X-factor Isak

Jag tror att jag är kär .. haha.. åh :(
Isak i x-factor e ju så in i helvetes grym , orkar inte.. Han har en helt UNIK röst och han är så jäävla söt :( Åker han ut så slutar jag kolla på x-factor men de e ju rätt givet!
Och de som känns mest hemskt är att han är typ 14/15? Ni får rätta mig om jag har fel!!

INSPO


LISTA!

Jag ska införa en lista som jag skriver om varje dag , ni vet (dag 1- bla bla bal . dag 2-bla bla bla) så ni har något att följa liksom :D Ska skriva den själv så den blir lite personlig ;) 
Nu snackar jag med Joel i skype och ska skriva min önskelista!
 

INSPO & SOME OF ME


JAG PROVOCERAR INTE!!

skrev lite med en tjej förut som tyckte att jag ville provocera när jag skrev att jag vill gå ner i vikt, wtf?! Att jag vill träna och gå ner i vikt är ingen hemlighet , men nu vet hon saker som inte ens ja visste om - vadå provocera ? Jag tycker personligen att jag skulle må bättre om jag går ner dom där extra kilona man får av godis o läsk och allvarligt så är de en kamp att äta mindre sånt för det ger mig så mycket energi när jag praktiskt taget knappt orkar krypa. Jag tycker inte att jag tjock om man jämför med alla andra tjejer i t.ex Sverige men jag tycker att jag tjock om ja jämför med mig sjäc för kanske ett år sen?jag vill se ut som ja sett ut innan, och jag vet typ kändisar och sånt som säger att dom väger typ 10-20 kilo mindre än mig och enligt mig är dom så jävla fina så jag vill helst gå ner 10-20 kilo fullt seriöst men tro mig, de kommer bli en kamp...


Min sumering av året som är!

Åh va jag saknar sommarlovet, jag gjorde ändå inte överdrivet mycket saker men ändå så känns de som ett av dom bättre sommarloven? 
Förra året var jag mycket med mitt ex och sen var jag med kompisar och that's it i princip. Detta året spenderade jag väldigt mycket med släkt på Orust, vid havet och en gång hängde ju till o med bästisen med :D
Sen åkte vi ner till karlskrona och gick på hasslöfestivalen som nästan är som tradition nu för mig, brorsan och farsan! Mycket bra musik, fina pojkar och god mat!!
Spenderade SJÄLVKLART resterande av lovet med b.la skånepojken Jerry, kompisar och söta pojkar. Var detta årets sommarlov något utav era bästa? jag hade iaf himla bra och nästa år får vi hoppas på bättre? Lite sumering av året som gott hittills (festivalbilder också givetvis)
jag piercade både tragus & tungan detta året! tragus gjorde jag i mars/april och tungan för lite mer än 1 månad sen! Jätte nöjd med båda givetvis, och naveln gjorde jag ju typ 2010!
Det blev även många sånna bilder..
Jag drack mycket choklad, läste tidningar&böcker och lyssnade på bästa Melissa Horn! 
+ fun fact : Gått på 3 Melissa Horn konserter, och de e något av de bästa som hänt i mitt liv!
I februari gjorde jag och mitt ex slut efter 1 ½ år tillsammans, glad att vi kan snacka och va vänner idag!
(man kan ju inte alltid räkna med att bra saker ska hända under året och trust me, detta är nog året jag mått absolut SÄMST, men ändå mått så himla bra)
Jag var blond större delen av året! Sen framåt hösten färgade jag brunt igen! På sommaren trivs jag bäst i blont men tycker att de e så extremt jobbigt att behöva färga hela tiden :( Och man får faktiskt mer uppmärksamhet som blond, speciellt på Gothia när killar från hela världen kommer ;)
Var i Sthlm, en underbar stad! Ska nog bo där en vacker dag, trorja!
En Melissa Horn konsert som jag hade fått i julklapp av brorsan, så underbar!
Spenderade som jag nämnde mycket tid på Orust, bor så nära havet när jag är där!
Var som jag nämnde även på Hasslöfestivalen! De bästa var hoffmaestro som röjde ALLT! sen var även loreen där m.m
Firade min födelsedag med nära vänner och Jerry från skåne kom även och va med! Hade på mig mina underbara knästrumpor, in love with them! Men som ni ser på bilden till vänster så spårade det lite, sprang ute i short för att hitta folk och bara komma ut typ, somliga spydde också HAHA (inte jag) men de var ändå rätt chill med spel osv!
Min absolut första bebis och min finaste prinsessa gick tyvärr bort också, och bara ni med djur / haft djur som gått bort kan förstå den smärtan, deppade så otroligt länge för de och gör även än idag!
Tog oändligt mycket egobilder som den sanna tjej jag är!! Ni vet när man tar 20 bilder och 1 blir bra? Hahah, men kan verkligen inte låna ut min mobil till något för jag har så mycket fula/skämt bilder på mig så det är pinsamt..
-
Det är lite om hur mitt år har varit, tycker själv det är kul att se sumeringar i bilder så hoppas ni gillade de! :)
 

quotes and pictures.

