LITE AV SHOPPINGEN

Min fina väska, mitt halsband (är ej kristen men tycker att kors smycken är väldigt fint!) och en tröja ! Köpte även en bandeau med paljetter och lite annat !


Stannade till hos min farbror !


TODAY IS GONNA BE THE DAY

Godmorgon!
Jag var ju med keela i stan för inte så längesen och shoppade lite på mellandagsrea / icke mellandagsrea haha och jag kom på att jag glömt visa er alla fina saker jag fick tag på? Jag är helt förälskad i min nya väska t.ex, så jag bara  MÅSTE visa er alla fina saker!
Ska ta lite bilder så kommer de upp om en stund! :)
sry men hamnade inte på bild nu...

SKA KOLLA FILM & SEN DÄCKA, NATTI


LITE UPPDATERING

Idag har varit en seg dag!
Älsklingen åkte hem rätt sent men det var skönt också eftersom de e sista gången vi ses innan jag åker upp till Orust! Fått höra att min blogg består av honom lite fööör mycket så ska bättra mig, ni vet när man är nykär? ;)
Jag hade iaf tänkt städa mitt rum nu, det ser förjävligt ut och nu har jag äntligen chans att lägga in alla kläder i garderoben osv! Sen ska ja duscha, packa, skriva lista och käka! Ikväll kommer keela över också o kollar lite film, spendera lite tid med henne också innan man åker! :)
 

E I STAN

Visar min shopping sen ;)


HEJ!?


Spenderade dagen hos min pojk och spelade black ops hela dagen i princip, sen fick han följa med mig hem, och nu ska vi mysa hela kvällen! Jag sticker till Orust på söndag och spenderar min nyår där, så kommer sakna honom såhäääär mycket! Bättre uppdatering imon förhoppningsvis , love u guys!
 

Kvällens bilder


Dagens inköp!

Hej!
Oskar spenderade natten här & idag mötte vi upp Mikaela och drog till stan, fick ett presentkort av min fina bror i julklapp som jag spenderade, och jag är supernöjd !
Killen följde inte med till stan , men ja o keela drog en go lunch i stan också, va så jävla hungrig haha!
Om några timmar ska jag träffa Sara så ska hon bjuda mig på bio, känner mig som en prinsessa som har sånna underbara vänner, Sara u are the best ♥
 

Godmorning


NU VART DE OFFICIELLT

Har du inte mig på fb? klicka HÄR

JUL SPECIAL - från igår

 

I want you, All of you


MINA JULKLAPPAR

Skjorta, kylplatta, hdmi kabel, fjärrkontroll till kameran, locktång, plattång, presentkort, foundation, puder, concealer, mascara, lösögonfransar ! :D


JUL OUTFIT

Jag fixade internet här hos mamma, nu kollar vi på elf!


GOD JUL MINA FINA!

Kan inte tänka mig ett bättre sätt att vakna upp på en med den man tycker om!
Idag är det julafton och sooom jag har längtat, vi ska fira hos mamma iallafall!
Självklart kommer det upp bilder på mina julklappar lite senare men tyvärr kommer de inte kunna blir någon mobiluppdatering eftersom ja inte har internet hos mamma, men det kanske jag kan fixa när jag är där!
-
Men jag hoppas ni får en otroligt bra julafton, ta hand om er!

DÅLIG UPPDATERING

Sovit borta i 2 nätter och inte haft tillgång till internet. Första natten spenderade jag med Amanda, killen oh hans polare, sen sov jag hos Amanda! På lördagen fyllde killen år så sov med honom , nu ligger han här i min säng och vi kollar tv , snart är de jul :D


*


GODNATT


OROAR MIG FÖR MYCKET

Jag oroar mig alldeles för lätt och fort , det vet jag om. Men om de skulle vara så , så kommer hela mitt liv förändras, jag är så rädd. Men jag försöker tänka positivt, jag bara inbillar mig..?


NY KEPA!

Titta vad som trillade ner i brevlådan idag, så glad!


BELLZ ÖNSKELISTA 2012


LÄNKBYTE

Klicka er in på dessa snyggingarnas blogg, dom skriver om vad dom gör på dagarna och annat skoj, klicka på bilden för att komma till bloggen eller klicka HÄR!

