INKÖPT

Köpte skinnjackan och Palladium skorna jag visade i förra inlägget ! Så nu är mitt studiebidrag slut .... Men Hey, har köpt nödvändiga grejer iaf! :) nästa månad hoppas jag att jag får köpt bootsen för 900:- och hoppas även på parfymen!!


GE MIG NUUU

På fredag får jag mitt studiebidrag & på lördag blir de shopping med bästis!! frågan är, vad ska man köpa först?

SJUKLING

Varit hemma idag från jobbet, inte känt mig 100% kry, så jag låg och kollade film och spelade ps2 imorse men sedan var jag ändå tvungen att göra lite ärenden på banken m.m. så jag fick dra mig upp ur sängen.. Men nu är det gjort, papret är påskrivet och inskickad, nyfikna? ;)
Köpte även limm som ja använde för att försöka laga min gitarr så nu ligger den och pressar .. haha 
 

EVERYTHING AROUND YOU TELLS YOU TO STOP, BUT YOU JUST KEEP GOING


JOBBJOBBJOBB

Just nu har jag rast! Skönt att få ta en liten paus.. Börjar dock om en kvart igen, och jag hoppas VERKLIGEN att vi inte ska gå ut, snällasnälla de e blött o kallt :( inte för att de läser min blogg men man kan hoppas ändå...osminkad som vanligt på jobbet, skönast så!


VAD ANVÄNDER JAG FÖR PRODUKTER?

Tänkte att det kunde vara lite kul att dela med mig av vad jag använder för produkter osv, eller?
1. Neutrogena : daily scrub 
2. Loreal - cleansing milk
3. Loreal - cleansing gel
4. SPA - peeling creme
1. Vanilla & Apple body butter
2. Strawberries & milkshade body lotion
3. Unforgivable woman body lotion
[använder inte alla samtidigt xd]
1. TRESemmé - Värmeskydd [innan plattning/lockning]
2. Salt spray 
3. Nourishing spray
[ett litet utval av en mängd parfymer]
1. beyonce - heat
2. fabio verso  - entusiasmo
3. paris hilton - can can
4. playboy

!!!!


MYS

Ligger och myser med pojkvännen , kollar tv och käkar gott ! Idag har jag varit med Erik och Emanuel , vi körde runt i bilen som galningar och sen käkade vi Thai!


INSPO


BIO

Om en halvtimme drar filmen igång, har höga förväntningar ;)


HEJ PÅ ER!

ligger i sängen hos min kärlek och är lite sur för att jag har vaknat nu... Ville sova ut jätte länge nu när det äntligen är helg .. :( 15.00 ska jag möta keela för BIO som börjar 16.00, vi ska se ego, så taggad ! Mer uppdatering om en stund. Puss!


1 MÅNAD

Idag har jag och min pojk 1 månad, gud det känns verkligen som de varit längre. Trots att de varit så "kort" tid så kan jag verkligen säga att jag älskar honom och mena de till 110% , och vi har våra up's and down's men vi tar oss igenom de, och jag hoppas vi håller, så länge som de bara går. Med honom känner jag mig trygg, och vi kan löjla oss så groteskt mycket - bara göra massa fula miner, låta som största idioterna på jorden och bara leka. Vi kan agera bästavänner också, prata och lyssna på varandra om allt möjligt, och vi hittar på näst intill allt tillsammans. Har inte spenderat en enda natt utan honom på över 1 månad, och det är sjukt. Han gör mig så glad, får mig att skratta hela tiden i princip, men jag kan även visa min svaga sida för honom, han får lov att se mig gråta..
Jag tycker att vi har upplevt så mycket på bara 1 månad, trots att jag inte kan rabbla upp allting nu, men vi har gått på bio flera gånger, ätit på fin restaurang, och ett litet speciellt minne jag har med dig är när jag vaknade upp i din famn på julaftonsmorgonen.. de va så himla mysigt! Jag vet att jag har mina brister, som knappt går att stå ut med , men i slutänden klarar du av mig, som ingen annan gör.. Och jag vill komma långt med dig min fina, så långt som de bara går. 

DE GÖR SÅ ONT


DAGENS FACELOOK


BROR<3

Världens bästa storebror som går och köper cola till mig när ja e sjuk..<3


SJUK

Som ni kan läsa i rubriken så är jag hemma idag från the work eftersom jag har feber och en jävla huvudvärk! Tar nya tag nästa vecka och kan förhoppningsvis stanna hela veckan då, haha :(


JAG VET ATT JAG INTE ALLTID ÄR LÄTT

Men jag älskar dig för att du ser mig för den jag är, min insida. För att du accepterar mig och respekterar mig. För att i slutet av dagen spelar det ingen roll hur sur du har gjort mig, jag somnar alltid i din famn ändå. Det finns ingen som du, allvarligt.