jag vill skriva "jag saknar dig" på en sten och sen
kasta den i ansiktet på dig så du får veta
hur ont det gör att sakna dig..
People that are meant to be together
always find their way in the end.
Whatever choice you make today,
is gonna affect the rest of your life.
You know, I could have held you in my arms forever.
It still wouldn't have been long enough.
Despite hos confused I've been 
or how lost I might have gotten,
there was always you.
Lifes too short to play games. 
If you love somebody and you wanna be with
them then go get them.
Deal with the mess later.
We don't know what tomorrow will bring.
Life kicks you around sometimes.
it scares you and it beats you up,
but there's a day when you realize
that you'r not just a survivor.
You're a warrior.
You're tougher than anything
it throws your way.
Do whatever makes you happy
but do it now.
Live life for the moment,
because everything else in uncertain.
Take advantage of what's right 
in front of you.


Dagens look

Drog hem till morsan och käka för nu ska ja iväg på möte , puss !


Inspo


Bakom kulissen ;)

Kommer ihåg när jag spelade in videon till min egna låt , så roligt va de! Och tack fina Sara för allt arbete med videon och Keela för assistans !! Saknar de <3


MYS!

Nu börjar polisskolan på 5an, brukar ni se de? Tycker de e rätt roligt iaf, haha..
Tände lite ljus idag och satte äntligen upp min Jeffrey Campbell !!! :D
Sen har ni dagens look också ;)
 

Förlåt för mobilbloggning!

Men nu orkar jag inte resa mig ut sängen.. Haha! Blev kanske , 1 timmes sömn inatt - av personliga skäl och va så trött när jag kom hem från skolan så jag däckade :) nu har jag diskat och ligger och kollar tv!


Sagan om Jerkan från Skåne!

 
 

 

:)

jag tappade respekten, nästan all attraktion.
du var vackrast i världen men inte samma person.

Love

Next time I fall in love, it will be real. I'm done with those guys that make me feel like i'm not good enough.


CHECKA FILM

Nu ska ja kolla film och drömma mig bort från allt kaos som är, hoppas ni får en trevlig kväll.

NY BAKGRUNDSBILD!

-
Va på tiden att ja fixade en ny bakgrundsbild på datorn, satt & pyssla länge med vad jag ville ha för citat men just detta citatet har jag använt mig mycket av på sista tiden...
Innan hade jag på snygga Johnny Depp  ;)

GODMORGON

Orkar mig inte upp från sängen just nu men blir bättre inlägg senare, lovar! Blev riktigt sent igår .. död tjej men bjuder på slitna bilder ändå!


TRÖÖÖÖÖTT

Snackar med Joel i skype och halvsover, stackars honom som får snacka med en halvdöd tjej..
Varit med Mikaela och William hela kvällen också, nu får ja fan lägga mig .. natti ♥
 
Passade på att ta massa bilder, de flesta blev mongo... haha!
Ser ut som det är dagsljus hos Joel, men det är fusk.. Klockan är tjugo i 2 på natten, ja lovar!!
 

Dagens sminkning


TVÄTTAR SMINKPENSLAR

 
Håller på att tvätta min fondation, puder och ögonskuggs borste, visste ni att man ska försöka göra de så ofta som möjligt? Nu har jag inte gjort de på några veckor och de märker jag på min hud framförallt, penslarna är så smutsiga nu så det var på tiden! Brukar ni tvätta era penslar?

TA D' LUUUGNT

Vart mycket tjöt om mitt rum ett par dagar nu, haha.
Jag och brorsan har släppt av pappa som ska på Ulf Lundell konsert ikväll och nu är vi påväg mot Utby och ska käka pizza ! Kanske blir någon film ikväll oså , ta de lugnt ! Hoppas ni får en fin fredag <3


SÖT KOMPLIMANG

Ibland undrar man asså... Men ja venne , de kanske är så? Hahah , galen komplimang men tack Joel ! Haha din sjuke jävel :)


FRÅGA OLLE

Kollar på fråga Olle , dricker oboy och käkar pepparkakor, kan behöva bli lite snäll ..


Bra musik!

