PPPPPLUUGG

Tjaa!
Skrev ett inlägg igår men mitt i allt så slutade jag och stängde av , hahah kändes väldigt nödvändigt. 
Nu sitter jag och pluggar och befinner mig i exakt samma situation som igår när jag skrev : måste plugga som ett as och jag kommer antagligen sitta här i några timmar.
Eftersom jag var ledig idag (rättegång) så måste jag plugga ikapp rätt mycket som jag missar och de e sjukt seg.
-
Måste en snabbis förbi stan också för att köpa ett nytt arbetsblock eftersom jag nu använt upp hela mitt framtills lovet, det tar upp alla mina ämnen och det är riktigt praktiskt!
Sen måste jag även köpa djurmat till mina änglar där hemma, så måste hem en snabbis och lämna de eftersom jag sover borta inatt hos mitt hjärta(ovanligt på vardagar)..

FÖRSTA SKOLDAGEN PÅ LÄNGE

Idag var första dagen på 6 veckor som jag var i skolan (praktik + lov) och det kändes rätt märkligt, som att det inte var en sån stor grej att komma tillbaka som jag hade trott, de va liksom ingen big deal haha. Slutade 12 som vanligt på måndagar så jag tog sällskap hem med Hanna & tog en liten omväg för att hinna snacka ikapp allt vi missat <3 Sen när jag kom hem så diskade jag & ringde lite samtal o bokade möten m.m. (vuxen poäng?) Nu måste jag skriva rent en grej som ska lämnas in på onsdag men ja ska va ledig då så måste lämna in den imon! Puss

TJABBA!

Va o sola imorse o sen drog vi till stan och handlade lite på panduro, så jag kunde göra söta armband ;) vi blev stoppade av polisen så sa en av poliserna att jag va söt och fin - och ja som måste sett ut som ja pissa på mig av rädsla HAHA... Gud! Ikväll drar vi hem till mig igen, skola imon! :(


2 MÅNADER

Skrev precis ett kort inlägg om hur misslyckad denna dagen var & hur jävla besviken och ledsen jag var.
Sen fick jag antagligen insikten tillbaka och raderade det, men poängen jag försökte göra finns fortfarande kvar.
Men kanske var inte denna dagen den mest misslyckade på länge, det är kanske bara så att jag hade förväntat mig att det skulle vara så himla mycket mer, att det skulle vara så himla mycket bättre.
Som när man tycker om en person och man har fixat massor av grejer under flera dagar för att ge den personen detta på eran 2 månaders dag och sedan sitter man med mat på värme för man väntar på att han/hon ska komma och äta, och den personen säger en ungefärlig tid fast det nu gått 4 timmar över den tiden och han är inte i närheten av påväg hit. Och jag var dum som trodde på ord som " jag kommer till dig direkt, jag saknar dig så mycket " och över de där så har jag inte träffat honom på flera dagar för han har varit i Örebro. Och jag  VET att jag inte borde skriva ut sånt här på bloggen, för det är så jävla töntigt, men vart ska jag annars skriva av mig? Jag är djupt sårad, är det inte minsta okej då?..
-
Iaf, 2 månader idag. Jag älskar dig.

JUST NU

Har rensat kläder, städat upp lite, diskat, duschat och sminkat mig. Blev lite foton så jag bjuder på ett
 (oredigerad direkt ifrån systemkameran)
 

SOLNING!

Har solat ett par gånger nu och jag ser verkligen skillnad (kan man lugnt säga haha) och tänkte att ni också kunde få ta det och se skillnaden !


KVÄLLS TJÖT

Gokväll!
Har haft en härlig dag trots hur trött jag faktiskt är! Träffade bästisen en stund, sen kollade jag one tree hill i massor :D Jag ska städa upp lite i rummet nu hade jag tänkt, annars blir det aldrig gjort! 

Shine Bright Like A Diamond


Stan idag!

Var i stan med keela förut och bjöd henne på jensens, var ju och åt där igår också *nästa gång får jag äta gratis* ;) sen kollade vi lite i affärer och jag fick med mig lite örhängen , en donut till håret (så man får snygg håruppsättning) sen tog vi en fika på espresso house ! Nu ligger jag och spelar GTA och väntar på mat och att hjärtat ska komma hem, puss!


LUNCH DEJT

Körde en lunch dejt på jensens förut med min fina, älskar när vi är ute och gör något mysigt tillsammans ! Ikväll ska vi förövrigt på bio, ska se Die hard ! Sista natten hos hjärtat sen tar vi vårt pick o pack o drar hem till mig efter en vecka här ! :)


Konsert igår : TALLEST MAN ON EARTH

Igår vad jag ju på konsert med brorsan på "tallest man on earth" som var på konserthuset & tro mig när jag skriver det här - det var magiskt. Blev helt tårögd flera gånger, så obeskrivligt verkligen.
Flera favortlåtar spelades men det spelade inte så stor roll att han inte spelade alla favoritlåtarna för att alla låtar han spelar blir till guld, den konserten får högsta betyg! Förband var en duo som hette "strand of oaks" och jag lyssnade lite på dom på spotify förut och kan ju garantera att dom var MYCKET bättre live än när man lyssnar hemma, shit vilken skillnad. Men återigen - helt magisk kväll igår.
Den sista bilden är en bild från igår! Så snygg, gash ..