GRATTIS BÄSTAVÄN

GRATTIS MIN UNDERBARA BÄSTAVÄN!
Nu fyller du HELA 17 år!? herregud , gammal tjej nu ;)
Känns som jag har känt dig i en livstid och egentligen är det faktiskt så.
Vi umgicks när vi var mindre och sen avtog det eftersom du bytte skola, men sen slogs våra skolor ihop och det fanns både för- och nackdelar med det. Du var den absolut största fördelen , för mig. Du räddade mig Mikaela, på riktigt! Jag befann mig i någon mörk jävla period som jag inte klarade mig ur själv, vet du om att du är anledning till att jag slutade skada mig själv? Du fick mig att må så himla bra och du tog liksom upp mig, även fast du själv inte alltid mått så himla bra.
Jag vet att jag inte är så superduper bra alltid, jag har mina dåliga sidor som alla andra, men jag har försökt att stötta dig i allt och försökt visa hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig.
Du är värd precis ALLT, och det hoppas jag att du får, allt som DU vill ha och behöver. Jag är så glad att jag träffade dig och fick lära känna dig och jag VET att vi kommer hålla så himla länge för vänner som du, det är inte vänner man släpper, och vi har gått igenom så mycket och hittat på så mycket tillsammans.
Du hjälpte mig att övervinna rädslor, vi ställde upp och träffade varandra sent på kvällen/natten bara för att trösta varandra även om det var skola dagen efter. Du och din familj öppnade upp ert hem när jag behövde ett ställe att bo på och framförallt så har jag så himla roligt med dig, för du förstår mig på ett sätt som inte många andra gör. Som du själv säger, antingen så hatar man eller så älskar man mig, för jag har en personlighet som är helt sinnessjuk men jag är okej med det, vet du varför? För du accepterar mig för den jag är. Och det är inte många som gör det, men det finns ett antal av er, vet inte om det ska vara en positiv grej eller en negativ för ibland orkar jag inte ens med mig själv, haha.
Och det roliga är att 99,9 % av tiden så skrattar du ÅT mig och inte MED mig , men jag bjuder på det, och jag vet att jag är så sjukt jävla blond och blåst men du glädjer dig åt det och se de såhär - du kan känna dig otroligt smart.
Jag tror att vi stärker varandra väldigt mycket, inte för att vi är något vidare biff krim starka (HAHA) utan för att vi kompleterar varandra och förstår varandra. Du är något av de bästa som hänt mig, och att du kallar mig bästavän - det värmer, det stärker och det känns så jävla bra för jag kan inte kalla dig annat än min bästavän, för det är PRECIS vad du är.
Jag älskar dig till rymden och tillbaka, fast ännu mer än så. Du betyder A-L-L-T för mig fast betydligt mycket mer. Jag är glad att jag får vara en av de människor som får vara med och fira dig, för nu är du ju stor (gammal och inte lång, för det är du då fa'an inte HAHAH)

Grattis bästavän, 17 år - krim - dvärg - jag älskar dig! <3


Bilder från i somras

Tror inte att ni har sett dessa bilderna? Inte alla av er iaf.
De e från i somras och jag personligen tycker att jag har förändrats väldigt mycket :o
Saknar mitt långa hår så jävla mycket.. älskade när mina kompisar sa "åh gud du har så långt håååår" och nu har jag liksom , kort hår? 
Hoppas de växer ut snart, can't wait!
 

-

- påstå inte saker som du inte har någon aning om, du försvann för längesen och sen tror du att du känner mig. det finns ingen nutid i historien , och det är där vi är fast, i historien. Det ENDA jag gjorde var att följa alla dina råd och allt du sa till mig, att gå vidare och att inte vara lätt. När jag gick emot min vilja för att lyda dina jävla råd så har jag faktiskt kommit någonstans, jag har gått vidare. Och då kommer du efter och blir sur. Du sa att det inte funkade att gå vidare för dig som om det vore mitt fel, men vet du vad ? Du kanske helt enkelt gjorde fel val. Oavsett så är de såhär livet ser ut idag och jag mår bra !


SÅG ISAK FRÅN X-FACTOR

Igår va ja i stan med Hanna o Sofia och påväg från centralen så möter ja Isak från X-factor !!!!!!! Åh så kär !?! Så jävla snygg också !!! :ooo och jag fick verkligen ögonkontakt med honom också, ven fast vi gick förbi varandra rätt fort, but still - im in love ! Sen fikade ja o tjejerna på espresso house och sen kom Oskar så då åkte han med mig hem så sov han hos mig inatt, mys !
Idag slutar jag 4 -,- och senare blir de DONKEN <3 <3 och möte , haha !