 
 
 

DE ÄR PÅ G

 
Snart kommer det komma fler outfit bilder och smink bilder, ni vet - roligare inlägg med många bilder osv!
Nu är rummet i stort sett klart, ska bara få upp hyllor osv, men bilderna på rummet kommer komma upp nästa vecka eftersom det är små saker som ska köpas till !
Men kameran kommer komma upp när jag är 100 % frisk och ja har kraft igen till att sminka mig/fixa mig. 
Håll ut ;)

jobba,jobba,jobba

Idag har jag även besökt sjukan och försökt få ordning på livet, helt seriöst går inte att sova!! Har så ont, och det slutar aldrig heller. Ska hämta ut mediciner senare och jag hoppas verkligen att det hjälper så jag kan ta mig iväg till skolan äntligen!! 

ÅH VILL HA

Längtar tills nästa år då jag fyller 18 år!!! paaarty :D Nä men jag vill ha tatuering!? Åh ...så ÄCKLIGT fint , de tycker jag verkligen. Funderat på fjäder, drömfångare, svalor, stjärntecken, text, osv och vill nog helst ha de på handleden! Men är inte riktigt säker men har ju ändå 1 år kvar att tänka liksom, vill ni ha tatuering? 

Godnatt mina fina


<3


BECK - den japanska shungamålningen

Har pysslat ihop möbler hela dagen som jag köpte på ikea imorse, längtar tills de är helt klart och jag kan visa er hur fantastiskt fint det blir!! Nu ligger jag och kollar BECK i sängen!

I WANNA TALK 2 YOU GUYS

Antar att detta blir ett av dessa inlägg som man egentligen inte vill skriva.. 
Men det är mycket jag vill förändra med min blogg, mycket! 
Och vet ni vad? Folk har slutat uppskatta vad jag gör för dem, alltså när det gäller bloggdesign m.m. och det tycker jag är jätte synd, jätte tråkigt.. Jag tycker att det minsta man borde få är ett tack efter att man spenderar flera timmar på någons design och framförallt att man gör det GRATIS! Förr älskade jag att hjälpa er läsare som ville att jag skulle designa era grymma bloggar och innerst inne gör jag fortfarande de, men fortfarande RIKTIGT synd!! :(
-
Sen när det kommer till förändringen så har jag en bild på hur jag vill att min blogg ska vara, och det har jag alltid haft men ändå så blir det alltid något annat i slutänden.. Visste ni om att denna bloggen var menad som inspirations blogg och inget annat egentligen? Nu tycker jag inte att det finns någon inspo här alls, och jag önska att det gjorde de..
jag hade en idé om att jag skulle fixa alla inlägg på ps (photoshop) och lägga mängder med tid och kärlek på varenda litet inlägg med text och bild och jag tycker att min blogg är rätt död...
-
Emellanåt fixar jag bra inlägg där jag gör bilder/collage på ps och skriver något som ändå är bra, ibland lägger jag in  inspo inlägg, fixar musik, skönhetstips, mode osv och det är PRECIS de man ska se de när man går in på min blogg!! Men jag har inte alltid tid och för att fylla de timmarna då jag inte har tid med värdefulla inlägg så lägger ja upp meningslösa inlägg via mobilen istället.. inget fel på mobiluppdatering men de inläggen JAG lägger upp därifrån har ingen mening alls, tyvärr..
-
Är ni med och hjälper mig? För ibland känner jag mig inte motiverad alls, men jag vet att ni otroligt fina läsare är där ute i Sverige (vart ni än befinner er) och jag ber verkligen om ert stöd just nu (för jag har de inte så lätt just nu) och jag behöver motivation och framförallt FÖRSLAG!!
-
KOM MED FÖRSLAG, VAD VILL JUST DU!? LÄSA PÅ MIN BLOGG?? 
För detta är inte bara min blogg, det är ni som är med och skapar den och utan er vore detta absolut ingenting och vet ni vad? Ni är så jävla bäst <3

Kass morgon


Utvecklingssamtal snart :S

Måste erkänna att jag är lite rädd för hur mycket frånvaro jag kommer ha men äsch , nu är jag i skolan hyfsat mycekt så jag tror det kommer gå rätt bra ändå. Imon har jag matte prov och jag har inte pluggat ett skit och som vanligt så fattar jag nada när det kommer till matte :/ Men men, får la göra omprov ifall jag får F... Sen ska jag även göra en labbrapport på den labben vi gjorde igår !!! Mycket plugg :( Orkar inte..