 
 

Alla hjärtans dag!

Hade ni en bra dag igår, oavsett om ni firade det eller inte..
Jag firade med min fina pojkvän med massa mys! och hämtpizza - onliepizza e fett med roligt haha ..
Jag har ju redan visat er vad han köpte till mig, och jag köpte en "hink" där de står "älskar dig" så la jag ett gosedjur i och massa godis + kärleks brev ofc! Gjorde ni något för er pojk/flick-vän? man kan ju faktiskt fira med en kompis, familj eller så firar man inte överhuvudtaget :)

Wiho!

Hej! Gör mitt alla <3 dag inlägg lite senare så ni får bilder osv, mycket roligare!! Inte nog med att jag spenderar dagen med killen så ska jag även på konsert lite senare ikväll med min bror - tallest man on earth & jag är så sjuuuuuukt taggad!!! Precis smörjt in mig med body butter och väntar på hjärtat som är ute och köper frukost! Puss


MY BABIES

Fick dessa skorna i alla <3 dag present av min älskling , han är verkligen världens bästa ! 899:- på dinsko för er som undrar. Nu är jag världens lyckligaste, fast de var jag redan innan. Hoppas han gillar det han får av mig på torsdag, jag kunde ju inte hålla mig ;)


Miss Summer


KUNGSBACKA

Påväg till Kungsbacka med mitt hjärta, ska kolla lite på freeport och sen ska ja få min alla <3 dag present i förtid, ska visa er sen, verkligen to Die 4 ! :) imorse drog vi och solade och sen käkade vi frukost ute , skriver senare puss!


Tjabba!

Igår kväll drog vi och solade, sen var vi ute en stund och när vi kom hem så kollade vi på en skräckis, duschade och sen la vi oss runt 3 ! Idag ska jag försöka komma iväg till Frölunda och justera mina glajjjor lite, eftersom dom sitter lite löst sen förra justeringen!! Redan fixat dom 3 gånger typ :o sugen på Thai mat men de finns inte pengar till de tyvärr :(


Godmorgon solstrålar

Kom nyss hem till mig, ska iväg och träffa sara och inhandla lite till alla <3 dag, senare ska ja träffa keela & sen iväg igen! Love life.. Typ


SENASTE INSTA-BILDERNA


STAN IDAG

Efter jobbet drog jag hem och fixade lite hemma sysslor sen drog jag iväg till stan och träffade älsklingen för vi skulle käka ute idag, älskar våra dejter.. ;) sen köpte han escada parfymen till mig (445:-) och sen köpte han även en klocka till mig (249:-) sen köpte han 3 jätte fina tröjor , älskar den svarta ! Sen gottade vi oss med massa ansiktmasker, standard nu hihi!? Nu kollar vi film och de kommer bli en bra kväll, hoppas ni har de fint! <3


UNIVERSEUM

Idag var jag på universeum med pojkvännen, hans mamma och hans lillebror, super mysigt !
Fick många fina och mysiga bilder, pussat på hjärtat så mycket idag så han e säkert trött på mig... ;)


ANSIKTSMASK

Chokladtoppar, Hahahaha.. Nä men vi köpte med oss ansiktsmaskar från stan förut, gottar oss medans vi spelar GTA ! Kollade ni på melodifestivalen? De gjorde vi... :p Anyway... Nu ska jag snart göra hårinpackning och sen får vi se vad de blir för film ikväll ;)


-


TOP MODEL SVERIGE 2013

Än så länge har de bara sänds 2 avsnitt, men följer ni de? Och ifall ni gör de, vad tycker ni?
I första programmet var en tjej med som heter Selma, jag och hon har gått i samma skola sen vi var suuuper små, och vi går även på samma gymnasium nu så visst va de kul att se henne, synd bara att hon åkte ut första programmet, jag tycker att hon är jätte snygg! 

YAYY!

Hej på er!
Jag hoppas att mitt låtskrivande kan komma igång när våren sätter igång, då lär man bli himla inspirerad! 
Så länge får jag klinka på gamla låtar ja skrivit & covers , men det funkar ett tag till ;)
Om 13 dagar är det alla hjärtans dag, vad ska ni hitta på då? firar ni de? har ni pojkvän/flickvän? ska ni fira med kompisar?  Jag har planer , men jag delar inte med mig utav dem än ;)..
 
Just nu... De va längesen ni fick webbcamsbilder .. F-R-A-M-S-T-E-G

RSS 2.0