JAG FÅR TA IGEN

Senast jag öppna en lucka var det den 8e december och nu är det den 16e !!! Jag har lite att göra nu ;)
Varit borta hos mamma o ätit middag och sen glass, imon är de skola , blääää :(


GOOD MORNIN'


Kl: 03:12

Kom precis hem, va hos Oskar och sen missa ja bussen o fick vänta en halvtimme i stan... Gött o ligga i sängen och kan erkänna att jag däckar vilken sekund som helst .. Här e bilder från ikväll;


Mat för en krigare

Lyckosamt att ha en bror som lagar så god mat !


5 saker du inte visste om mig

Don't feel sad over someone who gave up on you. Feel sorry for them, because they gave up on someone who never would have given up on them.

-

 

 


Hemma nu!

Nu för tiden blir de bara "vad gör jag nu" inlägg, men de kanske är helt okej? 
Givetvis slänger jag in lite annat emellanåt ;)
Käkade på Jensens med keela idag, sååå hungrig o de va sååå gott!
Hon verkade bli glad för julklapparna också, alltid något :D
 
- Jag just nu - sry men orkar inte va seriös just nu ;) haha!
-
Bilder från förut idag också på mig o min bebis! 

JULKLAPPISAR

Fick världens gosigaste filt av bästisen, samt de finaste örngottet och godaste kakorna!
Oskar sov här inatt men nu ska jag och keela till stan, och ja ska bjuda henne på jensens och sen ge henne mina julklappar ja ska ge henne , mysigt!


NU

Rolig kille spelar spel i sängen.... filmen e snart klar, så ska ja , han och keeeela kolla på the devil inside :)
Fick mina julklappar av henne förut, visar er senare eller imon!!
Imon blir de att överraska keela med hennes julklapparna ;)

ÅHHH

Är de bara jag som älskar när killar e såhär gulliga? Hittat en sån bra kille, åh <3


NATTI

Nu ser min hals ännu värre ut, och jag vet inte hur ja ska lyckas dölja de på bästa sätt.. Har iaf tagit tandkräm på nu så hoppas de e lite bättre imon! IMON ÄR DE FREDAG! Helgen ska spenderas med Keela och Oskar vad jag vet, mys! :)


MYS

Ligger på min bebis medans han spelar på sin mobil, social han var't då :))) ska pussa på honom nu , vi hörs senare !


Morgon inspo


SNART SOVA

Oskar gick precis, har försökt att plugga trots att han var här och de gick väl hyfsat, fick lämnat in lite arbete iaf ! Har ju som ni ser fått världens rödaste sugmärke i princip, helvete :o Förövrigt så lämnade han kvar sin tröja här för att ja ville sova i den, gos!


Någon halv look för idag


En period jag hatar

Vissa perioder hatar jag mitt liv, fastän att jag VILL vara positiv!
Jag är oftast glad och mår hyfsat okej, men som sagt har jag mina dagar då jag inte kommer upp ur sängen för jag vill inte träffa människor, jag känner mig så ful, oälskad och ensam. Skolan kan komma emellan ibland just för att jag inte klarar av att träffa människor. Sen är jag så otroligt rädd för ensamhet så det blir ju inte direkt bättre när man känner sig otroligt ensam. Är nog lite för öppen på min blogg trorja - men det är viktigt att vara ärlig. När det är dålig uppdatering osv så är det för att jag mår dåligt eller annat , jag har mina anledningar helt enkelt. 

-

sleep tight , i will be here when you wake up.
-
ligger i sängen och kollar big bang theory


PLUGGAR

Det är fan inte ofta jag pluggar.. Men nu måste jag , har så himla mycket till denna och nästa vecka! Idag hade jag ett prov och en redovisning oh på torsdag har jag prov.. Nästa vecka ska jag ha lämnat in 5 läsloggar, 1 argumenterande text och hålla ett argumenterande tal. Och allt hat åt de människor som skrattar åt att ja går barn och fritid och allt hat åt de som frågar varför jag går BF när jag hatar barn : MAN MÅSTE INTE ARBETA MED BARN FÖR ATT MAN GÅR LINJEN BARN OCH FRITID , är ni helt tappade eller? Man jobbar med människor, barn, ungdomar , vuxna och gamla?!! Jag kan fan bli polis om jag vill, sen att man KAN jobba med barn om man vill är ju en annan femma. Orkar inte HAHAH - sur tjej.