NY DUSCHAD

Och kollar tv, imon går jag och pojken upp tidigt som vanligt - ibland suger det att börja 8 ;)


MOI

Tänkte att det skulle bli bra med inlägg när alla rutiner dragit igång , men jobb 5 dagar i veckan, 8-16 är lite jobbigt.


SNART BÖRJAR PRAKTIKEN..

ska gå om ca 5 minuter ,
Börjar praktiken klockan 8! Bor typ 3 minuter därifrån iofs, men kanske bra att komma lite innan nu första dagen.


KEN RING

 

HELGEN E SNART SLUT!?

Imon börjar praktiken som håller på i 6 veckor, vecka 3-8 fast med ett sportlov vecka 7 !
Ska jobba på ett dagis , eller ah förskola som man ska säga ;) och det ligger vid slutet av min gata så trots att jag börjar 8 så blir det nog lite sovmorgon ;)
Hoppas ni får en fin söndag, jag ska ta vara på den iaf!
 

HEMMA HOS KEELA

Och kollar på sagan om ringer


KOLLAR ICE AGE 4 MED KEELA


DAGEN

Vaknade upp hos älsklingen som åkte till Danmark tidigt imorse, så jag fick sysselsätta mig själv imorse och drog in till stan och mötte keela och käka lunch på jensens (standard) och sen blev det lite shopping som vanligt ... ;)


HAR TOTAL GLÖMT'

att visa er hur det blev när jag satte upp de jag köpte när jag var på Orust! Kanske lite svårt att se ord dekorationerna men de står "love" och "hope"


UPPDATERING

Har inte blivit mycket uppdatering eftersom jag försökt plugga mycket nu inför ett prov och en inlämning jag hade idag ! I helgen ska jag försöka lämna in lite svenska arbete, och sen umgås med Mikaela och min kille (så de bästa helgerna ser ut)


I <3 U

Utan att nämna namn så är de någon som ligger och sover i min famn, godnatt på er ! :)


BYGGAR-BELLA

Jag & brorsan fixar något skåp till pappa medans han e på jobbet. Lite vuxenpoäng? ;)


GOTT NYTT ÅR !!!

Gott nytt år i efterskott, mobilappen valde att strejka just på nyår och det inlägget kom inte upp, taskig tajming!


PLUGGII..

Började 8.00 och slutade egentligen 16.00 men kom hem typ då ist (inställda lektioner) 
Keela hjälpte mig med matten en stund men sedan skulle jag, pappa o brorsan dra ut och käka så hon fick dra hem, haha. Nu lyssnar jag på Melissa Horn och pluggar matte, så tråkigt så jag dör (speciellt med extrem huvudvärk) och ja som trodde att de berodde på att ja inte använde mina glajjor hela dagen eller att ja inte hade ätit, men de verkar vara något annat.....dafuq?
Slutet av förra året (från skoldatorn)

INSPO.

 

 

HJÄRNSKAKNING.

Jag suger på uppdatering nu på lovet, jag vet fina ni , förlåt.
Och det kommer troligtvis inte bli bättre förrän skolan början och jag HOPPAS att jag kan uppdatera mer regelbundet och bättre då! Det ska ju vara kul för er att läsa, jag ska kunna lägga ner lite tid och själ i de.
Har varit uppe på Orust bland annat, sen kom jag hem i onsdags och träffade både bästisen och killen.
Idag var jag me keela, emanuel och erik och dom kom runt 2 så stack dom runt 10 trorja? I allafall så har slutet på dagen inte varit den bästa kanske.. Vi höll på vid en lekplats och jag har inte den bästa balansen (de kan vi komma överens om) så ah jag tappa väl balansen på den där "leksaken" och slog först i ryggen och sedan slog jag i bakhuvudet väldigt hårt i den där grejen , jag svimmade faktiskt och sedan fick jag sitta där en stund innan jag kunde liksom "kvickna" till och vi gick hemmåt, nu har jag legat och vilat i sängen sen dess och det känns inte vidare bra i huvudet :( Men jag hoppas på att det blir bättre imon!
Min kille kommer snart hit och sover här, imon ska jag till vårdcentralen 9.00 och senare åker jag med honom hem till honom och ska sova där , fast först på kvällen ska jag träffa Linda och käka i stan och gå på bio!
- Hoppas ni är okej med lite sämre uppdatering, och visar hänsyn till mitt mående :( Älskar er! <3
 

RSS 2.0