så sjuuukt mkt läskigare på bio än om man kollar hemma, shit! Sen drog vi hem till mig och spenderade natten här, nu ligger vi och degar i sängen :) Min bästavän är fin, visst är hon? <3

Fräscht!

Fräscht med långa manikyrnaglar! Konferens imorgon hela dagen så keela sover här inatt, varm choklad och kollar på Anastasia!


I was torn into pieces


Slapp som faan

Ligger och degar i sängen nu, kollar Simpsons och snackar med underbara människor. Idag vart de lite nödvändigt inköp och som nu kanske ser på nagellacket - det är inte märket depend!! Framsteg ;)


Home and Alive!

Slutade 12 idag som vanligt på måndagar, sen träffade jag Sara och Stina och vi drog till Frölunda för ja skulle på synundersökning, det gick bra! Ska dit igen på onsdag och beställa brillorna!! Fick med mig ett jättefint nagellack också kanske ser bättre ut Irl än på bild :( sen fick jag en fin försenad present av Sara som jag Visar imorgon :D


-


Bakning med keela


Going out!


MOVIE TIME

Film mys med papi och brorsan, senare ska jag ut med Linda !


Lugn lördag!

Hittills har jag varit och beställt tid till synundersökning på måndag och sen köpte jag mig en tidning, ha en bra lördag! Och glöm inte vloggen här under :)


NY VLOGG!

 

Fixar!

Ser helt psyko ut jag vet ! Men jag håller på med dagens Vlogg som jag tror kommer bli rolig för er att se på, jag har kul att göra den iaf!! :D


Dagens

Pluggmys! Tidigare var jag på möte , snart blir de Stockholm! :)


Why care about what the world would think?


Chilling'

Sitter på lektion och lääängtar efter lunch. Bilder från igår när jag var @ Amandas place !


Lång dag!

Sitter på sista lektionen i plugget och kollar film, rätt Chill! Slutar egentligen 16.15 men kanske hinner med 16 bussen om läraren e snäll, hoppas de :/


PLUGGPLUGGPLUGG

Idag går jag i skolan till 4 .. Så jävla segt ju :(


Brist på liv..


De här suger ju

Suger att man inte kan äta på ett tag när man piercat tungan, iaf inte jag. Nu har jag inte kunnat äta sen i fredags, eftersom jag piercade mig tidigt på lördagen! Magen kurrar konstant :( i <3 food..


Detta är ett måste när jag flyttar hemifrån!

Det första ja ska kolla på när jag ska skaffa lägenhet kommer säkert vara om det finns ett rum jag kan ha min Walk in closet i! Det är bara ett måste, så jävla snyggt !


Besvarar en önskan!

Fick en önskan om att visa mina nagellack! Jag använder mig bara av märket "depend" till 99,5 % och de finns att köpa på Åhléns, cubus m.m och är inte alls dyrt ! Sen har jag lagt undan en jäkla massa nagellack som är alla möjliga olika märken, som mest bara ligger? Anyway.. Färg då? Jo på hösten blir de antagligen mer diskreta färger eller också en färgbomb! Mina favoritfärger på naglarna at any time är rött, turkost eller någon ljusrosa.


Snodde denna listan hihu

Armband/Halsband
Gurka/tomat
Klänning/Tröja
Frukost/Lunch
Regn/Molningt
Knäckemacka/Mjukt bröd
Sommar/Vinter
Godis eller Chips
Sång eller dans
Långt hår eller Kort hår
regnbågar eller Cupcakes
Skidsemester eller Solsemester
rosa eller Lila
katt eller hund
cola eller fanta
choklad eller lakrits
singel eller i ett förhållande  ( de ja gillar bäst )
Datorn eller mobilen
svart eller färgglatt
Fredag eller Lördag
Hemmakväll 
eller party
Cupcakes eller donuts


En kort Vlogg om dagens händelse!

 

Nu va de gjort!

Nu har jag piercat tungan, kan inte prata så bra :(


- imon smäller de.


Äventyr!


målat naglarna

Gillar färgen skarpt :)


Maybe someday we can fight the world together

 

On My Way

Home ! Nu sitter ja på bussen hem, halv resursdag, gött! :)


NI HAR VÄL INTE MISSAT...?

Min låt som jag nyligen la ut + min första vlogg ? Jag kommer snart göra en ny vlogg, innan veckan är slut! Jag har kommit på vad jag vill vlogga om, så det ska bli spännande! :D Förövrigt om du sett dessa klippen nedan så är just detta inlägget rätt onödigt, så kan ju tillägga att jag ska hålla ett tal imon inför hela klassen på ungefär 5 min  - inte ett dugg nervös heller haha :)
 
 

TANDLÄKAREN!?! :(

Ska till tandläkaren om en liten stund, sjukt nervös som alltid... Min bror ska följa med hahahah vilken mes jag är.
Efter de ska ja dra till skolan, slutar 4 - yeyy! 
Hoppas ni får en bra dag , ni är så fina! <3
 

On my way 2 school

Har på mig nya jeans som jag köpte igår, käkade även på jensens igen! Haha känner mig tjock men måste äta upp mig inför lördag!! Gaaaah längtar ! :)


RSS 2.0