-

för dig
tar jag all
smärta i
världen
för dig krigar
jag in i det sista
för dig fäller jag
miljontals tårar
för dig
gör jag allt..


I never stopped loving you, I just stopped showing it


PAIN

Oskar e farlig , men han är söt ändå :(


Dagen!

Hej på er!
Inte haft ngn tid till att riktigt blogga förrän nu, förlåt mig! Vart trött som en gnu (whatever that is) imorse o fick pallra mig till skolan, slutade vid 12, gick på möte och sen hem till Hanna för att plugga - tror ni att de blev mycket plugg? Mest kill snack och leta killar på fb HAHA vilka liv vi har! ;)
Har precis duschat oså, Oskar kommer hit ikväll. Har ni saknat honom? De har jag! :)
 

Blandade bilder

Haft en mysig kväll.. åh <3
Ska träffa Oskar i veckan igen, och förövrigt så ska ja nog stänga av datorn nu och fortsätta kolla på Beck ! 

Söndagsplaner

Varit på kalas idag, för keelas lillasyster som blir 5 imon!
Nu ska vi snart ut i snöstormen och träffa oskar och hans polare eric så får vi la se om vi drar hem hit eller om vi e ute..
Imon är de iaf skola och de suger fast helt ok att sluta 11.55 !
 
Jag just nu, ni vet min signatur pose? ;) 

HOS AMANDA!


I'd want to be with you forever


NÅGRA AV BILDERNA JAG TAGIT


DAGENS OUTFIT

E ute med bästis o ska iväg nu, de kommer bli en spårad kväll.


KALLT

Vädret imorse va inte de trevligaste , köpte varm choklad för att orka mig igenom matten, snart är det äntligen helg <3


-


Lite för fina bilder...

Joel stack nyss , förövrigt har jag ont i huvudet för vi målar om köket!! :(

Kollar tv och snackar med fint folk!


De känns som att de bara finns en sak ja bloggar om

 
Men jag lovar att de inte är de enda jag gör!! Plugget tar oändligt mycket tid just nu, dessvärre och det suger med dom sömnproblemen jag har i vilket fall :(

REPOST


Söta kompisar

Emil och Mr X skicka en hälsning , haha så sött ! Har matte förövrigt och spyr på hur tråkigt jag har !


Jouuuel

Snackar skype med Joel och är groteskt ful, osminkad och cp:ar mig bara..
yolo för faan!
 

Är inte i form idag tyvärr..

Sliten dag, däckade i stort sett direkt efter jag kom hem från skolan.. spenderade kvällen hos mamma för ja hatar att vara ensam.. Kom hem runt 22.00 och har precis duschat, e riktigt sliten idag..
 

Sommarbilder

 

Solsidan om 10 min!

 
Ja, papi och brorsan va o käkade middag hos mamma nyss, fick med mig hello kitty chokladkalendern och mint/hallon tabletter ;)

VILL BARA SÄGA ATT JA INTE GLÖMT BORT DIG..

"Du är liksom en del av min vardag, den viktigaste delen faktiskt och jag vill aldrig förlora dig för ah, jag Älskar dig så otroligt jävla löjligt mycket, simple as that. Nu när jag förstår dig på riktigt så vill jag så gärna ge oss en sista chans  jag vet att vi kan klara av det om du bara vågar ge mig en chans till och om du känner att det ens är värt det längre. Du förstår inte hur gärna jag skulle vilja prata med dig just nu, det har jag velat göra hela dagen men jag var ute och handlade förut och såg att du hade ringt, kul att man missade det Zzz... Men om jag fick chansen nu att fråga dig på samma töntiga gulliga sätt som sist, "Bella vill du bli tillsammans med mig?" så skulle jag ta den, även fast jag har vetskapen om att jag kanske skulle bli sårad och att du sa nej, men jag behöver verkligen dig i mitt liv, så jävla badly, och just nu så är det bara hoppet av att du inte sagt att du är 100% säker på att du och jag går skilda vägar som driver mig framåt..."
 

SÖT TRÖJA

En ny tröja, visar vad ja köpt mer igår ! Köpte även julklappar :D


JENSENS


RSS 2.0