Twilight - breaking dawn part 2

Så JÄVLA grym och oväntad... Ville verkligen inte att den skulle ta slut, sorgligt att de va den sista delen :( :( :( men nu är jag trött! Godnatt finisar <3


Min dag

Idag drog jag till stan i hopp om att få byta min stav till en kortare för att inte riskera att jag biter sönder ännu en tand men det kostade lite mer än jag tänkt mig (trodde första bytet skulle va gratis) så jag sket i de och drog till donken ist med keela, sen kom jag hem och åt kyckling wook till middag - så jävla gott! :D Imon ska jag till tandläkkaren 09.00 och jag är rädd som vanligt :( hoppas dom kan laga de jag bet sönder också, för de är vasst :( 
nytagen bild - jääävligt fresh not

Wook mums !


Min bebis <3


Le bed

Ligger i sängen & kollar Beck, längtar tills ja kan sova i mitt rum igen :(
Helgen slut - skola imon .. fyfan :(

SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN


FML

Käkade nyss på MAX och bet sönder en bit av tanden med min jävla tungpiercing, måste verkligen fixa en kortare stav , helvete. Nu är det jättevasst :(


Dålig uppdatering

Men de samtidigt varit skönt att inte behöva tänka på att man måste blogga.. Har varit i stan hela dagen, käkat frukost här och har shoppat med mamma. Hon fick med sig mycket nytt till sin lägenhet och sen köpte hon även min julklapp :) såååå glad ! Jag köpte en tröja och en chokladkalender med Hello Kitty <3


Fix i rummet

Nu har det börjat hända saker i mitt rum hos pappa !! Tapeterna e nog snart uppe, sen ska ja ju lägga in nytt golv osv , köpa nya möbler .. Hoppas att jag kan hitta någon före bild på rummet så ni lättare får se vilken förändring de kommer bli! Jag vill så gärna visa er hur de ser ut just nu och hur fina tapeterna är men bäst om ni får se de när de bli klart :D


Påväg till mamma iigeeeen

För att hämta mina saker från inatt , frågan är varför det måste vara så förbannat kallt..


Till skolan nu!


Första natten hos mamma

Sover hos mamma inatt för mitt rum ska fixas och har ingenstans att sova, hon har redan fått de mysigt iaf !


i can't loose you..


I bilen!

Vart i mammas nya lägenhet, käkade smörgåstårta och drack cola - mums ! Ska dit sen igen ifall de behövs hjälp! Nu ska jag,Papi och brorsan iväg och handla


Snart läggdags

Ska läsa lite sen blir de sova! Imon flyttar mamma så de kommer hit både släkt och vänner som ska hjälpa till ! :)
-
Ps. Nu har ni fått se båda glasögonen;) ett par guldiga rayban och ett bar svarta ifrån Ginatricot !


X-factor

Äter Kladdkaka och kollar tv, tjooockis


Sthlm 2012

Köpte med go dryck från expresso och fick springa till tåget som gick 07.40 som skulle ta oss till huvudstaden på ca 3 timmar. Blev mycket prat, läsning och skratt
Jag satt brevid Jacob en stund och vi spelade spel på hans iPad, roligt
Tiden gick rätt fort & vi stannade på fåtal platsen bl.a. Allingås, Skövde och Katrineholm!
Vi bodde på båten Gustaf af Klint, mitt emot Gröna Lund - super nära station Slussen!
Vi ställde av vårt bagage och gick sedan ut på äventyr, såg Globen!! Dock inte på supernära håll..
Vi stannade vid medis (medborgarplatsen) och fotade lite. Från vänster: Rebecca/Mona/Jacob/Moi
Det finns en gränd som är väldigt smal, där stannade vi till och fotade lite, fick även en hoppbild som jag dock inte vågar bjuda på!
Fick många fina bilder på byggnader och gator, super mysigt!

Vi stannade till vid slottet och kikade, riktigt mäktigt! 2 dagar senare befann vi oss på insidan och fick en guidad tur!
Fick bilder utanför rikstan & de låg jätte fint vid vattnet!
Vi kom fram till plattan oh jag ville ta maaassa bilder - kände mig jättetuff hahaha! Sen drog vi in på kulturhuset och fikade, mums!
Kvällarna var bäst, det var jättefint upplyst och jag önska att jag hade fått tusen kort med bra kvalité som jag hade kunnat visa upp, det slutade med 1 bild.. Men vi blev alltid extra pigga på kvällen/natten och busade i våran "hytt"
Avgångstid ifrån Sthlms centralstation kl: 19.10 - Ankomst i Göteborg kl: 22:17
-
Visar allt inköpt senare, nu är studiebidraget slut! :( Visar även upp mina glasögon som jag hämtade upp igår ;)
 
 

INHANDLAT


MOBIL BILDER FRÅN STHLM

Bilder från systemkameran kommer upp senare


RSS 2.0